Αθλητισμός

Μίλος Τεόντοσιτς: Η… βόμβα της χρονιάς – Υπογράφει στη Βίρτους Μπολόνια

Μίλος Τεόντοσιτς: Η… βόμβα της χρονιάς – Υπογράφει στη Βίρτους Μπολόνια
Μίλος Τεόντοσιτς: Λέει "όχι" στην Ευρωλίγκα και υπογράφει στη Βίρτους Μπολόνια του Τζόρτζεβιτς.

Μίλος Τεόντοσιτς: «Βόμβα» μεγατόνων είναι έτοιμη να πυροδοτήσει η Βίρτους Μπολόνια, η οποία, σύμφωνα με δημοσιεύματα, συμφώνησε με τον Σέρβο σούπερ σταρ.

Όπως αναφέρει το «Eurohoops», οι Ιταλοί τα βρήκαν σε όλα με τον Σέρβο γκαρντ, ο οποίος θα υπογράψει για τρία χρόνια. Ο Τεόντοσιτς βρέθηκε στο στόχαστρο του Ολυμπιακού κι άλλων ομάδων της Euroleague, αλλά όπως όλα δείχνουν η Βίρτους Μπολόνια είναι αυτή που θα πάρει την υπογραφή του.

Προπονητής της Βίρτους Μπολόνια είναι ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, ο οποίος συνεργάζεται με τον Τεόντοσιτς στην Εθνική Σερβίας κι έχουν άριστες σχέσεις.

Ο έμπειρος γκαρντ ήταν στο «στόχαστρο» πολλών ομάδων της Euroleague, μεταξύ των οποίων για ένα διάστημα βρέθηκε και ο Ολυμπιακός. Μάλιστα, η φημολογία ήθελε την Μακάμπι Τελ Αβίβ να του ασκεί στενό… μαρκάρισμα. Όμως, ο Μίλος αποφάσισε να κάνει την έκπληξη και να πάει για μία τριετία στην Ιταλία, δηλαδή μέχρι το 2022.

Θυμίζουμε πως η Βίρτους Μπολόνια αγωνίζεται φέτος στο Eurocup στον Α’ Όμιλο μαζί με τον Προμηθέα, κάτι που σημαίνει πως όλα δείχνουν ότι θα δούμε τον Σέρβο σταρ στο «Δ. Τόφαλος» μέσα στη σεζόν!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments