Ελλάδα

Ρουβίκωνας: Ηγετικό στέλεχος προκαλεί την αστυνομία να μπει στα σπίτια τους

Ρουβίκωνας: Ηγετικό στέλεχος προκαλεί την αστυνομία να μπει στα σπίτια τους
Ρουβίκωνας: Η ανάρτηση στο facebook ηγετικού στελέχους της οργάνωσης που καλεί την αστυνομία να κάνει... ντου και την προετοιμάζει πως δε θα βρει τίποτα.

Ρουβίκωνας: Την Αστυνομία να μπει στα σπίτια «συντρόφων» προκαλεί με ανάρτησή του στο Facebook γνωστό ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα, καταγγέλοντας πως «τις τελευταίες ώρες κλιμάκιο της αντιτρομοκρατικής βρίσκεται δίπλα σε σπίτι συντρόφου του Ρουβίκωνα στην περιοχή του Ζωγράφου».

Αφού διερωτάται τι κάνει εκεί η Αντιτρομοκρατική, συνεχίζει λέγοντας: «Σας προκαλώ: Μπείτε αύριο σε όλα τα σπίτια μας. Κάντε κατ’οίκον έρευνα όπου νομίζετε αύριο το πρωί. Ένα πράγμα θα υπογράψουν όλοι οι εμπλεκόμενοι: ΟΥΔΕΝ ΑΝΕΥΡΕΘΗ».

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην ανάρτησή του:

«Τις τελευταίες ώρες κλιμάκιο της αντιτρομοκρατικής βρίσκεται δίπλα σε σπίτι συντρόφου του Ρουβίκωνα στην περιοχή του Ζωγράφου. ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΤΕ ΕΚΕΙ; Να υποθέσουμε πως η παρουσία του 12ου ορόφου της ΓΑΔΑ δυο τετράγωνα από το σπίτι του συντρόφου μας έχει να κάνει με εντολές της πολιτικής ηγεσίας η οποία θέλει να εμπλέξει την συγκεκριμένη υπηρεσία με μας; Να υποθέσουμε πως η αντιτρομοκρατική μπαίνει στο παράλογο κάδρο που φτιάχνει η ΝΔ;

Ας το υποθέσουμε λοιπόν. Και με βάση αυτό το δεδομένο εχω να πω το εξής: Αφού η συγκεκριμένη υπηρεσία εμπλέκεται πλέον στις έρευνες για μια μαζική οργάνωση με μεγάλο κοινωνικό έρεισμα σας προκαλώ: Μπείτε αύριο σε όλα τα σπίτια μας. Κάντε κατ’οίκον έρευνα όπου νομίζετε αύριο το πρωί. Ενα πράγμα θα υπογράψουν όλοι οι εμπλεκόμενοι:

ΟΥΔΕΝ ΑΝΕΥΡΕΘΗ.»

Δείτε την ανάρτηση:

Η νέα ΒΡ Super Unleaded 98 με τεχνολογία ACTIVE μας πάει πιο μακριά με «super» προστασία & «super»επιδόσεις bp

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments