Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για την Τετάρτη (17/7/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για την Τετάρτη (17/7/19)
Ζώδια σήμερα: Πως θα εξελιχθούν οι ερωτικές υποθέσεις των 12 ζωδίων για σήμερα, Τετάρτη 17/7/19.

Ζώδια σήμερα: Πως θα εξελιχθούν οι ερωτικές υποθέσεις των 12 ζωδίων για σήμερα, Τετάρτη 17/7/19.

Κριός

Η επανεξέταση των αναγκών σου μέσα στη σχέση σου, μπορεί να είναι σωστή. Υπάρχει όμως ένα νέο κεφάλαιο, που απαιτεί να κοιτάξεις μέσα σου, για να καταλάβεις, τι μπορεί να φέρει βαθύτερα επίπεδα εκπλήρωσης ή ασφάλειας.

Αυτό μην το υποτιμάς, γιατί θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις που και με ποιον θέλεις να είσαι…..ι καθώς και ποια βήματα πρέπει ν’ ακολουθήσεις για να πετύχεις το παθιασμένο δυναμικό σου!

Ταύρος

Ένα αίτημα από τον εραστή σου, μπορεί να είναι κάτι που θα είσαι απρόθυμη να δεχτείς. Μπορεί να είναι μια ευαίσθητη συζήτηση με τον αγαπημένο σου.

Αν κάτι που σου ζητήθηκε είναι πολύ μονόπλευρο ή φαίνεται να καλύπτει τις ανάγκες του εραστή σου περισσότερο από τις δικές σου, τότε καλά κάνεις και είσαι ανυποχώρητη

Δίδυμοι

Οι σκέψεις, τα συναισθήματα, οι επιθυμίες ή ίσως μια φαντασίωση που έχει κρατηθεί κρυφή, θα αποκαλυφθούν όλα μαζί, τώρα ή σύντομα. Η πρόοδος στα ερωτικά σου απαιτεί να σκεφτείς, και να μιλήσεις στον σύντροφό σου για όλα αυτά, κάτι που δίσταζες μέχρι τώρα να κάνεις, για λόγους που γνωρίζεις μόνο εσύ. Αυτά που θα πεις, μπορούν ν’ αλλάξουν τις ισορροπίες…. αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για μια υπόθεση «καλύτερα έτσι, από το να τα κρατάω μέσα μου».

Καρκίνος

Τα πόσο θετικά βλέπεις μια ερωτική πρόκληση στη σχέση σου, εξαρτάται από το πόσο πρόθυμη είσαι, να εξερευνήσεις μια άγνωστη ερωτική περιοχή, αυτό το διάστημα. Το θέμα μπορεί να απαιτήσει, συναισθηματικό έλεγχο και άμεση αντιμετώπιση. Κάτι τέτοιο θα φέρει αναμφισβήτητα μια αλλαγή. Όμως κι εσύ θα είσαι πιο πρόθυμη, να δεχτείς εκείνους τους παράγοντες που είχες επιλέξει να αγνοήσεις. Μια συγκεκριμένη ερωτική ζώνη άνεσης, ίσως να μην είναι πλέον χρήσιμη!

Λέων

Η ανάγκη να ελέγχεις το πάθος σου, μπορεί να φαίνεται υποτιμημένη, αλλά είναι απαραίτητο να γίνει τώρα. Το πάθος μπορεί να εκδηλωθεί με πολλούς κι ευχάριστους τρόπους…. αλλά αν τροφοδοτηθεί με έντονα συναισθήματα, τότε θα προκύψουν προβλήματα. Αν δεν κρατηθεί υπό έλεγχο, θα μπορούσε να κάνει ένα απλό ζήτημα να θεωρηθεί σαν κάτι πολύ μεγαλύτερο, από ό, τι είναι. Με τα συναισθήματα να ξεφεύγουν από την εξίσωση και το πάθος κάτω από έλεγχο, μπορεί να δεις το θέμα πιο σωστά και πιο ρεαλιστικά.

Παρθένος

Η προσοχή που δείχνεις στα ερωτικά σου, είναι χρήσιμη – και σοφή. Προσπάθησε να είσαι όσο πιο προσεκτική μπορείς σε μια ρομαντική κατάσταση δοκιμάζοντας πρώτα τα νερά και όχι την κατά μέτωπο «επίθεση»! Αυτό που φαίνεται ασφαλές και φιλικό μπορεί να χρειαστεί να το επιβεβαιώσεις πριν ρισκάρεις να κάνεις κίνηση Μια σταδιακή προσέγγιση, θα σου βγει σε καλό, τώρα.

Ζυγός

Αν νιώθεις πως έχασες τον έλεγχο….. και δεν ελέγχεις πλέον ένα ερωτικό σενάριο, τότε πίστεψε πως αυτή η ανισορροπία θα διορθωθεί σύντομα. Στην πραγματικότητα σε ό,τι αφορά τα ερωτικά θέματα, θα διαπιστώσεις, ότι χαλαρώνοντας τη λαβή, κατά κάποιο τρόπο, μπορεί να δημιουργηθεί ένα κλίμα συνεργασίας….που είναι απαραίτητο για να ενισχυθεί ο έρωτας.

Σκορπιός

Όταν εμφανίζεται η τύχη στη ζωή μας, δεν θεωρούμε πάντα μια εξέλιξη, σαν τυχαία. Μπορούμε να αντιληφθούμε μια αλλαγή ή να καταλάβουμε ότι ένα αποτέλεσμα που δεν προβλέψαμε…. έχει συμβεί. Ωστόσο, η τύχη, πρόκειται να επηρεάσει με κάποιο τρόπο τα ερωτικά σου και θα σε ενθαρρύνει να δεις το μέλλον της σχέσης σου, με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Απλά να είσαι πρόθυμη να προσπαθήσεις πολύ, για ό,τι πιστεύεις πως έχει μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας.

Τοξότης

Αν νιώθεις πως ένα νέο κεφάλαιο στην ερωτική σου ζωή, περιμένει να αρχίσει, τότε έχεις δίκιο. Όχι μόνο η σχέση σου πρόκειται να γίνει πιο γλυκιά, αλλά πρόκειται να σου προσφέρει μεγαλύτερη σαφήνεια, απ’ ό,τι έκανε πρόσφατα. Αυτό θα έχει ένα απολαυστικά θετικό αποτέλεσμα σε μια εκκολαπτόμενη ή στην υπάρχουσα σχέση σου. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να είσαι δεκτική και ν’ αγκαλιάσεις τη θετική αλλαγή που έρχεται στο δρόμο σου.

Αιγόκερως

Θα μπορούσε η δημιουργία ή η αποκατάσταση της σχέσης σου να χρειαστεί τεράστια προσπάθεια? Είναι απίθανο να χρειαστεί τόση, όση πιστεύεις. Το μόνο που χρειάζεται, είναι η προθυμία να επιτρέψεις σε κρυμμένα συναισθήματα να βγουν στην επιφάνεια! Ο εραστής σου, θα είναι περισσότερο δεκτικός απ’ ό,τι νομίζεις, αν του ανοιχτείς με ειλικρίνεια. Με τις αποκαλύψεις σου, και με επιπλέον θάρρος και πίστη, θα μπορέσεις να αλλάξεις προς το καλύτερο τη σχέση σου.

Υδροχόος

Η πίεση μπορεί να αυξάνεται αισθητά…. και θα ανακαλύψεις τον τρόπο ή τον λόγο που ο αγαπημένος σου, απαλλάσσεται από την αντιμετώπιση αυτού του ζητήματος. Ευτυχώς, ξέρεις τι πρέπει να κάνεις ή πώς μια περιοχή της σχέσης σου, μπορεί να επωφεληθεί από την προσοχή που θα δείξεις. Η πίεση θα υποχωρήσει σύντομα και θα αισθανθείς μια αισθητή αίσθηση ισορροπίας, να την αντικαθιστά.

Ιχθύες

Το σύμπαν κάνει ό, τι μπορεί για να βοηθήσει με μια συμφωνία ή μια διευθέτηση που έρχεται να πραγματοποιηθεί στα ερωτικά σου. Πιθανότατα ξεκίνησε με ευνοϊκούς όρους κάποια στιγμή, αλλά συνοδεύτηκε από πολλή αβεβαιότητα και συζήτηση από την πλευρά σου. Ωστόσο, φαίνεται ότι η πρόοδος που σου προσφέρεται, μπορεί να σε ευχαριστήσει και να σε εμπνεύσει. Κράτησε ανοιχτές όλες τις γραμμές επικοινωνίας και άκουσε τι θέλει ο εραστής σου, ξεκαθαρίζοντάς του τις ανάγκες σου!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments