Lifestyle

Γιάννης Μπέζος: “Ας βλέπουν σεφ να μαγειρεύουν επί 24 ώρες”

Γιάννης Μπέζος: “Ας βλέπουν σεφ να μαγειρεύουν επί 24 ώρες”
Γιάννης Μπέζος: Ξέσπασμα από τον γνωστό ηθοποιό για την ποιότητα της ελληνικής τηλεόρασης.

Γιάννης Μπέζος: Δριμεία κριτική κατά των επιλογών των τηλεθεατών άσκησε μέσω της συνέντευξής του στο περιοδικό ENJOY ο γνωστός ηθοποιός. Μεταξύ άλλων τόνισε ότι μπορεί ο τηλεθεατής να ζητά καλή τηλεόραση, αλλά οι επιλογές του μόνο κάτι τέτοιο δεν δείχνουν. “Γιατί μας κάνουν τον… δύσκολο οι τηλεθεατές;”, αναρωτήθηκε μεταξύ άλλων για να καταλήξει ότι ο κόσμος έχει και εκείνος μεγάλη ευθύνη για το πως πλάθονται τα τηλεοπτικά προγράμματα. “Βαρέθηκα να ακούω ότι το κοινό διαμαρτύρεται και ότι είναι δυσαρεστημένο. Λοιπόν, αν έχουν μαγειρικές απαιτήσεις και στη βραδινή ζώνη, εκτός από την πρωινή και τη μεσημεριανή, να μην ενοχλούνται. Ας βλέπουν επί 24 ώρες σεφ να μαγειρεύουν. Αυτό θέλουν, αυτό θα έχουν”, ανέφερε μεταξύ άλλων στο ξέσπασμά του.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Μπέζος ανέφερε τα εξής στο ΕΝJOY: «Ο κόσμος ζητά καλή τηλεόραση. Ε, λοιπόν, φέτος κάποια κανάλια του έδωσαν καλή τηλεόραση. Γιατί δεν είδαν καλές σειρές μυθοπλασίας και είδαν ριάλιτι; Γιατί μας κάνουν τον… δύσκολο οι τηλεθεατές; Λοιπόν, και ο κόσμος έχει την ευθύνη του για την τηλεόραση που θέλει και το κατάλαβα φέτος όχι με τη “Ζωή εν τάφω” στην ΕΡΤ, που ήταν μια ιδιαίτερη σειρά, αλλά με το σίριαλ του ΑΝΤ1 “Πέτα τη φριτέζα”. Γιατί στις 9 το βράδυ ο τηλεθεατής βλέπει ανοησίες και “φαστ φουντ” δουλειές και όχι παραγωγές με ποιότητα και μεράκι; Βαρέθηκα να ακούω ότι το κοινό διαμαρτύρεται και ότι είναι δυσαρεστημένο. Λοιπόν, αν έχουν μαγειρικές απαιτήσεις και στη βραδινή ζώνη, εκτός από την πρωινή και τη μεσημεριανή, να μην ενοχλούνται. Ας βλέπουν επί 24 ώρες σεφ να μαγειρεύουν. Αυτό θέλουν, αυτό θα έχουν».

Γιάννης Μπέζος: Σύντομο βιογραφικό

Εκείνος που τον ανακάλυψε πρώτος ήταν ο Θύμιος Καρακατσάνης, όταν ξεχώρισε το ταλέντο του κατά τη διάρκεια μιας θεατρικής παράστασης στο θέατρο “Σμαρούλα”. Αρχικά, στο θέατρο συνεργάστηκε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Το όνομά του ωστόσο απέκτησε τη σημερινή του αίγλη χάρη σε μία σειρά από σημαντικές τηλεοπτικές επιτυχίες: «Οι Απαράδεκτοι» (1991-1992, 1992-1993), «Της Ελλάδος τα παιδιά» (1993-1995), «Εκείνες κι εγώ» (1996-1998), «Bίος Ανθόσπαρτος» (1998-1999), «Άκρως οικογενειακόν» (2001-2003), «Ευτυχισμένοι μαζί» (2007-2010) και «Ο γάμος της κόρης μου» (2010) και στο Κλινική Περίπτωση (2011). Σε πολλές από τις τηλεοπτικές σειρές στις οποίες πρωταγωνίστησε και πρωταγωνιστεί, έχει συνεργαστεί με τον σκηνοθέτη Ανδρέα Μορφονιό, με τον οποίο είναι και στενοί φίλοι, ενώ κάποιες από αυτές τις έχει σκηνοθετήσει ο ίδιος.

Επίσης, έχει πρωταγωνιστήσει σε διάφορες θεατρικές παραστάσεις τη δεκαετία του 1980 και μεγάλες επιτυχίες αρχαίων παραστάσεων, όπως οι «Βάτραχοι» και η «Λυσιστράτη». Το Μάρτιο του 2009 έκανε πρεμιέρα στο θέατρο “Παλλάς” η θεατρική υπερπαραγωγή «Το κλουβί με τις τρελές», ένα διάσημο γαλλικό μιούζικαλ του Ζαν Πουαρέ, σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπέζου και Σταμάτη Φασουλή.

Ο Γιάννης Μπέζος διακρίνεται επίσης και για τις φωνητικές του ικανότητες, τις οποίες συχνά επιδεικνύει υποδυόμενος τους ρόλους του. Ως αποτέλεσμα πραγματοποίησε μουσικές παραστάσεις, περιοδικές συνεργασίες και δισκογραφικές συμμετοχές (σε δίσκους του Γιώργου Χατζηνάσιου, του Νότη Μαυρουδή και του Θάνου Μικρούτσικου). Είναι παντρεμένος από το 1987 με την ηθοποιό Ναταλία Τσαλίκη, με την οποία είναι μαζί από το 1984 και έχει μοιραστεί σε διάφορες περιστάσεις τη θεατρική σκηνή και την τηλεόραση, ενώ έχουν και μία κόρη, την Ηρώ Μπέζου (γενν. 1988). Σε συνέντευξή του ωστόσο, στις 18 Ιουνίου 2012, είχε δηλώσει πως πριν την Ναταλία Τσαλίκη, είχε κάνει έναν ακόμα γάμο, από τον οποίο χώρισε και το 1987 παντρεύτηκε την Ναταλία Τσαλίκη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments