Πολιτισμός

Ιούλιος 2019: Το Casa de Papel και όλα τα μεγάλα πρότζεκτ του Netflix (vids)

Ιούλιος 2019: Το Casa de Papel και όλα τα μεγάλα πρότζεκτ του Netflix (vids)
Ιούλιος 2019: Έφτασε ο μήνας της πρεμιέρας της τρίτης σεζόν του Casa de Papel. Το trailer της σειράς αλλά και όλα θα δούμε στην πλατφόρμα του Netflix.

Ιούλιος 2019: Μπήκαμε στον δεύτερο μήνα του καλοκαιριού, ο οποίος από πλευράς θεάματος θα είναι ο πιο “καυτός”. Έτσι τουλάχιστον μας έχει υποσχεθεί το Netflix, που τοποθέτησε στα μέσα του μήνα την πρεμιέρα της τρίτης σεζόν του Casa de Papel. Πρόκειται για τη σειρά που έχει προκαλέσει… πάταγο και αναμένεται να καθηλώσει τους τηλεθεατές στη δημοφιλή πλατφόρμα. Δεν αποκλείεται να ζήσουμε και σκηνικά α λα… Game of Thrones, όσον αφορά την προσμονή για το άνοιγμα μιας σεζόν που υπόσχεται… πολλά.

Ωστόσο, το Netflix δεν διαθέτει μόνο το “Casa de Papel”, ούτε θα ρίξει την εν λόγω σειρά… μόνη της κατά τη διάρκεια του Ιουλίου. Παράλληλα, θα κάνει πρεμιέρα και το Stranger Things 3. Ένας τίτλος που έχει επίσης καθηλώσει εκατομμύρια θεατές και διαθέτει σκληροπυρηνικούς φανς ανά τον κόσμο. Δυναμικά θα είναι τα πράγματα και όσον αφορά τους τίτλους ταινιών, οι οποίοι θα κάνουν είσοδο στην πλατφόρμα κατά τη διάρκεια του τρέχοντος μήνα.

Πρόκειται για εξαιρετικές επιλογές από το μακρινό αλλά και το πρόσφατο παρελθόν, με τους εξής τίτλους να ξεχωρίζουν: “Mόντι Πάιθον: Το Νόημα της Ζωής, Η Λίστα του Σίντλερ, Blade Runner 2049, Αποστολή στην Μπριζ, Thor: Ragnarok, Into the Wild, Men in Black, Salt, State of Play, Step Up, The Expendables 2 και The Perks of Being a Wallflower”. Πάμε σιγά σιγά να δούμε τα trailer των πολυαναμενόμενων τίτλων για τον Ιούλιο του 2019.

  • Stranger Things 3: (4/7)
  • La Casa de Papel 3: (19/7)
  • Comedians in Cars Getting Coffee: New 2019: Freshly Brewed (19/7)
  • Queer Eye: Season 4

Ταινίες και παιδικές σειρές

  • Family Reunion (10/7): Μια οικογένεια μετακομίζει από τη μεγαλούπολη του Σιάτλ σε μια επαρχιακή πόλη και ανακαλύπτει πόσα έχανε τόσο καιρό. Μια αμερικανική σειρά για ολόκληρη την οικογένεια.
  • 3Below: Tales of Arcadia: Part 2 (12/7): Αποκλεισμένοι στην Αρκάντια, οι γαλαζοαίματοι Κρελ και Άτζα συνεχίζουν τον αγώνα της επιστροφής στην πατρίδα τους, καθώς ο στρατηγός Μοράντο σχεδιάζει εισβολή στη Γη.
  • Pinky Malinky: Part 3 (17/7): Το λαχταριστό λουκάνικο ονόματι Πίνκι Μαλίνκι επιστρέφει, μαζί με την παρέα του, για το τρίτο μέρος της σειράς κινουμένων σχεδίων που λάτρεψαν παιδιά και μεγάλοι.
  • Secret Obsession (18/7): Μετά από μια τρομερή επίθεση, μια γυναίκα συνέρχεται με μερική αμνησία. Καθώς παλεύει να ανακτήσει τη μνήμη της, αναρωτιέται αν μπορεί να εμπιστευτεί τους κοντινούς της.
  • The Epic Tales of Captain Underpants: Season 3 (19/7): Λατρεύουν τα κόμικ, τις φάρσες και το να βγάζουν τον διευθυντή του σχολείου απ’ τα ρούχα του! Ο Τζορτζ και ο Χάρολντ επιστρέφουν για τρίτη σεζόν!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments