Αθλητισμός

Αντουάν Γκριεζμάν: Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την απόκτησή του (pic)

Αντουάν Γκριεζμάν: Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την απόκτησή του (pic)
Αντουάν Γκριεζμάν: Παίκτης της Μπαρτσελόνα είναι πλέον με κάθε επισημότητα ο Γάλλος επιθετικός.

Αντουάν Γκριεζμάν: Ένα από τα μεγαλύτερα μεταγραφικά σίριαλ του φετινού καλοκαιριού έφτασε στο τέλος του. Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Αντουάν Γκριεζμάν έως τον Ιούνιο του 2024. Οι Καταλανοί πλήρωσαν την ρήτρα του 28χρονου παίκτη καταβάλλοντας το ποσό των 120 εκατομμυρίων ευρώ στην Ατλέτικο Μαδρίτης για να κάνουν δικό τους τον παίκτη.

Όπως έγινε γνωστό η Μπατσελόνα έβαλε στο συμβόλαιο του τη μυθική ρήτρα των 800 εκατομμυρίων ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για τη μεγαλύτερη ρήτρα ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα, αφού ο Λιονέλ Μέσι έχει 700.000.000 ευρώ κι ακολουθούν οι Ζεράρ Πικέ, Σέρτζι Ρομπέρτο, Σαμουέλ Ουμτιτί, Τζόρντι Άλμπα με 500.000.000 ευρώ.

Η μεταγραφή του Γκριεζμαν ισοφάρισε την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Μπαρτσελόνα, εκείνη του Φιλίπε Κουτίνιο, ο οποίος αγοράστηκε με 120.000.000 ευρώ από τη Λίβερπουλ, συν 40.000.0000 με τη μορφή μπόνους επίτευξης στόχων. Βέβαια, από τα 120.000.000 ευρώ της ρήτρας, τα 24.000.000 πηγαίνουν στη Σοθιεδάδ, που είχε ποσοστό μεταπώλησης.

Ο Γκριεζμάν είχε ζητήσει να αποχωρήσει από τους «ροχιμπλάνκος» και είχε απειλήσει να μην κατέβει ούτε στις προπονήσεις για να πάρει την μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα. Ο Γάλλος αγωνίστηκε πέντε σεζόν με την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε έχονυτας 256 εμφανίσεις, 129 γκολ, 46 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις και τους τίτλους του Europa League, του Ευρωπαϊκού και του Ισπανικού Super Cup.

Μπαρτσεόνα: Κοντά στην Άρσεναλ ο Μάλκομ

Η Άρσεναλ δεν α κάνει πολλές μεταγραφικές κινήσεις τη φετινή σεζόν, με τον Ουνάι Έμερι να θέλει να αποκτήσει συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές. Ένας από τους παίκτες που έχει ξεχωρίσει και μάλιστα βρίσκεται και κοντά στους κανονιέρηδες είναι και ο Μάλκομ που αγωνίζεται στην Μπαρτσελόνα.

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ που αποκτήθηκε πέρσι από τους μπλαουγκράνα δεν αγωνίστηκε πολύ τη φετινή σεζόν και ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν θα έλεγε «όχι» στην αποχώρηση του, ειδικά από τη στιγμή που η Μπάρτσα εμπλέκεται συνεχώς με τα ονόματα των Γκριεζμάν και Νεϊμάρ.

Ο Μάλκομ απασχολεί έντονα την Άρσεναλ, η οποία μάλιστα είναι διατεθειμένη να προσφέρει ακόμα και 35 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει, ποσό που δεν πρόκειται να αρνηθεί η Μπαρτσελόνα. Ο ίδιος ο Βραζιλιάνος θέλει να φύγει από την Μπαρτσελόνα για να αγωνίζεται και οι κανονιέρηδες αποτελούν μια από τις πρώτες του επιλογές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments