Αθλητισμός

Τιμπό Μουλέν: Επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη ο έμπειρος χαφ

Τιμπό Μουλέν: Επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη ο έμπειρος χαφ
Τιμπό Μουλέν: Ο Γάλλος μέσος επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και θα αρχίσει άμεσα προπονήσεις.

Τιμπό Μουλέν: Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο με την κατάκτηση του νταμπλ. Σε λίγο καιρό υπάρχει μια μεγάλη πρόκληση για τους “ασπρόμαυρους”. Αυτή δεν είναι άλλη από την είσοδο για πρώτη φορά στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι πρωταθλητές έμειναν πίσω εξαιτίας της αλλαγής προπονητή. Ο Ρασβάν Λουτσέσκου αποχώρησε ξαφνικά και έδωσε τη θέση του στον Αμπέλ Φερέιρα.

Μια από τις θέσεις που ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ζητήσει ενίσχυση είναι στο χώρο του κέντρου. Ο ΠΑΟΚ έχει χάσει σημαντικούς παίκτες στα χαφ, ενώ δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Μαουρίτσιο και Βέρμπλουμ. Με τις επιλογές να είναι περιορισμένες θα περίμενε κανείς να δοθεί μια ευκαιρία στον Τιμπό Μουλέν. Ο Γάλλος χαφ πέρασε την περασμένη σεζόν στην Ανκαραγκούτσου με τη μορφή δανεισμού.

Τιμπό Μουλέν: Δεν τον υπολογίζει ο ΠΑΟΚ

Ο δανεισμός του Γάλλου χαφ στην Τουρκική ομάδα ολοκληρώθηκε και επίσημα πριν λίγες ημέρες. Ωστόσο η έλλειψη παικτών στο χώρο του κέντρου δεν είναι αρκετή για να του δώσει μια νέα ευκαιρία με την φανέλα του ΠΑΟΚ.  Ο έμπειρος μέσος δεν είναι στα πλάνα της ομάδας και θα προπονείται μόνος του στη Νέα Μεσημβρία, όσο η ομάδα θα είναι στην Ολλανδία (18-28 Ιουλίου) για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας.

Τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθεί ραντεβού του Μουλέν με τον Μάριο Μπράνκο για να μιλήσουν για το μέλλον του. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει ενδιαφέρον για τον Γάλλο χαφ από ομάδες της Τουρκίας και της Πολωνίας, αλλά όχι κάποια επίσημη πρόταση. Την περασμένη σεζόν ο Μουλέν είχε 20 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις στην Τουρκία χωρίς να μπορέσει να πετύχει κάποιο τέρμα. Το συμβόλαιο του Μουλέν με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments