Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Αλλάζει την περιφέρεια του

Ολυμπιακός: Αλλάζει την περιφέρεια του
Ολυμπιακός: Αλλαγμένη σε μεγάλο βαθμό θα είναι η περιφέρεια της ομάδας τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ολυμπιακός: Τις τελευταίες μέρες αρκετοί μπασκεμπολίστες έχουν ανακοινώσει την απόφαση τους να αποχωρήσουν από την ομάδα. Το τελευταίο όνομα που ήρθε να προστεθεί στη λίστα είναι αυτό του Νάιτζελ Ουίλιαμς – Γκος. Οι Τζαζ έχουν ενημερώσει τον Ολυμπιακό ότι θα πληρώσουν την ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του για να τον κάνουν δικό τους. Την ίδια ώρα ο Βαγγέλης Μάντζαρης είναι μια ανάσα από την Ούνικς Καζάν.

Όλα τα παραπάνω αναγκάζουν τους Πειραιώτες να βγουν στην αγορά για παίκτες που θα καλύψουν τα κενά στην περιφέρεια. Αυτή τη στιγμή το μοναδικό πόιντ γκαρντ που υπάρχει στο ρόστερ είναι ο Αντώνης Κόνιαρης και ο Βασίλης Σπανούλης που μπορεί να αγωνιστεί τόσο στη θέση “1”, αλλά και στην “2”. Αυτό αναγκάζει τον Ντέιβιντ Μπλατ να βγει στην αγορά για τουλάχιστον έναν παίκτη και ανάλογα τι θα γίνει με τον Μάντζαρη μπορεί να χρειαστούν δυο αθλητές.

Ολυμπιακός: Με γεμάτο πορτοφόλι στην αγορά

Το θετικό της υπόθεσης είναι πως οι δυο αποχωρήσεις παικτών θα φέρουν ζεστό χρήμα στα ταμεία του συλλόγου. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού θα έχει να διαχειριστεί ένα ποσό που φτάνει το 1.5 εκατομμύρια ευρώ μόνο από την πώληση του Γκος, ενώ το ποσό μπορεί να μεγαλώσει αν αποχωρήσει τελικά και ο Βαγγέλης Μάντζαρης. Μέσα σε αυτά τα χρήματα υπολογίζονται οι ρήτρες, αλλά και τα συμβόλαια των παικτών.

Ο προπονητής των “ερυθρολεύκων” μπορεί να αναζητήσει με μεγαλύτερη άνεση για τους παίκτες που θα προστεθούν στο “1”, ταυτόχρονα όμως μπορεί να διαθέσει μέρος του ποσού για την απόκτηση ενός ακόμη ψηλού. Η ουσία είναι πως από το πουθενά, λύθηκαν τα χέρια του Ντέιβιντ Μπλατ για την ενίσχυση του ρόστερ -με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Γιατί τα περισσότερα χρήματα συνεπάγονται περισσότερες ευκαιρίες, αλλά και μεγαλύτερες ευθύνες.

Το depth chart της περιφέρειας του Ολυμπιακού, τη δεδομένη χρονική στιγμή, έχει ως εξής:

PG: Αντώνης Κόνιαρης, Βαγγέλης Μάντζαρης*

SG: Βασίλης Σπανούλης, Μπράντον Πολ, Κέβιν Πάντερ

SF: Κώστας Παπανικολάου, Αλέξανδρος Βεζένκοφ

*Σε διαδικασία μετακόμισης στην Ούνικς Καζάν

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments