Ελλάδα

Δολοφονία Αμερικανίδας βιολόγου: Ο 27χρονος ομολόγησε ότι είχε ενοχλήσει κι άλλες γυναίκες

Δολοφονία Αμερικανίδας βιολόγου: Ο 27χρονος ομολόγησε ότι είχε ενοχλήσει κι άλλες γυναίκες
Δολοφονία Αμερικανίδας βιολόγου: Στη φυλακή οδηγήθηκε ο 27χρονος καθ΄ομολογίαν δολοφόνος της Suzanne Eaton, ο οποίος παραδέχθηκε ότι έχει «πειράξει» κι άλλα κορίτσια

Δολοφονία Αμερικανίδας βιολόγου: Μετά την απόφαση του εισαγγελέα και ανακριτή να προφυλακισθεί, ο 27χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Suzanne Eaton οδηγήθηκε στις φυλακές της Τρίπολης. Παράλληλα, συνεχίζονται οι έρευνες προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο 27χρονος έχει τελέσει αξιόποινες πράξεις στο παρελθόν σε βάρος άλλων γυναικών. Ο δικηγόρος του 27χρονου Γιάννη Παρασκάκη ανέφερε πως ο πελάτης του έχει παραδεχθεί πως έχει ενοχλήσει κι άλλες γυναίκες αλλά ότι ο ίδιος δεν έχει δει ακόμα επίσημες καταγγελίες.

Όπως αναφέρει το cretapost, o κ. Ζέλιος είπε: «Έχω διαβάσει στα ΜΜΕ για μία συγκεκριμένη καταγγελία που έκανε μία γυναίκα η οποία δήλωσε πως ο 27χρονος την χτύπησε με το αυτοκίνητό του στο Γεράνι και την τραυμάτισε. Υπάρχουν όμως κάποια σκοτεινά σημεία ως προς τις καταγγελίες. Κατ’ αρχάς εγώ προσωπικά δεν έχω δει καμία επισήμως καταγγελία. Αν υπήρχε θα μπορούσε να συμπεριληφθεί στην δικογραφία για την δολοφονία της Eaton ως σχετικό έγγραφο», ενώ πρόσθεσε πως: «Αν υπάρχουν τέτοιες ανάλογες καταγγελίες οι αρχές γιατί δεν έκαναν κάτι; Τι έκαναν τόσο καιρό;».

Πάντως, ο δικηγόρος του 27χρονου δεν διέψευσε τα όσα έχουν διαρρεύσει για το παρελθόν του πελάτη του. «Φυσικά κάτι απ’ όλα αυτά που έχουν δημοσιευθεί στα ΜΜΕ θα ισχύει γιατί και ο ίδιος ο εντολέας μου παραδέχεται ότι κατά το παρελθόν έχει πειράξει κάποια κορίτσια. Σίγουρα θα υπάρχει κάποια βάση αλλά δεν ξέρω αν θα είναι στη διάσταση που περιγράφουν τα ΜΜΕ», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, αναμένονται μία σειρά άλλων αποτελεσμάτων από εργαστηριακές κυρίως εξετάσεις για να συμπληρωθεί η δικογραφία. «Το αυτοκίνητο βρίσκεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια και εξετάζεται για τυχόν επιπλέον στοιχεία. Παράλληλα, περιμένουμε την αναλυτική ιατροδικαστική εξέταση, γιατί χθες αυτό που μας ήρθε ήταν μία περίληψη της μίας σελίδας. Επίσης αναμένονται τα εργαστηριακά αποτελέσματα με το γενετικό υλικό, τα οποία εικάζουμε ότι θα έχουν βγει μέσα σ’ ένα μήνα», υπογράμμισε σχετικά ο κ. Ζέλιος.

Τέλος, ο δικηγόρος του 27χρονου καθ’ ομολογίαν δολοφόνου ανέφερε πως θα πραγματοποιηθεί άμεσα και η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη του πελάτη του. «Έχουμε ζητήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη και περιμένουμε ότι θα γίνει άμεσα για να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το δικαστήριο», τόνισε ο κ. Ζέλιος ο οποίος εκτίμησε ότι – εξαιτίας της δημοσιότητας που έχει πάρει η υπόθεση – το δικαστήριο «θα προσδιοριστεί πολύ πιο σύντομα και δεν θα φτάσει το 18μηνο, αρκεί βέβαια να έχει κλείσει ο φάκελος της δικογραφίας ως προς τα αποδεικτικά στοιχεία».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments