Lifestyle

Άνθιμος Ανανιάδης: Έγινε μοναχός για τις ανάγκες του νέου του ρόλου (pics)

Άνθιμος Ανανιάδης: Έγινε μοναχός για τις ανάγκες του νέου του ρόλου (pics)
Άνθιμος Ανανιάδης: Ο γνωστός ηθοποιός μεταμορφώθηκε σε μοναχό με αφορμή την ταινία «The Greek Job».

Άνθιμος Ανανιάδης: Σε μοναχό μεταμορφώθηκε ο Άνθιμος Ανανιάδης με αφορμή την καινούργια του ταινία «The Greek Job». Ο γνωστός ηθοποιός χρειάστηκε να αλλάξει την εξωτερική του εμφάνιση και να πάει στα βουνά του Αγίου Όρους για να βιώσει τη ζωή και την καθημερινότητα του μοναχού Ιωάννη, ο οποίος έζησε για 10 χρόνια εκεί κρυμμένος από τους αντιπάλους του που τον ήθελαν νεκρό.

Να θυμίσουμε πως στην ταινία ο Άνθιμος Ανανιάδης θα ενσαρκώσει τον Γιάννη Γρηγοριάδη (Johnny Grik). Ωστόσο, η τεράστια αυτή μεταμόρφωση του σε μοναχό δημιούργησε την εντύπωση σε όσους τον είδαν από κοντά, ότι στην πραγματικότητα αποφάσισε να μονάσει και να γυρίσει σελίδα στη ζωή του.

Σύμφωνα με το σενάριο της ταινίας, ο πρωταγωνιστής, Ιωάννης Γρηγοριάδης ή «Jonny Grik» κατέφυγε για 10 χρόνια στο Άγιον  Όρος κρυμμένος από σκοτεινές δυνάμεις που τον ήθελαν νεκρό. Η ταινία έχει ήδη κλείσει διανομή στην Ελλάδα και στο εξωτερικό καθώς το καστ περιλαμβάνει ηχηρά ονόματα του Χόλυγουντ και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2020.

Στο μέλλον πρόκειται να δημοσιευτούν και άλλες φωτογραφίες από τα γυρίσματα ενώ η ταινία θα κυκλοφορήσει το 2020.

Δείτε τις φωτογραφίες:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments