Lifestyle

Γιάννης Σερβετάς: Το μήνυμά του για τον σεισμό στην Αθήνα (pic)

Γιάννης Σερβετάς: Το μήνυμά του για τον σεισμό στην Αθήνα (pic)
Γιάννης Σερβετάς: Η ανάρτηση του δημοφιλούς παρουσιαστή για τον σεισμό της Αθήνας.

Γιάννης Σερβετάς: Ο δημοφιλής κωμικός, ραδιοφωνικός παραγωγός και συμπαρουσιαστής του Ράδιο Αρβύλα, έκανε ανάρτηση στο Instagram σχετικά με τον σεισμό των 5.1R που ταρακούνησε την Αθήνα και τις γύρω περιοχές το μεσημέρι της Παρασκευής. Ο Γιάννης Σερβετάς αναφέρθηκε στο μήνυμά του στον μεγάλο σεισμό του 1978 στη Θεσσαλονίκη, παραδεχόμενος ότι από εκείνη τη στιγμή, ο φόβος για τους σεισμούς δεν του έχει φύγει. Παράλληλα, συνέστησε ψυχραιμία στους Αθηναίους κλείνοντας το μήνυμά του με ένα χιουμοριστικό σχόλιο.

Το μήνυμα του Γιάννη Σερβετά είχε ως εξής: «Βίωσα το σεισμό του 1978 και σας νοιώθω. Από τότε είναι θρονιασμένος ο φόβος στην ψυχή μου και δε φεύγει με τίποτα. Το κλειδί είναι ψυχραιμία. Γεροί να είμαστε να λέμε τις ιστορίες σεισμών ο ένας στον άλλο και να ξεχνιόμαστε. ΥΓ.: όχι δεν έγινε σεισμός γιατί σταμάτησα για καλοκαίρι τις εκπομπές στον Imagine897. Ψυχραιμία, θα περάσει και αυτό».

Ο σεισμόπληκτος και ο Μητσοτάκης

Το μεσημέρι της Παρασκευής (19/7) ο Εγκέλαδος χτύπησε την Αττική. Αρκετά κτήρια υπέστησαν ζημιές. Μέσα σε αυτά και πολλά καταστήματα. Η κάμερα του ΑΝΤ1 επιχείρησε να κάνει αυτοψία σε ένα από καταστήματα που έπληξε ο σεισμός. Ωστόσο η ρεπόρτερ δεν περίμενε την αντίδραση του ιδιοκτήτη του καταστήματος. Αφού περιέγραψε τις ζημίες που έχουν γίνει έκανε και ένα…πολιτικό σχόλιο.

Συγκεκριμένα τόνισε πως όλα αυτά που έγιναν είναι λογικά από τη στιγμή που ο πρωθυπουργός μας είναι… γκαντέμης. «Έσπασαν όλα στο μαγαζί μου από τον σεισμό, έγινε μεγάλη ζημιά, αλλά έπρεπε να τα περιμένουμε αυτά διότι έχουμε γκαντέμη Πρωθυπουργό», ήταν τα λόγια του. Ο παρουσιαστής της εκπομπής προσπάθησε να κρατήσει τα προσχήματα τονίζοντας ότι αυτή το σχόλιο δεν είναι σοβαρή προσέγγιση.

Το συγκεκριμένο βίντεο έγινε viral με χιλιάδες χρήστες στα Social Media να το μοιράζονται με τους φίλους τους. Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments