Ζώδια

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις για την Τρίτη (16/7/19)

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις για την Τρίτη (16/7/19)
Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις των δώδεκα ζωδίων για σήμερα, Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019.

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις των δώδεκα ζωδίων για σήμερα, Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019.

Κριός

Μια θετική διαδικασία που ξετυλίγεται στην ερωτική σου ζωή τώρα, θα δώσει περισσότερη έμφαση ή ίσως πίεση, για να θέσεις τον πήχη υψηλότερα σε ό,τι αφορά τις ερωτικές σου φιλοδοξίες.Μην ντρέπεσαι αν φαίνεται κάτι προκλητικό, στα ερωτικά σου. Η μερική σεληνιακή έκλειψη/ πανσέληνος, σε ενθαρρύνει να γίνεις πιο τολμηρή στο όνομα της αγάπης. Να δεις, που θα χαρείς όταν το κάνεις!

Ταύρος

Αξίζει τον κόπο η προσπάθεια που επενδύεις στη σχέση σου? Η μερική σεληνιακή έκλειψη/ πανσέληνος, επηρεάζει τους μακρινούς σου ορίζοντες, βοηθώντας σε να δεις το πλεονέκτημα της εστίασης, σε στόχους μεγάλης εμβέλειας για την ερωτική σου ζωή.

Επομένως, σε ενθαρρύνει να αξιολογήσεις, πόσο πιθανό είναι να πάρεις αυτό που θέλεις. Μπορείς είτε να συνεχίσεις να καταβάλεις τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια , ή να αποδεχτείς, πως η μείωση ορισμένων υψηλών προσδοκιών, μπορεί να σου φέρει κάτι, για το οποίο μπορείς να αισθανθείς εξίσου υπερήφανη.

Δίδυμοι

Η μερική έκλειψη σελήνης/πανσέληνος ,επηρεάζει τις αλλαγές. Και σου υπενθυμίζει πως, όταν πρόκειται για ερωτικές υποθέσεις, η υιοθέτηση ενός αργού και σταθερού ρυθμού, ενισχύει υπέροχα την οικειότητα. Υπάρχει κάτι υπέροχο που μπορεί να καλλιεργηθεί και να συμβάλει στην ενίσχυση της σχέσης σου, ενθαρρύνοντας ένα μεγαλύτερο βάθος ανταλλαγής – και οικειότητας και για τις δύο πλευρές. Υπάρχει πληθώρα ρομαντικών δυνατοτήτων μέσα σε ένα σενάριο, που μπορεί να ήταν, οδυνηρά προβλέψιμο πρόσφατα.

Καρκίνος

Μια σημαντική συζήτηση ή ανταλλαγή μπορεί να συμβεί, αλλά δώσε ιδιαίτερη προσοχή στα συναισθήματά σου, για να αποτρέψεις μια παρεξήγηση με τον εραστή σου. Είναι απαραίτητο να είσαι ειλικρινής όταν αποκαλύψεις τι αισθάνεσαι, ειδικά όταν η πανσέληνος/μερική έκλειψη σελήνης, επηρεάζει σχέσεις και δεσμεύσεις. Υπάρχει επιπλέον ενέργεια, αλλά θα πρέπει να εστιάσεις θετικά σ’ αυτή. Γιατί η ένταση που υποβόσκει εδώ και λίγο καιρό, περιμένει απλώς την ευκαιρία να εκδηλωθεί.

Λέων

Θα νιώσεις ότι είναι απαραίτητο να εκτιμήσεις γιατί είσαι διατιθέμενη να αλλάξεις τη σχέση σου. Ωστόσο, η πανσέληνος/μερική έκλειψη σελήνης, επικεντρώνεται στις συνήθειες και τις ρουτίνες σου. Σε προτρέπει, να μην κάνεις ξαφνικές αλλαγές που μπορεί να επηρεάσουν τη σχέση σου. Αν δείξεις υπομονή και περιμένεις έως ότου νιώσεις πιο αισιόδοξη ή σταθερή, τότε θα μπορέσεις να κάνεις ένα θετικό βήμα προς τα εμπρός, χωρίς να προσκαλέσεις ένα κύμα χάους ή έντασης.

Παρθένος

Η παρορμητικότητα μπορεί να έχει το τίμημά της. Παρόλο που βρίσκεσαι σε μεγάλη αρμονία με τις ρομαντικές σου ανάγκες αυτή τη στιγμή, αποδέχεσαι επίσης πόση προσπάθεια και υπομονή χρειάζεσαι, για να πετύχεις έναν φιλόδοξο ερωτικό στόχο. Η μερική σεληνιακή έκλειψη /πανσέληνος, επηρεάζει την αυτο-έκφρασή σου, τοποθετώντας τον εαυτό σου, σε μια θαυμάσια θέση για να δημιουργήσει το σημαντικό, μακροπρόθεσμο μετασχηματισμό, που επιθυμείς. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να αντισταθείς, σε οποιαδήποτε βιαστική ενέργεια ή σε απερίσκεπτα ρίσκα.

Ζυγός

Θα μπορούσε να είναι όλο και πιο σημαντικό να διασφαλίσεις ότι δεν παραβλέπεις τις ερωτικές σου υποθέσεις, καθώς μετατοπίζεις τη εστίασή σου σε σημαντικότερα θέματα, όπως είναι τα επαγγελματικά σου. Η πανσέληνος/μερική έκλειψη σελήνης, επηρεάζει τα θεμέλια και τις ρίζες σου, εμπνέοντας σε να θελήσεις σταθερότητα στη ζωή σου, με πιο ισορροπημένες προοπτικές. Η σχέση σου χρειάζεται και αξίζει αυτή τη μεγάλη προσπάθεια και προσοχή, όσο και οι φιλοδοξίες της σταδιοδρομίας σου. Αυτή η πράξη εξισορρόπησης, δεν θα αποδειχθεί πολύ δύσκολη.

Σκορπιός

Η επιθυμία σου για βαθύτερη ερωτική ικανοποίηση, μπορεί να εμποδίσει την πρόοδο που θέλεις στα ερωτικά σου. Η πανσέληνος / μερική σεληνιακή έκλειψη, σε προτρέπει να εστιάσεις περισσότερο στη δημιουργία σταθερότητας, αντί να γοητεύεσαι από επιφανειακούς περισπασμούς. Για να επιτευχθεί κάτι βαθύτερο, θα χρειαστεί να δείξεις περισσότερο ρεαλισμό και σοβαρότητα

Τοξότης

Οι αλλαγές στη σχέση σου, θα απαιτήσουν να εστιάσεις στο μέλλον, χωρίς να έχεις το ένα πόδι κολλημένο στο παρελθόν. Καθώς η μερική σεληνιακή έκλειψη /πανσέληνος επηρεάζει τις προσωπικές σου αξίες, είναι πιθανό ότι έχει έρθει η ώρα να αξιολογήσεις τη στάση σου, απέναντι στον έρωτα και να αναβαθμίσεις ό,τι χρειάζεται αναβάθμιση! Αν πρέπει να αντλήσεις έμπνευση από ένα ερωτικό μάθημα του παρελθόντος, τότε κάντο, και άφησέ το πίσω σου, για να προχωρήσεις.

Αιγόκερως

Ένα ρομαντικό ζήτημα που αγνόησες, θα γίνει γνωστό ή θα γίνει πιο έντονα αισθητό αυτή τη στιγμή, καθώς η μερική σεληνιακή έκλειψη / πανσέληνος, γίνονται στο ζώδιό σου. Σκοπεύει να σου εξασφαλίσει ότι το αντιμετωπίζεις σοβαρά και δεν θα κάνεις ευγενικά στην άκρη. Μπορεί να συντονίσει το ρυθμό της ερωτικής σου ζωής, για κάποιο χρονικό διάστημα. Αναγνώρισε πως υπάρχει θέμα… και προθυμοποιήσου να δώσεις προσοχή, στις απαιτήσεις που δημιουργεί.

Υδροχόος

Αντί να συζητήσεις με τον εραστή σου, προσπαθώντας να του εξηγήσεις πώς σκέφτεσαι και τι αισθάνεσαι, εξέτασε μήπως οι πράξεις σου, μπορούν να εξηγήσουν την θέση σου, αποτελεσματικότερα. Έχεις την κοσμική υποστήριξη για να το κάνεις, από την πανσέληνο/μερική έκλειψη σελήνης, που σε ενθαρρύνει να υποστηρίξεις κάθε απόφαση, με αυθεντικότητα και ειλικρίνεια. Ξέρεις αν μπορείς να υποστηρίξεις με πράξεις τις υποσχέσεις σου. Εστίασε τώρα λοιπόν, σ’ αυτές!

Iχθύες

Θα νιώθεις πιο φιλόδοξη για τη σχέση σου, καθώς η πανσέληνος και η μερική έκλειψη σελήνης, φέρνει ένα ισχυρό νέο κεφάλαιο, σχετικά με την κοινωνική δικτύωση ή την ενίσχυση της ομαδικής εργασίας στα ερωτικά σου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, η δέσμευσή σου πρόκειται να ανέβει μια βαθμίδα, ενθαρρύνοντάς σε να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες. Και ταυτόχρονα θα αποδείξεις στο ταίρι σου, πως σκέφτεσαι περισσότερο «μακροπρόθεσμα» απ’ ό,τι παλαιότερα.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments