Τεχνολογία

Netflix – τιμές: Το κόστος των νέων πακέτων

Netflix – τιμές: Το κόστος των νέων πακέτων
Netflix - τιμές: Ανακοινώθηκαν τα νέα τιμολογιακά πακέτα της δημοφιλούς πλατφόρμας για τους Έλληνες συνδρομητές.

Netflix – τιμές: Η δημοφιλής πλατφόρμα ψυχαγωγίας ανακοίνωσε… αύξηση τιμών αποστέλλοντας σχετικό e-mail προς τους συνδρομητές της στην Ελλάδα, εντός του μήνα που προβάλλονται πολλά μεγάλα πρότζεκτ. Ουσιαστικά στο e-mail εξηγείται η νέα πολιτική στην κοστολόγηση των πακέτων, ξεκαθαρίζοντας το τι θα χρειάζεται να πληρώνουμε από εδώ και στο εξής για να απολαμβάνουμε τα οφέλη της υπηρεσίας. Η τιμή του βασικού πακέτου θα παραμείνει ως έχει, στα 7.99 ευρώ. Η πρώτη αύξηση εντοπίζεται στο στάνταρ πακέτο, που πάει από τα 9.99 ευρώ στα 10.99 ευρώ, ενώ παράλληλα, θα πληρώνουμε δύο ευρώ παραπάνω, όσοι έχουμε επιλέξει το premium πακέτο, με την τιμή να πηγαίνει στα 13.99 ευρώ από τα 11.99. Όσο για το πότε θα εφαρμοστούν οι αλλαγές; Τα νέα μέλη θα τις δουν άμεσα, ενώ τα εγγεγραμμένα μέλη θα πρέπει να περιμένουν λίγες εβδομάδες.

Το e-mail της Netflix στους Έλληνες συνδρομητές

«Ελπίζουμε να απολαμβάνετε τη συνδρομή σας στο Netflix. Επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με μια αλλαγή που θα γίνει. Το κόστος της μηνιαίας συνδρομής σας θα αυξηθεί στα 10,99 € από την ημερομηνία: Κυριακή, 18 Αυγούστου 2019. Γιατί; Κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να βελτιώνουμε διαρκώς το Netflix, έτσι ώστε να απολαμβάνετε ακόμα περισσότερες τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες.

Για να παρακολουθείτε ό,τι θέλετε, όποτε και όπου θέλετε. Μπορείτε να αλλάξετε το πρόγραμμά σας, ή εάν δεν επιθυμείτε να συνεχίσετε τη συνδρομή σας, μπορείτε να την ακυρώσετε ανά πάσα στιγμή στη διεύθυνση netflix.com/cancel. Είμαστε στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσουμε αν χρειάζεται. Επισκεφτείτε το Κέντρο βοήθειας για περισσότερες πληροφορίες ή επικοινωνήστε μαζί μας».

Netflix: Έκοψε σκηνή από δημοφιλή σειρά

Για ακόμα μια φορά η σειρά «13 Reasons Why» του Netflix προκαλεί μεγάλες αντιδράσεις, με αποτέλεσμα η δημοφιλής πλατφόρμα να αναγκαστεί να κόψει μια σκηνή αυτοκτονίας. Μάλιστα, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα που έγινε στις ΗΠΑ, από τη μέρα που ξεκίνησε η προβολή της, αυξήθηκαν και οι αυτοκτονίες.

Η σειρά, που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο, δείχνει στο τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου τη νεαρή Χάνα Μπέικερ να κόβει τις φλέβες της μέσα σε μια μπανιέρα. Ο πάροχος επεσήμανε στο Twitter ότι έπειτα από τις συστάσεις ιατρών «αποφασίσαμε μαζί με τον δημιουργό Μπράιαν Γόρκι και τους παραγωγούς του “13 Reasons Why” να κόψουμε τη σκηνή στην οποία εμφανίζεται η Χάνα να αυτοκτονεί».

Αν και έχει λάβει πολύ καλές κριτικές η σειρά έχει προκαλέσει επικρίσεις από διάφορες οργανώσεις, περιλαμβανόμενου του Τηλεοπτικό Συμβούλιο Γονέων (PTC), το οποίο κατήγγειλε ότι ωραιοποιεί τις αυτοκτονίες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments