Πολιτισμός

Florence and The Machine: Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τη δεύτερη συναυλία στο Ηρώδειο

Florence and The Machine: Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τη δεύτερη συναυλία στο Ηρώδειο
Florence and The Machine: Τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν σε χρόνο ρεκόρ.

Florence and The Machine: Τα εισιτήρια και της δεύτερης συναυλίας στις 22 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο εξαντλήθηκαν για ακόμη μία φορά σε χρόνο ρεκόρ. Η Florence θα ανταποδώσει αυτήν την αγάπη και θα χαρίσει στους Έλληνες fans δύο αξέχαστα shows στις 19 και 22 Σεπτεμβρίου κάτω από τον Βράχο της Ακρόπολης.  Η αγάπη του ελληνικού κοινού για τη Florence Welch φθάνει σε επίπεδο λατρείας. Μία σύγχρονη ιέρεια λαμβάνει την αποδοχή που της αξίζει.

Florence and The Machine: Ανάρπαστα τα εισιτήρια

Η προπώληση εισιτηρίων για τη δεύτερη συναυλία της συναυλίας των Florence & The Machine στο Ηρώδειο στις 22 Σεπτεμβρίου, ξεκίνησε σήμερα Τετάρτη 10 Ιουλίου στις 11:00 ώρα Ελλάδος (10:00 CET) και εξαντλήθηκαν αμέσως. Oι Florence and Τhe Machine έρχονται στην Ελλάδα στον πιο ταιριαστό χώρο που θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί κανείς, στη σκηνή του Ηρωδείου.

Florence and The Machine: Λίγα λόγια

Florence and The Machine είναι το όνομα του μουσικού συγκροτήματος της Florence Welch και μιας ομάδας καλλιτεχνών. Η μουσική των Florence and the Machine έχει χαρακτηριστεί ως συνδυασμός διαφόρων ειδών μουσικής, συμπεριλαμβανομένων της ροκ και soul μουσικής. Η μουσική του συγκροτήματος είχε λάβει θετικές κριτικές από τη μουσική βιομηχανία προτού γίνουν γνωστοί στο ευρύ κοινό, ιδιαιτέρως από το BBC το οποίο έπαιξε μεγάλο ρόλο στην επιτυχία του συγκροτήματος, προωθώντας τους ως μέρος του BBC Introducing.

To πρώτο ολοκληρωμένο album του συγκροτήματος Lungs, κυκλοφόρησε στις 6 Ιουλίου 2009 και παρέμεινε στη δεύτερη θέση του αγγλικού album chart για τις πέντε πρώτες εβδομάδες της κυκλοφορίας του. Στις 17 Ιανουαρίου 2010, το album έφτασε στο Νο. 1 του αγγλικού album chart, έχοντας παραμείνει στο συγκεκριμένο chart για 28 συνεχόμενες εβδομάδες μέχρι τότε. Το album έχει παραμείνει στο Top 40 του Ηνωμένου Βασιλείου για 58 συνεχόμενες εβδομάδες, καθιστώντας το ένα από τα πιο επιτυχημένα εμπορικά albums του 2009 και του 2010 μέχρι σήμερα. Στα 2010 BRIT Awards, το “Lungs”, κέρδισε το βραβείο “Mastercard British Album” . Οι Florence and the Machine εμφανίστηκαν και στα 2010 MTV Video Music Awards, με το τραγούδι “Dog Days Are Over”.

Florence Welch

Η Florence Leontine Mary Welch (γεννημένη στις 28 Αυγούστου 1986 στο Λονδίνο) είναι κόρη της Evelyn Welch, απόφοιτος του Harvard και καθηγήτρια Αναγεννησιακών Σπουδών και Ακαδημαϊκή Kοσμήτωρ των Τεχνών στο πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου και του Nick Welch. Η επιρροή του πατέρα της όσο και της μητέρας της, ήταν καθοριστικής σημασίας για την Florence. Μια επίσκεψη σε μία από τις διαλέξεις της μητέρας της εντυπωσίασε σε μεγάλο βαθμό την έφηβη Florence. “Προσβλέπω σε κάτι παρόμοιο με αυτό αλλά με μουσική. Ελπίζω ότι η μουσική μου έχει κάποια μεγάλα θέματα – σεξ, θάνατος, αγάπη, βια – τα οποία θα παραμένουν κομμάτια της ανθρώπινης ιστορίας σε 200 χρόνια”, δήλωσε χρόνια αργότερα, το 2010.

H Florence φοίτησε στο Alleyn’s School του νοτιοανατολικού Λονδίνου. Η Welch πάσχει από δυσλεξία και δυσμετρία και πιστεύει πως πάσχει και από αϋπνία. Επίσης,υπέφερε κι από κατάθλιψη. Με την ολοκλήρωση των εκεί σπουδών της, η Florence φοίτησε στο Camberwell College of Arts, προτού αποφασίσει να αφοσιωθεί στη μουσική της.

Το ενδιαφέρον της Welch με τον τρόμο και τη μοίρα ενισχύθηκε από τον θάνατο των παππούδων της μέσα σε διάστημα λίγων χρόνων. Στα 10 της, η Welch παρακολούθησε από κοντά την κατάπτωση του παππού της και η γιαγιά της από τη μεριά της μητέρας της, αυτοκτόνησε όταν η Welch ήταν 14 χρονών.

Όταν η Welch ήταν 13 χρονών, η μητέρα της μετακόμισε στο σπίτι του γείτονά τους και των τριών έφηβων παιδιών του. Σύμφωνα με τη Welch: “Τα πάμε υπέροχα τώρα, αλλά ήταν εφιάλτης τότε. Συνήθιζα να μένω στο δωμάτιο μου και να χορεύω.”

The Machine

“The Machine” είναι το όνομα της ομάδας μουσικών που συνοδεύει την Welch, αποτελούμενη κυρίως από μουσικούς εμφανίσεων (session musicians), οι οποίοι διαφέρουν ανάλογα με τις ανάγκες της Welch στην εκάστοτε εμφάνισή της. Αρχικά, το όνομα ξεκίνησε από τη συνεργασία της με την Isabella “Machine” Summers. Η Welch και η Summers έκαναν εμφανίσεις μαζί για ένα χρονικό διάστημα με το ψευδώνυμο “Florence Robot/Isa Machine”. Αργότερα, το όνομα θεωρήθηκε αρκετά δύσχρηστο και μετατράπηκε σε “Florence and the Machine”. Η Welch συνέχισε να χρησιμοποιεί το όνομα αυτό για την μπάντα της ακόμα και όταν η Summers έφυγε από αυτή για ένα διάστημα, αν και τελικά η Summers επέστρεψε εν καιρώ ως η βασική της keyboard player.

Όπως οι περισσότεροι solo καλλιτέχνες, η Welch χρησιμοποιεί μια βασική ομάδα μουσικών για τις ζωντανές της εμφανίσεις. Η τρέχουσα ομάδα περιλαμβάνει τον μουσικό Robert Ackroyd στην κιθάρα, τον Chris Hayden στα drums, την Isabella Summers στο keyboard, τον Mark Saunders στο μπάσο και τον Tom Monger στην άρπα. Στο παρελθόν, η Welch έχει εκφραστεί θετικά για την ικανότητα της μπάντα της να κατανοεί τη δημιουργική της διεργασία, υποστηρίζοντας πως “Έχω δουλέψει μαζί τους για πολύ μεγάλο διάστημα και ξέρουν το στυλ μου, ξέρουν τον τρόπο που γράφω, ξέρουν τι θέλω”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments