Πολιτική

Βασίλης Κικίλιας: Νέα αιφνίδια επίσκεψη – Πήγε στο Λαϊκό

Βασίλης Κικίλιας: Νέα αιφνίδια επίσκεψη – Πήγε στο Λαϊκό
Βασίλης Κικίλιας: Μετά τον Ευαγγελισμό, ο υπουργός Υγείας επισκέφτηκε αιφνιδιαστικά και το Λαϊκό νοσοκομείο το βράδυ της Παρασκευής.

Βασίλης Κικίλιας: Για δεύτερη φορά αιφνιδιαστικά μέσα στη νύχτα σε εφημερία νοσοκομείου ο υπουργός Υγείας. Αυτή τη φορά βρέθηκε Στο Λαϊκό Νοσοκομείο, τη νύχτα της Παρασκευής, το οποίο εφημέρευε. Πρόκειται για τη δεύτερη αιφνιδιαστική του επίσκεψη σε μεγάλο νοσοκομείο της Αττικής αφού προηγήθηκε πριν δύο 24ωρα η αιφνίδια εμφάνισή του στον Ευαγγελισμό.

Άλλωστε ο Βασίλης Κικίλιας από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του είχε επισημάνει ότι θα πραγματοποιήσει περιοδεία σε όλες τις δημόσιες μονάδες υγείας της χώρας για να διαπιστώσει τις συνθήκες που επικρατούν.

Έτσι λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής προς Σάββατο, ο νέος υπουργός Υγείας πέρασε το κατώφλι του Λαϊκού Νοσοκομείου χωρίς συνοδεία, μπήκε στο τμήμα επειγόντων περιστατικών, συνομίλησε με ασθενείς και συνοδούς, χωρίς ο ίδιος να έχει μαζί του κάποιους συνεργάτες. Μάλιστα όπως αναφέρουν πληροφορίες δεν είχε ειδοποιήσει ούτε τη Διοίκηση του Νοσοκομείου, παρότι αυτοβούλως εμφανίσθηκε η υποδιοικήτρια του Λαϊκού.

Στόχος του νέου υπουργού Υγείας είναι να καταγράψει μαζί με συνεργάτες του την πραγματική εικόνα που βιώνουν οι ασθενείς και οι συγγενείς τους που προσέρχονται στην εφημερία των νοσοκομείων. Όπως έχει αναφέρει ο ίδιος την πρώτη ημέρα που ανέλαβε το υπουργείο, αυτό που θέλει είναι να χαράξει μια ανθρωποκεντρική πολιτική στο υπουργείο Υγείας.

«Θα αναδείξουμε τους μικρούς ήρωες, γιατρούς νοσηλευτές και διοικητικούς του ΕΣΥ. επίκεντρό της δική μας πολιτικής θα είναι ο άνθρωπος. Θα κριθούμε από το αν έχουμε δεύτερη βάρδια τον αξονικό, υγειονομικό υλικό στα νοσοκομεία και μικρότερη ταλαιπωρία για τους πολίτες, οι αλλαγές θα ξεκινήσουν από τα μικρά και καθημερινά», είχε πει ο Βασίλης Κικίλιας κατά την ανάληψη των καθηκόντων του.

Εξάλλου, ο Βασίλης Κικίλιας έλεγε πως προτεραιότητά του είναι οι άνθρωποι και μετά όλα τα άλλα, ενώ επεσήμανε ότι υπάρχουν πολλές μικρές «μάχες» που έχουν να κερδηθούν, στην διάρκεια της θητείας του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments