Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για τη Δευτέρα (15/7/19)

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για τη Δευτέρα (15/7/19)
Ζώδια και επανασύνδεση: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας για όλες και όλους για τη Δευτέρα (15/7/19)

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Δευτέρα (15/7/19). Διαβάζετε πάντα και το προσωπικό ωροσκόπιο της σχέση σας.

  • Κριός

Δεν είναι εύκολο να είστε δίκαιοι όταν βγαίνετε ραντεβού. Αν τύχει και κάποιος/α πει το λάθος πράγμα κατά τη διάρκεια ενός δείπνου δεν μπορείτε να το ξεχάσετε. Προσπαθήστε να είστε περισσότερο αντικειμενικοί και λιγότερο επικριτικοί με τους άλλους και δώστε σε κάποιον/α μια δεύτερη ευκαιρία.

  • Ταύρος

Το να τα καταφέρετε εξίσου στην επαγγελματική και την κοινωνική σας ζωή είναι δύσκολο αλλά όχι αδύνατον. Αν βρείτε κάποιο τρόπο να εξισορροπήσετε όλες σας τις σχέσεις και τις ευθύνες, θα μπορέσετε να αποφύγετε το άγχος και να επιτύχετε σε ό,τι κάνετε. Σταματήστε να κάνετε πράγματα που δεν σας προσφέρουν ευχαρίστηση και ικανοποίηση.

  • Δίδυμοι

Αξιοποιήστε τη δημιουργικότητά σας βρίσκοντας διασκεδαστικές δραστηριότητες για το επόμενο ραντεβού σας με κάποιον/α που αρχίσατε να βγαίνετε τον τελευταίο καιρό. Προσκαλέστε τους σε έναν αγώνα μίνι γκολφ ή σε ένα τουρνουά μπόουλινγκ. Πηγαίνετε σε μια καλλιτεχνική παράσταση ή κάντε τους το πορτρέτο.

  • Καρκίνος

Τα πράγματα μπορεί να μην πάνε όπως τα θέλετε σήμερα. Αλλά δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου. Μπορείτε να μετατρέψετε ένα απροσδόκητο εμπόδιο σε επιτυχία απλώς αλλάζοντας τον τρόπο που θα το αντιμετωπίσετε. Να είστε θετικοί και έτοιμοι για όλα.

  • Λέων

Η ευγενική και υποστηρικτική σας στάση απέναντι σε έναν φίλο που βρίσκεται σε ανάγκη δεν μένει απαρατήρητη. Μάλιστα, η φήμη ότι είστε καλός φίλος σας ακολουθεί. Μην εκπλαγείτε αν κάποιος/α εκφράσει τον θαυμασμό του/της για την τρυφερότητα και την ανιδιοτέλεια σας.

  • Παρθένος

Το να καταφέρετε να βρείτε χρόνο για τους φίλους και την οικογένεια σας μπορεί να είναι δύσκολο. Αντί να τρέχετε προσπαθώντας να τους ικανοποιήσετε όλους, αξιοποιήστε όσο καλύτερα μπορείτε τον χρόνο που έχετε προγραμματίζοντας εκδηλώσεις όπου μπορείτε να τους δείτε όλους μαζί.

  • Ζυγός

Είναι μια καλή μέρα για να δοκιμάσετε διαφορετικά πράγματα. Καλέστε ένα φίλο για να πάτε για τρέξιμο στο πάρκο. Ζητήστε από το αντικείμενο του πόθου σας να βγείτε ραντεβού σε εκείνο το εστιατόριο που μόλις άνοιξε. Να είστε ανοιχτόμυαλοι και έτοιμοι για εξερεύνηση.

  • Σκορπιός

Το να φέρεστε με μυστήριο τρόπο μπορεί να εξάπτει τον ενδιαφέρον των γύρω σας αλλά θα πρέπει να προσέξετε μην το παρακάνετε και φανείτε αδιάφοροι. Ο στόχος σας είναι να φαίνεστε ενδιαφέροντες όχι μυστικοπαθείς.

  • Τοξότης

Διασκεδάστε φλερτάροντας με κάποιον/α συνάδερφο που θέλατε πάντα να γνωρίσετε καλύτερα. Ανταλλάξτε ματιές κατά τη διάρκεια των επαγγελματικών συναντήσεων. Γελάστε με τα αστεία τους. Χαμογελάστε τους. Και δείτε τι θα γίνει στη συνέχεια.

  • Αιγόκερως

Σήμερα εξαρτάται από εσάς να ξεκινήσετε μια επαφή με το αντικείμενο του πόθου σας. Στην αρχή μπορεί να σας φανεί τρομακτικό αλλά η αδρεναλίνη που θα διαπεράσει τον σώμα σας θα σας αναζωογονήσει. Να είστε σίγουροι ότι αξίζει τον κόπο.

  • Υδροχόος

Σήμερα διακωμωδήστε τις καταστάσεις που βιώνετε και μπορεί να καταλήξετε με έναν/μία καινούργιο/α σύντροφο. Όταν δείχνετε στους άλλους την αξία της μετριοφροσύνης και του χιούμορ, τους κάνετε να σκέφτονται με έναν καινούργιο τρόπο.

  • Ιχθύες

Το να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στο να περνάτε χρόνο με φίλους και ποιοτικό χρόνο με τον εαυτό σας μοιάζει αδύνατον τον τελευταίο καιρό. Σήμερα κάντε μια προσπάθεια να επανασυνδεθείτε με τον εαυτό σας το πρωί και στη συνέχεια κάντε σχέδια για μια βραδινή έξοδο με φίλους.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments