Αθλητισμός

Λεονάρντο Κούτρης: Αρνήθηκε πρόταση της Μαγιόρκα ο Ολυμπιακός

Λεονάρντο Κούτρης: Αρνήθηκε πρόταση της Μαγιόρκα ο Ολυμπιακός
Λεονάρντο Κούτρης: Πόσα πρόσφερε η Μαγιόρκα, γιατί αρνήθηκε ο Ολυμπιακός.

Λεονάρντο Κούτρης: Μετά τα σενάρια για πρόταση της Άρσεναλ και της Γουλβς για τον Σισέ, φέρεται να έφτασε και νέα πρόταση για ποδοσφαιριστή της ομάδας στα γραφεία του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τον Λεονάρντο Κούτρη, ο οποίος απασχολεί τη Μαγιόρκα.

Η ισπανική ομάδα σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Κόκκινος Πρωταθλητής, είχε έρθει σε επαφή με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Έλληνα μπακ, όμως οι ερυθρόλευκοι ήταν αρνητικοί. Ο λόγος ήταν ότι η Μαγιόρκα, ήθελε να πάρει ως δανεικό τον Κούτρη για 1 εκατ. ευρώ και άλλα 3 εκατ. ευρώ για την αγορά του το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Ολυμπιακός δεν μπήκε καν σε διαδικασία διαπραγματεύσεων, αφού η πρόταση δεν ικανοποιούσε επ’ ουδενί τα «θέλω» του. Παρόλα αυτά δεν αποκλείεται η Μαγιόρκα να επιστρέψει στο μέλλον για τον Έλληνα αμυντικό.

Την ίδια στιγμή, το Sportime αναφέρει πως μπορεί η άρνηση να ήταν δεδομένη, αλλά η πρόταση αυτή δείχνει το δρόμο για πιθανή μελλοντική επαφή με άλλο σύλλογο. Στο λιμάνι μπορεί να έχουν θέσει ως προτεραιότητα την πώληση του Κούτρη, έναντι άλλων ποδοσφαιριστών, αλλά στην ουσία ανταπόκριση δεν έχει υπάρξει, ειδικά στις απαιτήσεις που έχουν.

Κάπως έτσι, με το φάσμα της ελευθερίας του το επόμενο καλοκαίρι να υπάρχει παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» είναι αρκετά πιθανό να ρίξουν τις απαιτήσεις τους, ώστε να μη βρεθούν χωρίς κέρδος στην υπόθεσή του, αν και δε θα δεχθούν οποιαδήποτε πρόταση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments