Αθλητισμός

Λάζαρος Λάμπρου: Μοιρασμένες οι πιθανότητες παραμονής του

Λάζαρος Λάμπρου: Μοιρασμένες οι πιθανότητες παραμονής του
Λάζαρος Λάμπρου: Ο Άμπελ Φερέιρα καλείται να αποφασίσει για το μέλλον του.

Λάζαρος Λάμπρου: Ξεκαθαρίζει για τον νεαρό επιθετικό και το μέλλον του, με τον Άμπελ Φερέιρα να είναι αυτός που θα κληθεί να αποφασίσει. Για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί ο νέος προπονητής, ο οποίος είχε πάει απευθείας από την Πορτογαλία στην Ολλανδία όταν είχε συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ. Ο Πορτογάλος προπονητής, με την επιστροφή της ομάδας από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, αναμένεται να έχει συνάντηση με διοικούντες προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο για ενίσχυση και για αποδεσμεύσεις.

Συγκεκριμένα η άφιξη του κ. Φερέιρα προμηνύει και εξελίξεις στο «ασπρόμαυρο» μέτωπο, αφού καλείται να αποφασίσει για τους παίκτες που θα παραμείνουν στο ρόστερ και εκείνους που θα αποχωρήσουν με μεταγραφή ή δανεισμό για άλλη ομάδα.

Ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα είναι αυτό του Λάζαρου Λάμπρου. Με τις πιθανότητες να είναι μοιρασμένες αυτή τη στιγμή, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ.

Ο Λάμπρου είχε αυξήσει τις πιθανότητές του για παραμονή στο ρόστερ με την εικόνα που έδειξε πέρσι στην Ολλανδία. Ωστόσο η τελική απόφαση θα ανήκει στον προπονητή του ΠΑΟΚ.

Ο Αμπέλ Φερέιρα καλείται να έχει 21 παίκτες και 3 νεαρούς από την Ακαδημία. Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η αποχώρηση του Δημήτρη Χατζηισαΐα, ενώ πιθανό είναι να δοθεί δανεικός ο Ενρίκε. Μέσα στην εβδομάδα θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα για τους Μελιόπουλο, Κίτσιου και Μουλέν που φαίνεται πως δεν υπολογίζονται από τον Πορτογάλο κόουτς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments