Αθλητισμός

Γιουβέντους: “Ντου” της αστυνομίας στους Ultras – Βρήκαν σβάστικες και εκτοξευτή πυραύλου

Γιουβέντους: “Ντου” της αστυνομίας στους Ultras – Βρήκαν σβάστικες και εκτοξευτή πυραύλου
Γιουβέντους: Ένα μικρό... οπλοστάσιο και ναζιστικά σύμβολα βρήκαν οι αστυνομικοί σε έφοδο που έκαναν σε σύνδεσμο οπαδών της πρωταθλήτριας Ιταλίας.

Γιουβέντους: Μεγάλη έφοδο στους Ultras της Γιουβέντους έκανε η αστυνομία και τα ευρήματα ήταν… συγκλονιστικά. Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ένα ολόκληρο οπλοστάσιο, με αποτέλεσμα να προχωρήσουν σε συλλήψεις.

Συγκεκριμένα, όπως όπως ανακοίνωσε η αστυνομία στο Τορίνο, η επιχείρηση οδήγησε στη σύλληψη τριών ατόμων, συμπεριλαμβανομένου του 50χρονου, Φάμπιο Ντελ Μπερλιόλο, πρώην συνοριακού επιθεωρητή.

Η έρευνα ξεκίνησε όταν νεο-φασιστικά πανό από τους Drughi, club των Ultras της Γιουβέντους, βρέθηκαν στο κέντρο της πόλης και τελικά οδήγησαν σε ένα ολόκληρο οπλοστάσιο. Διαφόρων ειδών αυτόματα, όπλα, σφαίρες, ακόμα και εκτοξευτής πυραύλου εδάφους – αέρος, ο οποίος είχε χρησιμοποιηθεί από τον στρατό στο Κατάρ.

Έφοδοι έγιναν σε όλη τη βόρεια Ιταλία το πρωί της Δευτέρας και σε αυτές συνεργάστηκαν οι Αρχές από Μιλάνο, Βαρέζε, Πάβια, Νοβάρα, Φορλί. «Διαπιστώθηκαν σχέσεις ανάμεσα σε νεοφασιστικές και νεοναζιστικές ομάδες με οπαδούς της Γιουβέντους και τους Drughi» ανέφερε ο επικεφαλής της Αστυνομίας του Τορίνο, Κάρλο Αμπρα. «Υπάρχουν επίσης, σχέσεις με τους πιο παραδοσιακούς οπαδούς της Γιουβέντους με ακροδεξιές οργανώσεις».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οπαδοί της Γιουβέντους αποδεικνύεται να έχουν σχέση με ναζιστικές οργανώσεις. Επιπλέον, τα προβλήματα που υπάρχουν μέσα στην εξέδρα τους είναι πολλά με αποτέλεσμα να έχουν προκύψει δεκάδες φορές επεισόδια. Επεισόδια που έχουν οδηγήσει ακόμα και σε πυροβολισμούς και φυλακίσεις οπαδών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments