Lifestyle

Θοδωρής Ρωμανίδης: “Έχω δύο αυτοάνοσα που προκλήθηκαν από τη στεναχώρια μου”

Θοδωρής Ρωμανίδης: “Έχω δύο αυτοάνοσα που προκλήθηκαν από τη στεναχώρια μου”
Θοδωρής Ρωμανίδης: Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για τη ζωή και την καριέρα του και αποκάλυψε ότι έχει δύο αυτοάνοσα, τα οποία προκλήθηκαν από τη στεναχώρια του.

Θοδωρής Ρωμανίδης: Για τη ζωή και την καριέρα του μίλησε σε συνέντευξη του στο περιοδικό Λοιπόν και στη Ρενέ Σαραντινού ο Θοδωρής Ρωμανιάς. Ο αγαπημένος ηθοποιός τόνισε πως πάντα δεν «μασάει τα λόγια του» και επισήμανε ότι δεν υπάρχει αλήθεια μέσα στα καμαρίνια. Μάλιστα, αναφέρθηκε σε ιστορίες που συνάδελφοι του αποθέωναν την παράσταση του μπροστά του και μόλις έβγαιναν από το θέατρο έλεγαν στον κόσμο να την δει γιατί είναι άθλια, κάτι που ο ίδιος τόνισε ότι δεν κάνει ποτέ.

Παράλληλα, ο αγαπημένος ηθοποιός ανέφερε ότι ο ίδιος προσπαθεί να είναι όσο το δυνατόν καλύτερος συνεργάτης γίνεται, γιατί όλοι οι ηθοποιοί όπως τόνισε περνάνε πολλές ώρες στα καμαρίνια τους και δεν πρέπει να έχουν διαμάχες για να ανταπεξέρχονται στην δουλειά τους και να γίνεται αυτή σωστά. Τέλος, ο Θοδωρής Ρωμανίδης αποκάλυψε ότι του έχει τύχει να μην έχει το λεγόμενο «καλό καμαρίνι» μόλις δύο φορές στην καριέρα του, ενώ ανέφερε πως του έχουν προκληθεί δύο αυτοάνοσα στον οργανισμό του από τη στεναχώρια του, καθώς είναι άνθρωπος που δεν τσακώνεται και κλείνεται στο καμαρίνι του όταν είναι θυμωμένος, κάτι που του δημιουργεί προβλήματα.

Είσαι ένας άνθρωπος που δεν «μασάει τα λόγια του».

Δυστυχώς ναι. Ακόμα και στα καμαρίνια όταν πηγαίνω, λέω την αλήθεια.

Δεν υπάρχει αλήθεια στα καμαρίνια;

Αλήθεια στα καμαρίνια; «Αγάπη μου, τι ωραία παράσταση που έκανες» και βγαίνοντας από εκεί: «Παιδιά, δεν πρέπει να δει κανείς αυτή την παράσταση, ήταν άθλια». Όλα αυτά από συναδέλφους, η υποκρισία είναι στο μεγαλείο της. Αν δεν μου αρέσει η παράσταση, δεν πάω στο καμαρίνι συναδέλφου να του πω κάτι.

Κάνεις «καλό καμαρίνι»;

Ναι, γιατί πιστεύω ότι εκεί μέσα, που περάσαμε ώρες ατελείωτες, δεν πρέπει να έχουμε διαμάχες, να είμαστε καλά, για να μπορούμε να ανταπεξερχόμαστε. Η δουλειά μας είναι καθαρά ψυχοθεραπεία, αν δεν κάνεις «καλό καμαρίνι», θα φανεί στη σκηνή.

Σου έχει τύχει «κακό καμαρίνι»;

Μόνο δύο φορές.

Πώς αντιμετώπισες την κατάσταση τότε;

Έχω δύο αυτοάνοσα που προκλήθηκαν από τη στεναχώρια μου. Είμαι άνθρωπος που τα καταπίνω, δεν μου αρέσει να τσακώνομαι. Στο χώρο έχω τσακωθεί με δύο άτομα, μέχρι… ξύλο. Κατεβάζω το κεφάλι, κλείνομαι στο καμαρίνι μου κι αυτό μου δημιουργεί εσωτερικά προβλήματα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments