Video

Ολυμπιακός – Νότιγχαμ: Ζωντανά στο One Tv το μεγάλο φιλικό

Ολυμπιακός – Νότιγχαμ: Ζωντανά στο One Tv το μεγάλο φιλικό
Ολυμπιακός - Νότιγχαμ: Από το One Tv θα μεταδοθεί η πρόβα τζενεράλε των Πειραιωτών πριν το παιχνίδι με την Βικτόρια Πλζεν.

Ολυμπιακός – Νότιγχαμ: Λίγες μέρες πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι με την Βικτόρια Πλζεν οι “ερυθρόλευκοι” δίνουν ένα φιλικό παιχνίδι με την Αγγλική ομάδα. Ο αγώνας έχει “οικογενειακό” χαρακτήρα καθώς πρόκειται για τις δυο ομάδες ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από τα κανάλια Novasports, αλλά και από το One Tv που επίσης ανήκει στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ.

Στο «Γ. Καραϊσκάκης» βρίσκεται από νωρίς το One Channel για τη φιλική αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Νότιγχαμ Φόρεστ (21.30, ζωντανά από το One Channel) προκειμένου να μεταφέρει τον πρώτο παλμό πριν από το σπουδαίο παιχνίδι.Με ένα ιδιαίτερο Pre Game (21:00) για τις δύο σπουδαίες ομάδες και τις φιλοδοξίες τους πριν μπουν στην αγωνιστική σεζόν 2019/20. Με αναλύσεις, σχόλια, ρεπορτάζ. Με την μετάδοση του ματς. Και φυσικά με πλούσιο Post Game (23:15) και συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών.

Ολυμπιακός – Νότιγχαμ: Πλούσιο ρεπορτάζ στο One Tv

Άπαντες μετρούν αντίστροφα για τον αγώνα που θα μείνει στην ιστορία. Για τον Ολυμπιακό αποτελεί πρόβα τζενεράλε ενόψει των αγώνων με τη Βικτόρια Πλζεν για τα προκριματικά του Champions League, ενώ για τους Βρετανούς είναι μια από τις σημαντικότερες αναμετρήσεις στην προετοιμασία τους ενόψει της έναρξης της Championship Ο Πορτογάλος τεχνικός των Πειραιωτών στο αποψινό φιλικό με τον αγγλικό σύλλογο, που είναι επίσης ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη, θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει ορισμένα πρόσωπα, πριν τις μονομαχίες με τους Τσέχους. Εισιτήρια υπάρχουν και σήμερα στα εκδοτήρια του γηπέδου, με τις τιμές να ξεκινούν από τα 10 € και να φτάνουν τα 150 €.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments