Ελλάδα

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: Αυτό είναι το απίθανο post που ανέβασε για τον σεισμό στην Αθήνα

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: Αυτό είναι το απίθανο post που ανέβασε για τον σεισμό στην Αθήνα
Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: Ο Βουλευτής του ΚΙΝΑΛ σχολίασε με χιουμοριστικό τρόπο τον σεισμό στην Αθήνα.

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: Ο Εγκέλαδος χτύπησε χθες την Αθήνα. Οι σεισμολόγοι και οι αρμόδιες αρχές συνιστούν ψυχραιμία σε αυτές τις περιπτώσεις. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να αποβάλει κάποιος τον πανικό από το χιούμορ. Αυτή την άποψη φαίνεται ότι συμμερίζεται και ο Βουλευτής του ΚΙΝΑΛ. Αφού κόπασαν οι σεισμικές δονήσεις ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στον Facebook.

Σε αυτή αναγράφεται η φράση «ΠΑΣΟΚ σώσε μας», ενώ το φόντο είναι από τα δοκιμαστικά που έγιναν για τον αριθμό έκτακτης ανάγκης (112). Η συγκεκριμένη έκφραση έχει γίνει viral τα τελευταία χρόνια και πολλοί την χρησιμοποιούν στην καθημερινότητα τους. Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Βουλευτής του ΚΙΝΑΛ ανεβάζει κάτι τέτοιο. Στο παρελθόν έχει κάνει ανάλογο ποστ με μια φωτογραφία που απεικονίζει το ίδιο μήνυμα γραμμένο με πράσινο σπρέι σε έναν τοίχο. Μάλιστα είχε επιλέξει να το κάνει λίγο μετά την εκλογή του ως βουλευτής Αρκαδίας, στις πρόσφατες εκλογές. Ο Κωνσταντινόπουλος είχε βρεθεί και στο παρελθόν στην επικαιρότητα εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε.

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: Η πολιτική του διαδρομή

Με την πολιτική ασχολήθηκε για πρώτη φορά, μέσα από τους κόλπους του μαθητικού κινήματος της δεκαετίας του 1990. Από το 2000 έως το 2005 ήταν μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ και διετέλεσε μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας της ως Υπεύθυνος για τον Τύπο και την Πολιτική Επικοινωνία. Στις Νομαρχιακές εκλογές του 2002 εκλέχθηκε Νομαρχιακός Σύμβουλος Αρκαδίας και επανεξελέγη στις Νομαρχιακές Εκλογές του 2006.

Από τον Μάρτιο του 2008 είναι μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ. Στις Ευρωεκλογές του 2009, ήταν επικεφαλής του προεκλογικού αγώνα του ΠΑΣΟΚ στο νομό Θεσπρωτίας. Στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009, εκλέχθηκε Βουλευτής Αρκαδίας με το ΠΑΣΟΚ. Στις εκλογές της 6ης Μαΐου και 17ης Ιουνίου 2012, επανεκλέχθηκε Βουλευτής Αρκαδίας με το ΠΑΣΟΚ.

Στις 26 Ιουνίου 2013, μετά την ανακοίνωση της νέας Κυβέρνησης συνεργασίας ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, με απόφαση του προέδρου, ανέλαβε καθήκοντα Εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, διαδεχόμενος τη Φώφη Γεννηματά, η οποία ανέλαβε κυβερνητικά καθήκοντα[1]. Παρέμεινε στη θέση αυτή, μέχρι τις 9 Ιουλίου του 2014, όπου ανέλαβε το χαρτοφυλάκιο του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, μέχρι τις 26 Ιανουαρίου του 2015 Στις 6 Ιουλίου του 2015, κατέθεσε υποψηφιότητα για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ. Τελικώς, στις 14 Ιουλίου του 2015, στις εσωκομματικές εκλογές κατετάγη τρίτος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments