Αθλητισμός

Στέφαν Γιόβιτς: Ο αντικαταστάτης του Γκος στον Ολυμπιακό

Στέφαν Γιόβιτς: Ο αντικαταστάτης του Γκος στον Ολυμπιακό
Στέφαν Γιόβιτς: Ο Σέρβος είναι ο εκλεκτός του Νταβιντ Μπλατ.

Στέφαν Γιόβιτς: Η αποχώρηση του Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος για τους Γιούτα Τζαζ αλλάζει τον σχεδιασμό του Ολυμπιακού και κάνει επιτακτική την ανάγκη για απόκτηση οργανωτή. Αυτή τη στιγμή στο ρόστερ των ερυθρολεύκων υπάρχουν μόνο ο Βασίλης Σπανούλης, ο νεοαποκτηθείς Αντώνης Κόνιαρης και ο Βαγγέλης Μάντζαρης, ο οποίος δεν είναι σίγουρο ότι θα παραμείνει στον Πειραιά καθώς έχουν φουντώσει τα σενάρια για ζεστό ενδιαφέρον της Ουνιξ Καζάν.

Οι Γιούτα Τζαζ είναι έτοιμοι να πληρώσουν το NBA out του Γκος και τον κάνουν δικό τους, αναγκάζοντας πλέον τους Ερυθρόλευκους να ψάχνουν για βασικό πλέι μέικερ. Στον Ολυμπιακό πάντως  θα βάλουν ένα ποσό της τάξεως των 750 χιλιάδων δολαρίων από το NBA out, ενώ σε αυτά προστίθενται και τα χρήματα που θα λάμβανε ο παίκτης την σεζόν 2019-20.

Σύμφωνα με πληροφορίες του λογαριασμού double double στο twitter, ο εκλεκτός του Ντέιβιντ Μπλατ για την θέση του πόιντ γκαρντ στο ρόστερ των Πειραιωτών είναι ο Στέφαν Γιόβιτς, ο οποίος πέρυσι ήταν από του πρωταγωνιστές στην εξαιρετική πορεία της Μπάγερν Μονάχου στην Euroleague.

O Σέρβος φέτος πραγματοποίησε την κορυφαία χρονιά της καριέρας του σε Ερυθρό Αστέρα και Μπάγερν, έχοντας 8,3 πόντους, 2,4 ριμπάουντ και 4,6 ασίστ μέσο όρο, ενώ είχε και πολύ καλά ποσοστά στο τρίποντο με 40% στην Euroleague

Προς Τενερίφη ο Μπόγρης

Εδώ και λίγες μέρες ο Γιώργος Μπόγρης έχει μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, όμως από ότι φαίνεται δεν θα μείνει καιρό χωρίς ομάδα. Ο Έλληνας σέντερ είναι στο στόχαστρο της Τενερίφη, ομάδα με την οποία γνώρισε επιτυχίες την σεζόν 2016-17, από την οποία μεταπήδησε στους Ερυθρόλευκους.

Αξίζει να σημειωθεί πως τη σεζόν που αγωνίστηκε εκεί κατέκτησε το BCL και αναδείχθηκε στην κορυφαία πεντάδα της διοργάνωσης. Η ιστορία του στην Ισπανία είναι εξάλλου γνωστή αφού στο παρελθόν έχει παίξει και σε Ανδόρα και Μπιλμπάο.Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα μείνει για καιρός ανενεργός και γρήγορα θα κλείσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments