Αθλητισμός

Γιώργος Μπόγρης: “Κλείνει” στον Προμηθέα Πάτρας

Γιώργος Μπόγρης: “Κλείνει” στον Προμηθέα Πάτρας
Γιώργος Μπόγρης: Ο Έλληνας σέντερ έχει έρθει σε συμφωνία με τον Προμηθέα Πάτρας και αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο.

Γιώργος Μπόγρης: Μετά από μια διετία στον Ολυμπιακό, ο Έλληνας σέντερ αποχώρησε τελικά το φετινό καλοκαίρι και αναζητούσε εδώ και λίγο καιρό τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Φαίνεται πως τελικά ο Γιώργος Μπόγρης δεν άργησε και πολύ να βρει την επόμενη ομάδα της καριέρας του. Κι αυτό γιατί ο ίδιος φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον Προμηθέα Πάτρας για συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών, το οποίο θα τον «δέσει» για τα επόμενα χρόνια στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

Μάλιστα, ο 30χρονος ψηλός θα αγωνιστεί ξανά στην ίδια ομάδα με τον Λεωνίδα Κασελάκη, με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες σε Ηλυσιακό και ΠΑΟΚ. Έτσι, η ομάδα του Μάκη Γιατρά βρήκε τον παίκτη που τόσο αναζητούσε για τη θέση «5» ενισχύοντας σημαντικά την φροντ λάιν της, ενόψει των υποχρεώσεων σε Ελλάδα και Eurocup τη νέα σεζόν. Αξίζει να σημειωθεί πως την περσινή σεζόν ο Γιώργος Μπόγρης είχε 0.8 πόντους και 1.8 ριμπαόυντ σε περίπου 7′ συμμετοχής στα 17 παιχνίδια που αγωνίστηκε στην Euroleague με τον Ολυμπιακό.

Μιντάουγκας Κουζμίνσκας: Υπογράφει στον Ολυμπιακό

O μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού έχει μπει στην τελική ευθεία, αφού έπειτα από την ανακοίνωση του Ίθαν Χαπ ως τρίτου σέντερ, σειρά παίρνει η περίπτωση του Μιντάουγκας Κουζμίνσκας. Όπως αναφέρει το Eurohoops, οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στη διοίκηση των “ερυθρολεύκων” και την πλευρά του Λιθουανού βρίσκονται στο τελικό στάδιο και απομένουν μόνο οι λεπτομέρειες για την οριστική συμφωνία.

Ο Κουζμίνσκας προέρχεται από μία “γεμάτη” σεζόν στην Ιταλία με τη φανέλα της Αρμάνι Μιλάνο, με την οποία πήρε μέρος σε 30 παιχνίδια στην Ευρωλίγκα, με μέσο όρο 8.5 πόντους, 3.3 ριμπάουντ και ποσοστό 46.9% στα σουτ τριών πόντων. Ο 30χρονος φόργουορντ θα είναι επί της ουσίας ο παίκτης που μαζί με τον Γιώργο Πρίντεζη, θα καλύψουν τις ανάγκες στη θέση “4”, εκεί όπου μπορούν να προσφέρουν και οι Ρούμπιτ – Χαπ. Ο Ντέιβιντ Μπλατ έψαχνε μία προσθήκη με σημαντική ικανότητα στο σουτ από απόσταση και τα αγωνιστικά στοιχεία του Κουζμίνσκας ταιριάζουν άψογα με τα “θέλω” του προπονητή του.

Ο Κουζμίνσκας ξεκίνησε την καριέρα του το 2006 στη Σακαλάι Βίνιους και το 2010 έκανε το μεγάλο άλμα για τη Ζαλγκίρις, στην οποία έμεινε για τρία χρόνια. Ακολούθησε μια τριετία στην Ουνικάχα Μάλαγα, πριν κάνει το 2016 το μεγάλο άλμα για το NBA και τους Νιου Γιουόρκ Νικς.

Την τελευταία διετία ήταν στο Μιλάνο και την Αρμάνι, ωστόσο πριν από λίγο καιρό αποχώρησε αφού δε βρισκόταν στα πλάνα του Ετόρε Μεσίνα. Είναι γεννημένος στις 19 Οκτωβρίου 1989, έχει ύψος 2.06 μ. και είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Λιθουανίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments