Ελλάδα

Χαλκιδική: Εκτεταμένα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση – Ανοιχτοί οι κεντρικοί δρόμοι

Χαλκιδική: Εκτεταμένα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση – Ανοιχτοί οι κεντρικοί δρόμοι
Χαλκιδική: Βιβλική καταστροφή στην περιοχή, στην οποία παρατηρούνται ακόμη προβλήματα στην ηλεκτροδότηση.

Χαλκιδική: Εκτεταμένα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση έχουν προκαλέσει στη Χαλκιδική τα ακραία καιρικά φαινόμενα που εκδηλώθηκαν τη νύχτα της Τετάρτης. Σύμφωνα με την ενημέρωση από τον ΑΔΜΗΕ, εξαιτίας της κακοκαιρίας έπεσαν δύο ιστοί υψηλής τάσης στην περιοχή της Διώρυγας της Ποτίδαιας, ενώ σημειώθηκε βλάβη στη γραμμή μεταφοράς ρεύματος υψηλής τάσης που συνδέει τον Υποσταθμό Μουδανιών με τον Υποσταθμό Κασσάνδρας. Συνεργεία του ΑΔΜΗΕ που έσπευσαν στο σημείο ασφάλισαν τη γραμμή μεταφοράς προκειμένου να μην υπάρξει οποιοσδήποτε κίνδυνος και να απομονωθεί η βλάβη, ενώ εργάζονται για την επιδιόρθωση της ζημιάς και την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης.

Στην εντατική του “Παπανικολάου” σε κρίσιμη κατάσταση ένας από τους τραυματίες

Ένα άτομο νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου “Παπανικολάου” της Θεσσαλονίκης, λόγω τραυμάτων που υπέστη στη διάρκεια της θεομηνίας στη Χαλκιδική. Καθόλη τη διάρκεια της νύχτας προσήλθαν συνολικά στο “Παπανικολάου” 22 περιστατικά, εκ των οποίων εισήχθησαν και νοσηλεύονται εννέα. Όπως ανέφερε η διοικήτρια του νοσοκομείου  του νοσοκομείου, Μαρία Γιογκατζή, ένας εξ αυτών νοσηλεύεται στη ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση ενώ τέσσερις νοσηλεύονται στην Ορθοπεδική Κλινική με κατάγματα, τρεις στη Δ΄Χειρουργική κλινική και ένας στη Νευροχειρουργική.

Ανοιχτοί όλοι οι κεντρικοί δρόμοι στη Χαλκιδική

Ανοιχτοί είναι πλέον όλοι οι κεντρικοί δρόμοι στη Χαλκιδική, όπως ξεκαθάρισε ο συντονιστής επιχείρησης του Πυροσβεστικού Σώματος, Σπύρος Βαρσάμης.  Όπως αναφέρει ο κ. Βαρσάμης η Πυροσβεστική επιχειρούσε όλη τη δύσκολη νύχτα στη Χαλκιδική και σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα και εξακολουθεί να είναι σε επιφυλακή, μετά τη φονική κακοκαιρία με τους 6 νεκρούς, τον έναν αγνοούμενο και τους περισσότερους από 100 νεκρούς. Όπως αναφέρει έχουμε έξι νεκρούς και αγνοείται αλιέας στην περιοχή της Καλλικράτειας, ενώ υπάρχουν μεγάλες καταστροφές σε δίκτυα, σπίτια, επιχειρήσεις και εγκαταστάσεις. Η κατάσταση αυτή την ώρα είναι καλύτερη, γίνεται έλεγχος σε όλα τα σημεία, ωστόσο, οι κεντρικοί δρόμοι είναι ανοιχτοί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments