Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019.

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019.  Σήμερα είναι Πέμπτη, ημέρα που την κυβερνά ο Δίας. Από τον Τοξότη που βρίσκεται ο πλανήτης της εύνοιας, σας ανοίγει δρόμους για επεκτάσεις, κατανόηση και επιπλέον μάθηση. Είναι οι καλύτερες προϋποθέσεις για να προσβλέπετε στο μέλλον, τώρα που βρίσκεστε εν μέσω αλλαγών!

Τα ζώδια του Νερού είναι τρία:

  • ο Καρκίνος
  • ο Σκορπιός
  • οι Ιχθύες.

Από κοινού ενισχύουν την αίσια ροή της συναισθηματικής σας ενέργειας. Στον Καρκίνο βρίσκεται ο Ήλιος, στον Σκορπιό η Σελήνη και στους Ιχθύες ο Ποσειδώνας. Μια σύμπραξη θετικής ροής, με τους τρεις πλανήτες να σχηματίζουν ένα μεγάλο τρίγωνο Νερού! Μέσα σε αυτή την ατμόσφαιρα ευαισθησίας, ο Άρης από τον Λέοντα σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο.

Ο ενθουσιασμός εντάσσεται στο σκηνικό και η θερμοκρασία ανεβαίνει. Η Σελήνη από τον Σκορπιό αφορά την αφοσίωση, την επιμονή σε ό,τι κι αν κάνετε! Την Πέμπτη θα είστε σε θέση να σταθεροποιηθείτε συναισθηματικά μετά από τις χθεσινές σας εμπειρίες. Φυσικά, είναι πιθανό ορισμένοι από εσάς να παραμείνετε κολλημένοι στα μικρά καθημερινά σας προβλήματα… Να μην είστε σε θέση να δείτε την ομορφιά που υπάρχει γύρω σας. Τα σημερινά γεγονότα θα γίνουν αποδεκτά σύμφωνα με τον τρόπο που τα αντιλαμβάνεστε πνευματικά.

Η σημερινή μέρα φέρνει εύνοια της τύχης και ευκαιρίες, σε όσους είναι έτοιμοι να τις δεχτούν και να τις αξιοποιήσουν σωστά. Η ατμόσφαιρα της σημερινής μέρας θα σας ωθεί στη διασκέδαση. Αλλά σήμερα θα επιτύχουν αυτοί που θα μπορούν να συνδυάσουν την ευχαρίστηση με τη δουλειά. Οι εκπλήξεις που θα προκύψουν σήμερα δεν θα σας προβληματίσουν αλλά μπορεί να αργήσετε να καταλάβετε το νόημά τους.

  • Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Σήμερα προγραμματίστε προσεκτικά τις επαφές και τις συναντήσεις σας με συγγενείς, φίλους ή συναδέλφους. Την Πέμπτη θα χαρείτε με σημαντικές πληροφορίες ή προτάσεις. Σήμερα μπορεί να προκύψουν απροσδόκητες ή ασυνήθιστες εξελίξεις σε κάποια από τα σχέδια ή τις καταστάσεις που σας ανησυχούσαν μέχρι τώρα.

  • Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για νέες γνωριμίες καθώς και για την εξέλιξη αυτών που έχουν ήδη δημιουργηθεί. Την Πέμπτη θα πραγματοποιήσετε σημαντικές συναντήσεις ή συζητήσεις σχετικά με την καριέρα σας ή σημαντικές οικογενειακές δεσμεύσεις. Θα έχετε χρήσιμες επαφές με ανθρώπους από κοντά και μακριά. Τακτοποιήστε οτιδήποτε έχει σχέση με τα οικονομικά σας.

  • Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Η Πέμπτη θα είναι μια καλή ημέρα για την επίλυση ερωτικών ή συναισθηματικών προβλημάτων. Σήμερα μπορεί να χαρείτε με μια πρόταση ή μια πρόσκληση από έναν συγγενή ή έναν φίλο. Η σημερινή μέρα θα ευνοϊκή για αγορές, οικονομικές δεσμεύσεις και άλλα. Θα υπάρξουν εξελίξεις σε μια φιλική σας σχέση με κάποιο άτομο από άλλη πόλη ή χώρα. Είναι πιθανό να προκύψει μια συνάντηση, ένα e-mail ή ένα τηλεφώνημα.

  • Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Η Πέμπτη θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για ερωτικές εμπειρίες και για τις σχέσεις σας. Οι εκπλήξεις που θα προκύψουν σήμερα, θα σχετίζονται κατά κάποιον τρόπο με ανθρώπους από το παρελθόν σας. Οι ενέργειες ή τα λόγια ενός φίλου μπορεί να σας απογοητεύσουν ή να σας λυπήσουν. Κάποια γεγονότα που σχετίζονται με ένα συμβάν στη ζωή ανθρώπων που γνωρίζετε, θα έχουν απρόβλεπτες εξελίξεις.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments