Διεθνή

Emily Hartridge: Νεκρή η διάσημη Youtuber μετά από δυστύχημα με ηλεκτρικό πατίνι

Emily Hartridge: Νεκρή η διάσημη Youtuber μετά από δυστύχημα με ηλεκτρικό πατίνι
Emily Hartridge: Η άτυχη 35χρονη συγκρούστηκε με ένα φορτηγό με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της

Emily Hartridge: Η διάσημη Youtuber και παρουσιάστρια, σκοτώθηκε σε ηλικία 35 ετών, στο πρώτο δυστύχημα που σημειώθηκε στη Μεγάλη Βρετανία με ηλεκτρικό πατίνι. Η άτυχη 35χρονη συγκρούστηκε με ένα φορτηγό με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της. Η είδηση του θανάτου της Emily Hartridge έγινε γνωστή μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της ίδιας στο Instagram.

Σε ανακοίνωση που ανέβηκε στο λογαριασμό της αναφέρεται: «Γεια σας. Πρέπει να σας ανακοινώσουμε κάτι δυσάρεστο μέσω του Instagram καθώς όλοι περιμένετε να δείτε σήμερα την Emily και είναι ο μόνος τρόπος να επικοινωνήσουμε με όλους σας. Η Emily ενεπλάκη σε ατύχημα και πέθανε. Όλοι μας την αγαπούσαμε και δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ. Είχε αγγίξει τόσο πολύ κόσμο και τα πράγματα θα είναι δύσκολα χωρίς αυτή. Ήταν ένας μοναδικός άνθρωπος».

Σύμφωνα με τον Guardian η 35χρονη πέθανε ακαριαία.Η Emily εκτός από το YouTube είχε συμμετάσχει και σε τηλεοπτικές σειρές και ήταν ιδιαίτερα αγαπητή. Η είδηση του θανάτου της έφερε θλίψη τόσο σε φαν της όσο και σε άλλους δημιουργός της πλατφόρμας.

Το πρώτο θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε τον Ιούνιο στο Παρίσι και δυστυχώς το θύμα ήταν μόλις 25 ετών.Λίγες ημέρες αργότερα στη Λυόν, σκοτώθηκε ο δεκαεξάχρονος οδηγός πατινιού, όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω του στην προσπάθειά του να προσπεράσει ένα άλλο όχημα. Ένας άντρας 41 ετών έχασε τη ζωή του στις Βρυξέλλες χρησιμοποιώντας το δικό του προσωπικό ηλεκτρονικό πατίνι. όταν έπεσε σε δέντρο, όπως έδειξαν οι κάμερες.

Τον Απρίλιο, 80χρονος πεζός κτυπήθηκε από ηλεκτρικό πατίνι στο Λεβαλούα-Περέ, στα περίχωρα του Παρισιού, και δεν επέζησε. Τον Μάη, ένας 27χρονος σκοτώθηκε στη Σουηδία, όταν τον παρέσυρε αυτοκίνητο. Τα ατυχήματα, ακόμη και στην Ελλάδα, είναι πλέον αμέτρητα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments