Πολιτισμός

Florence & The Machine: Ανακοίνωσαν και τρίτη συναυλία στη χώρα μας

Florence & The Machine: Ανακοίνωσαν και τρίτη συναυλία στη χώρα μας
Florence & The Machine: Μετά τα δυο sold out σε χρόνο ρεκόρ, το συγκρότημα ανακοίνωσε και τρίτη συναυλία στην Αθήνα.

Florence & The Machine: Το γνωστό συγκρότημα είναι ένα από τα πιο αγαπημένα του Ελληνικού κοινού. Οι δεκάδες φανς στη χώρα μας δεν έβλεπαν την ώρα να τους παρακολουθήσουν ζωντανά. Όταν ανακοινώθηκε ότι θα έρθουν τελικά στην Ελλάδα τα εισιτήρια εξαφανίστηκαν σε χρόνο ρεκόρ. Αυτό ανάγκασε τους διοργανωτές να ανακοινώσουν και δεύτερη συναυλία. Η ιστορία ήταν η ίδια. Τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν, αλλά η ζήτηση εξακολουθούσε να είναι μεγάλη.

Τελικά μετά την απαίτηση του κόσμου, οι Florence & The Machine θα παίξουν και τρίτη μέρα στις 21 Σεπτεμβρίου στο Κλειστό Ολυμπιακό Γήπεδο Γαλατσίου. Η προπώληση εισιτηρίων θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 22 Ιουλίου στις 11:00 ώρα Ελλάδος. Παράλληλα, ένα ευρώ (1 ευρώ) από κάθε εισιτήριο θα δίνεται στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα. Αυτή η εξαιρετική πρωτοβουλία των Florence & The Machine βοηθά ουσιαστικά και δίνει πνοή στην οργάνωση να συνεχίσει το καθημερινό σημαντικό έργο της.

Florence & The Machine: Η διαφορετικότητα στη μουσική τους

Η μουσική των Florence and the Machine έχει χαρακτηριστεί ως συνδυασμός διαφόρων ειδών μουσικής, συμπεριλαμβανομένων της ροκ και soul μουσικής. Η μουσική του συγκροτήματος είχε λάβει θετικές κριτικές από τη μουσική βιομηχανία προτού γίνουν γνωστοί στο ευρύ κοινό, ιδιαιτέρως από το BBC το οποίο έπαιξε μεγάλο ρόλο στην επιτυχία του συγκροτήματος, προωθώντας τους ως μέρος του BBC Introducing.

To πρώτο ολοκληρωμένο album του συγκροτήματος Lungs, κυκλοφόρησε στις 6 Ιουλίου 2009 και παρέμεινε στη δεύτερη θέση του αγγλικού album chart για τις πέντε πρώτες εβδομάδες της κυκλοφορίας του. Στις 17 Ιανουαρίου 2010, το album έφτασε στο Νο. 1 του αγγλικού album chart, έχοντας παραμείνει στο συγκεκριμένο chart για 28 συνεχόμενες εβδομάδες μέχρι τότε. Το album έχει παραμείνει στο Top 40 του Ηνωμένου Βασιλείου για 58 συνεχόμενες εβδομάδες, καθιστώντας το ένα από τα πιο επιτυχημένα εμπορικά albums του 2009 και του 2010 μέχρι σήμερα. Στα 2010 BRIT Awards, το “Lungs”, κέρδισε το βραβείο “Mastercard British Album” . Οι Florence and the Machine εμφανίστηκαν και στα 2010 MTV Video Music Awards, με το τραγούδι “Dog Days Are Over”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments