Ζώδια

Ζώδια: Προβλέψεις για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για την Τετάρτη (17/7/19)

Ζώδια: Προβλέψεις για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για την Τετάρτη (17/7/19)
Ζώδια: Οι προβλέψεις για τις πιθανότητες επανασύνδεσης των δώδεκα ζωδίων για την Τετάρτη (17/7/19).

Ζώδια: Οι προβλέψεις για τις πιθανότητες επανασύνδεσης των δώδεκα ζωδίων για την Τετάρτη (17/7/19).

Κριός

Το να ψάχνετε τον/την τέλειο/α σύντροφο θα έπρεπε να σας προκαλεί χαρά όχι ανησυχία. Αντί να σκέφτεστε τα ραντεβού ως απαραίτητο κακό, οραματιστείτε τον εαυτό σας ως εξερευνητή/εξερευνήτρια που ψάχνει για κάποιον χαμένο θησαυρό. Η χαρά βρίσκεται στο ταξίδι.

 Ταύρος

Ήρθε η ώρα να γνωρίσετε κάποιον/α σε πιο προσωπικό επίπεδο. Έχετε ήδη μαζέψει τις πληροφορίες σας και ξέρετε πολύ καλά τι θέλετε. Τώρα το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ικανοποιήσετε τις βαθύτερες επιθυμίες σας.

Δίδυμοι

Μέσω της παρατήρησης θα καταφέρετε να αποκρυπτογραφήσετε τι αισθάνεται για εσάς κάποιος/α με τον/την οποίο/α αρχίσατε να βγαίνετε πρόσφατα. Ενώ οι λέξεις μπορεί να έχουν διπλά νοήματα, η γλώσσα του σώματος δεν λέει ποτέ ψέματα. Τα σταυρωμένα χέρια, το νευρικό χτύπημα των δακτύλων και τα συγκρατημένα χαμόγελα αποκαλύπτουν πολλά.

Καρκίνος

Αναζητάτε στενή προσωπική επαφή αλλά τι έχετε κάνει για να τη βρείτε; Το να βγείτε ραντεβού είναι το πρώτο βήμα αλλά μόνο αν δείξετε εμπιστοσύνη σε κάποιο καινούργιο πρόσωπο θα μπορέσετε να επιτύχετε την εγγύτητα που θέλετε. Το να αφεθείτε μπορεί να είναι τρομακτικό στην αρχή αλλά να είστε βέβαιοι ότι αξίζει τον κόπο.

Λέων

Όταν βρίσκεστε στην αρχή ενός ερωτικού δεσμού, έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για κακόβουλα άτομα στο περιβάλλον σας. Μπορεί να πρόκειται για κάποιον φίλο που ζηλεύει, που προτιμά να μείνετε αδέσμευτοι. Δείξτε συμπόνοια αλλά μην κάνετε πίσω.

Παρθένος

Ανησυχείτε για την στασιμότητα στην ερωτική σας ζωή; Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας και βγείτε εκεί έξω! Ρίξτε μια ματιά στην τοπική εφημερίδα και στο διαδίκτυο για εκδηλώσεις κοντά σας. Πηγαίνετε σε ένα φεστιβάλ κινηματογράφου ή οπουδήποτε σας κεντρίσει το ενδιαφέρον. Και μην ξεχάσετε να γνωρίσετε κόσμο!

Ζυγός

Σήμερα δεν είναι κακό να φανείτε λίγο εγωιστές με τον προσωπικό σας χρόνο. Δεχτείτε να παρευρεθείτε μόνο σε εκδηλώσεις που πιστεύετε ότι αξίζουν τον κόπο. Οι φίλοι σας θα το καταλάβουν αν αφιερώσετε το βράδυ σας σε κάποιον/α που θέλετε να γνωρίσετε καλύτερα.

Σκορπιός

Το πάθος σας για να βρείτε την αδερφή-ψυχή σας μπορεί να είναι ιδιαίτερα έντονο. Αντί να συνεχίζετε αυτή τη φρενήρη αναζήτηση του/της τέλειου/τέλειας συντρόφου, επικεντρωθείτε στο πόσο μπορείτε να διασκεδάσετε με κάποιον/α που σας βρίσκει υπέροχους όπως ακριβώς είστε.

Τοξότης

Σήμερα αισθάνεστε κάπως μελαγχολικοί. Μη βυθίζεστε στην απελπισία. Έχετε πίστη ότι όλα θα λυθούν. Να θυμάστε ότι υπάρχουν άλλοι άνθρωποι που περνάνε πιο δύσκολα από εσάς. Προσπαθήστε να δείτε το ποτήρι μισογεμάτο.

Αιγόκερως

Οι φίλοι σας θέλουν να σας βοηθήσουν να βρείτε τον/την επόμενο/η ερωτικό/ή σας σύντροφο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να τους το ζητήσετε. Να είστε ανοιχτοί στην ιδέα ενός ραντεβού στα τυφλά και μην γίνεστε ιδιότροποι με αυτά που σας κανονίζουν. Εμπιστευτείτε τους την καρδιά σας.

Υδροχόος

Σήμερα έχετε την ανάγκη να φανείτε χρήσιμοι σε κοινωνικό επίπεδο. Κάντε μια εκκαθάριση στην ντουλάπα σας και δωρίστε ό,τι έχετε να φορέσετε πάνω από ένα χρόνο. Κάντε το ίδιο με τις ηλεκτρικές συσκευές που δεν χρησιμοποιείτε, τα βιβλία που έχετε διαβάσει και τα λοιπά.

Ιχθύες

Μην εμπλέκεστε σε πράγματα για τα οποία δεν είστε απόλυτα βέβαιοι. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας αν σας λέει ότι κάτι δεν είναι γραφτό να γίνει. Οι ευσεβείς σας πόθοι μπορεί να σας κάνουν να μην βλέπετε καθαρά τα πράγματα. Αν αμφιβάλλετε για κάτι, ακολουθήστε τη διαίσθησή σας.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments