Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Φέρνει τερματοφύλακα μετά την Πλζεν

Ολυμπιακός: Φέρνει τερματοφύλακα μετά την Πλζεν
Ολυμπιακός: Οι Πειραιώτες αναμένεται να αποκτήσουν άλλον έναν τερματοφύλακα μετά τα παιχνίδια με την ομάδα από την Τσεχία.

Ολυμπιακός: Οι Πειραιώτες έχουν ολοκληρώσει τις μεταγραφικές κινήσεις για να καλύψουν τα κενά που υπήρχαν στο ρόστερ τους. Οι άνθρωποι της ομάδας κινήθηκαν γρήγορα και τώρα έχουν περισσότερο από ένα μήνα για να κάνουν κάποιες συμπληρωματικές κινήσεις. Μια από αυτές αφορά τον τερματοφύλακα που θα έρθει για να πλαισιώσει τους Σα και Τζολάκη. Στο ρόστερ υπήρχε ο Μάριος Σιαμπάνης, αλλά αποφασίστηκε να δοθεί δανεικός για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Ο Ζοσέ Σα αναμένεται να είναι βασικός και τη νέα σεζόν, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να υπάρχει και μια καλή εναλλακτική επιλογή. Τον τελευταίο καιρό έχουν προταθεί αρκετοί γκολκίπερ στον Ολυμπιακό. Ορισμένοι από αυτούς είναι εξαιρετικές περιπτώσεις. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εκλεκτός που θα έρθει για να συμπληρώσει την τριάδα θα είναι από το εξωτερικό. Δεν υπάρχει δηλαδή κάποιος Έλληνας στη σχετική λίστα.

Ολυμπιακός: Γκολκίπερ μετά την Πλζεν

Όπως γράφει σήμερα ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή τη στιγμή η πιο κοντινή μεταγραφή είναι εκείνη του τερματοφύλακα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι Πειραιώτες έχουν σε προχωρημένο επίπεδο τον γκολκίπερ που θα πλαισιώσει τον Σα και τον Τζολάκη την επόμενη σεζόν.

Το προηγούμενο διάστημα οι «ερυθρόλευκοι» είχαν βρεθεί κοντά σε συμφωνία με τον Μπόμπι Αλέν, ενώ είχαν προταθεί ο διεθνής Άνταμ Μπόγκναρ και ο Σίντλερ. Ακόμα και ο Μέγερι που ανήκει στον Ατρόμητο και κοστολογείται από 350 χιλιάδες μέχρι 500.000 ευρώ.

Από εκεί και πέρα, στον Ολυμπιακό έχουν τοποθετηθεί στο τραπέζι όλα τα ονόματα που αφορούν την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της ομάδας, από παλιότερες ως πιο πρόσφατες περιπτώσεις παικτών που έχουν εξεταστεί για τον παίκτη που θα διαδεχθεί τον Νάτχο και φυσικά για τον αντι-Φορτούνη. Τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Μπρίαν Νταμπό.

Διαβάστε Eπίσης