Ζώδια

Ταρώ: Οι ερωτικές προβλέψεις των ζωδίων για το Σάββατο (20/7/19)

Ταρώ: Οι ερωτικές προβλέψεις των ζωδίων για το Σάββατο (20/7/19)
Ταρώ: Οι ερωτικές προβλέψεις ταρώ για τα δώδεκα ζώδια για σήμερα, Σάββατο (20/7/19)

Ταρώ: Οι ερωτικές προβλέψεις ταρώ για τα δώδεκα ζώδια για σήμερα, Σάββατο (20/7/19).

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) κάρτα ταρώ: 9 των ράβδων

Κριέ, έχετε άγχος και αμφιβολίες. Αρχίζετε να αμφιβάλλετε για το σύντροφό σας και δεν ξέρετε ακριβώς τι να κάνετε. Θέλετε να σιγουρευτείτε, πως θα είσαστε μαζί για το υπόλοιπο της ζωής σας. Οπότε θα αρχίσετε να δίνετε υποσχέσεις, για ένα παντοτινό μέλλον. Ίσως αρχίσετε μάλιστα, να ακούτε καμπάνες γάμου.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου) κάρτα ταρώ: 4 των πεντάκτινων

Ταύρε, πρέπει να σκεφτείτε τη σχέση σας στο σύνολό της. Δεν θέλετε να εστιάσετε μόνο σ’ αυτό που σας κάνει ευτυχισμένους! Γι’ αυτό, πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή.

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου) κάρτα ταρώ: 5 των πεντάκτινων

Δίδυμοι, χρειάζεστε μια προσαρμογή στη στάση σας. Πρέπει να επικεντρωθείτε στην υπερνίκηση των ανασφαλειών σας σχετικά με τη σχέση σας και να αποδεχθείτε τον εραστή σας γι’ αυτό που είναι. Ποτέ δεν ξέρετε, τι θα συμβεί.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου) κάρτα ταρώ: ιππότης των πεντάκτινων

Καρκίνε, βαδίζετε στην ηρεμία, πριν από την καταιγίδα…. και δεν μιλάω κυριολεκτικά για ένα τυφώνα. Θα διαπιστώσετε πως καθώς όλα τακτοποιούνται, θα θελήσετε να μπουν τα πράγματα σε μία σειρά. Θα μεταδώσετε στα παιδιά σας τις παραδόσεις σας και στη συνέχεια στα παιδιά τους. Θα είστε πάντα αξιόπιστοι… και ο σύντροφός σας θα σας αγαπάει για πάντα.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου) κάρτα ταρώ: ακόλουθος των ξιφών

Λέοντα, κάνετε καινούργια ξεκινήματα. Θέλετε να ερωτευθείτε ξανά, με θετικό και υγιεινό τρόπο. Θα βρείτε τον έρωτα….και θα είστε ευχαριστημένοι ο ένας με τον άλλον χωρίς αγώνες και ανασφάλειες. Το μόνο που χρειάζεστε…. είναι αγάπη και εμπιστοσύνη.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου) κάρτα ταρώ: 7 των ξιφών

Παρθένε, εσείς και ο σύντροφός σας πηγαίντε διακοπές, για να κάνετε ένα διάλειμμα από την πραγματικότητα και να αναζωπυρώσετε μερικές από τις σπίθες που έχετε μεταξύ σας. Πηγαίνετε…. και διασκεδάστε μαζί.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου) κάρτα ταρώ: η εγκράτεια

Ζυγέ, θα διαπιστώσετε ότι όσο έχετε πίστη, κατανόηση και εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλο, θα είστε σε θέση να εργαστείτε μαζί, σε όλα. Θα δείτε ότι η σχέση σας, έχει άπειρες δυνατότητες. Θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να ζήσετε αρμονικά μαζί, αρκεί να διατηρείτε αυτά τα χαρακτηριστικά.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου) κάρτα ταρώ : η σελήνη

Σκορπιέ, το άλλο σας μισό, θα είναι ο φωτεινός σας οδηγός, μέσα στην καταχνιά, στην αρχή της σχέσης σας. Θα διαπιστώσετε πως τον εμπιστεύεστε ατελείωτα. Τίποτα δεν θα σας κάνει να σταματήσετε να πιστεύετε, τυφλά το σύντροφό σας.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου) κάρτα ταρώ : βασίλισσα των πεντάκτινων

Τοξότη, είσαστε πολύ συντονισμένοι με τη θηλυκότητά σας. Πάντα όμως ανησυχείτε για την οικογένειά σας και δεν θέλετε να ασχοληθείτε ιδιαίτερα με την ερωτική σας ζωή, γιατί δεν θέλετε να επιτρέψετε σε κάποιον εραστή, να την βλάψει. Όμως μερικές φορές χρειάζεται να ρισκάρετε και να δείτε πού θα βγάλει. Ποτέ δεν ξέρετε, πού θα μπορούσατε να βρείτε το πρόσωπο που θα αγαπήσει και θα φροντίσει για την οικογένειά σας, για την υπόλοιπη ζωή σας.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου) κάρτα ταρώ : ακόλουθος των πεντάκτινων

Αιγόκερε, αρχίζετε να ανακαλύπτετε όλα τα καινούργια είδη στις σχέσεις σας! Πρέπει να ανοίξετε τον εαυτό σας στη δυνατότητα της αγάπης, γιατί κάτι φαίνεται πως είναι εφικτό. Και θα νιώσετε ιδιαίτερα χαρούμενοι, που αποφασίσατε να ανοιχτείτε, σε κάποιον ιδιαίτερα ενδιαφέροντα τύπο.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου) κάρτα ταρώ : άσος των πεντάκτινων

Υδροχόε, θα διαπιστώσετε πως όσα βάζετε στη σχέση, άλλα τόσα θα πάρετε σε αντάλλαγμα. Ό,τι δίνετε, παίρνετε. Γι’ αυτό λοιπόν, αν αρχίσετε να προσπαθείτε ν’ αναζωπυρώσετε τη σχέση σας, θα διαπιστώσετε πως θα αναπτυχθεί και θα ανθίσει. Η αγάπη, θα σας περιβάλλει πάντα.

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου) κάρτα ταρώ : 5 των ράβδων

Ιχθύες, ίσως χρειαστεί να ξεπεράσετε κάποια εμπόδια! Θα διαπιστώσετε ότι έχουν να κάνουν περισσότερο με τη συναισθηματική σας πλευρά, που πρέπει να τη δουλέψετε και να την αγαπήσετε. Θα σας ανταμείψει σύντομα… εξαιτίας όσων κάνετε ο ένας για τον άλλον! Και αυτό, θα αναγνωριστεί.

πηγή: www.astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments