Αθλητισμός

Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς: Μπήκε φορτσάτος ο Σέρβος

Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς: Μπήκε φορτσάτος ο Σέρβος
Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς: Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού έδειξε πως ήρθε για να κερδίσει μια θέση στην αρχική ενδεκάδα.

Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς: Ο Ολυμπιακός παρακολουθούσε εδώ και καιρό την περίπτωση του Σέρβου στόπερ. Μετά από διαπραγματεύσεις που κράτησαν για μεγάλο χρονικό διάστημα, ο παίκτης ανακοινώθηκε από την ομάδα του Πειραιά. Οι Πειραιώτες αγόρασαν τον 19χρονο προκειμένου να προσθέσουν άλλη μια λύση για το κέντρο της άμυνας και παράλληλα έκαναν μια επένδυση για το μέλλον. Οι “ερυθρόλευκοι” πιστεύουν ότι ο παίκτης θα αξίζει πολλά περισσότερα χρήματα σε λίγα χρόνια.

Ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς γνωρίζει ότι ο ανταγωνισμός που θα έχει να αντιμετωπίσει είναι μεγάλος. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να δουλέψει σκληρά για να πείσει τον Πέδρο Μαρτίνς να του δώσει ευκαιρίες. Κινούμενος προς αυτή την κατεύθυνση έκανε κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τους ανθρώπους της ομάδας. Ο νεαρός στόπερ είχε άδεια μέχρι την Δευτέρα από τον προπονητή του. Εκείνος επέλεξε να εμφανιστεί στο προπονητικό κέντρο για να προπονηθεί.

Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς: Εντυπωσιασμένοι με τον πιτσιρικά

Μπορεί ο Πέδρο Μαρτίνς να έλειπε από την προπόνηση καθώς βρέθηκε στην Τσεχία για να παρακολουθήσει την Βικτόρια Πλζέν, αλλά οι συνεργάτες του έμειναν εντυπωσιασμένοι με όσα είδαν. Ο Μάρκοβιτς δεν έχει τόσο μεγάλη εμπειρία κάτι που είναι λογικό για την ηλικία του, ωστόσο έδειξε ότι δεν του λείπει ούτε το θράσος ούτε η αποφασιστικότητα.

Ανταποκρίθηκε πλήρως στις απαιτήσεις των συνεργατών του Πορτογάλου κόουτς που είχαν το γενικό πρόσταγμα, έβγαλε το πρόγραμμα σαν… έτοιμος από καιρό κι έδειξε ότι θέλει να γίνει απαραίτητος το συντομότερο δυνατό. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι την προσεχή Πέμπτη ο Ολυμπιακός θα δώσει ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι με την Νότιγχαμ Φόρεστ. Δυο μέρες αργότερα θα πρέπει να δηλωθεί η πρώτη λίστα στην UEFA ενόψει των αγώνων της β’ προκριματικής φάσης του Champions League και ο πρώην παίκτης της Παρτιζάν θέλει να είναι μέσα.

Να θυμίσουμε ότι η απόκτησή του από τον σύλλογο του Βελιγραδίου στοίχισε στον Ολυμπιακό 1,5 εκατομμύριο ευρώ, ενώ στη διάρκεια της περσινής περιόδου ο γεννημένος στη Βοσνία αμυντικός με μπόι 185 αγωνίστηκε σε 33 παιχνίδια και σημείωσε 3 γκολ. Τη συνέχεια θα την δούμε στο γήπεδο…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments