Ζώδια

Ζώδια: Προβλέψεις για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για την Κυριακή (21/7/19)

Ζώδια: Προβλέψεις για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για την Κυριακή (21/7/19)
Ζώδια: Οι προβλέψεις για τις πιθανότητες επανασύνδεσης των δώδεκα ζωδίων για την Κυριακή (21/7/19).

Ζώδια: Οι προβλέψεις για τις πιθανότητες επανασύνδεσης των δώδεκα ζωδίων για την Κυριακή (21/7/19).

Κριός

Ενώ δεν σας ενδιαφέρουν ιδιαίτερα οι φήμες που κυκλοφορούν, σας απασχολεί πολύ η γνώμη που έχουν για εσάς οι στενοί σας φίλοι. Προσπαθήστε να μην τους απογοητεύσετε σήμερα, διαφορετικά θα είναι πολύ δύσκολο να ξαναφτιάξετε την εικόνα σας

Ταύρος

Τα ιδανικά σας δεν είναι νόμος. Ενώ δεν είναι κακό να έχετε μια ηθική στάση στην οποία στηρίζετε την ζωή σας, το να κάνετε διαρκώς κήρυγμα στους φίλους σας για το πώς θα ζήσουν τη δική τους ζωή δεν είναι θεμιτό. Δώστε το παράδειγμα με τις πράξεις σας και όχι επικρίνοντάς διαρκώς τους άλλους.

Δίδυμοι

Η σημερινή μέρα μπορεί να έχει υπερβολική δόση διασκέδασης. Σίγουρα, κανείς δεν χορταίνει να περνάει καλά αλλά αν δεν περιορίσετε λίγο τις εξόδους σας θα εξαντληθείτε τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά. Τα πάντα με μέτρο – ακόμη και η διασκέδαση.

Καρκίνος

Η βαθιά σας αντίληψη για τις ανάγκες των ανθρώπων γύρω σας σήμερα σας φαίνεται ιδιαίτερα χρήσιμη. Προσφερθείτε να βοηθήσετε τους φίλους σας σε μια δύσκολη κατάσταση ή απλά προσφέρετε τους την παρουσία σας για να σας εξομολογηθούν το πρόβλημά τους και έναν ώμο για να κλάψουν. Θα το εκτιμήσουν.

Λέων

Ο καλύτερος τρόπος για να κάνετε καλή εντύπωση σε κάποιο καινούργιο πρόσωπο είναι ένα ειλικρινές χαμόγελο. Να είστε χαλαροί και άνετοι στις συζητήσεις σας και θα δείτε ότι το να ξεκινήσετε μια όμορφη και ουσιαστική συνομιλία είναι ευκολότερο από όσο νομίζατε.

Παρθένος

Στοχεύστε σε μια ερωτική σχέση, ακόμη και αν φαίνεται αδύνατον. Ποτέ δεν ξέρετε τι θα γίνει αν δε δοκιμάσετε. Οπότε πάρτε το ρίσκο με εκείνον/εκείνη τον/την ξεχωριστό/ή φίλο/η με τον/την οποίο/α θέλετε να πάτε τη σχέση σας σε άλλο επίπεδο.

Ζυγός

Σήμερα το μυαλό σας στοιχειώνεται από ερωτικές σχέσεις του παρελθόντος. Προσπαθήστε να τις δείτε θετικά, φροντίζοντας να θυμάστε μόνο τα καλά, διαφορετικά μπορεί να καταλήξετε να πέσετε στην παγίδα και να αναρωτιέστε διαρκώς τι θα γινόταν αν…

Σκορπιός

Η επικοινωνία είναι σημαντική σήμερα αν θέλετε να καταλάβετε πώς σκέπτεται κάποιος φίλος. Ζητήστε του/της να είναι ειλικρινής για τα συναισθήματα του/της σχετικά με κάτι που είπατε πρόσφατα και τους τάραξε. Ξεκαθαρίστε τα πράγματα μεταξύ σας πριν να είναι πολύ αργά.

Τοξότης

Να είστε φειδωλοί με τον χρόνο σας σήμερα. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι να δεσμευτείτε με υπερβολικά πολλά πράγματα και να αποδεχτείτε πολλές προσκλήσεις. Επιλέξτε να παραστείτε στις εκδηλώσεις που είναι σημαντικές για εσάς. Αφήστε τις υπόλοιπες.

Αιγόκερως

Ένα θετικό αποτέλεσμα είναι πιο κοντά από ότι φαντάζεστε. Μείνετε συγκεντρωμένοι στο επικείμενο καθήκον και μην χάνετε τις ελπίδες σας για μια ευτυχή κατάληξη. Η αυτό-εκπληρούμενη προφητεία μπορεί να λειτουργήσει υπέρ σας.

Υδροχόος

Οι φίλοι σας μπορεί να χαζολογάνε όλη μέρα αν δεν καταφέρουν να πειθαρχήσουν. Προσφερθείτε να τους βοηθήσετε να οργανώσουν τα καθήκοντά τους, έτσι ώστε να καταφέρουν να διεκπεραιώσουν περισσότερα πράγματα. Οι γνώσεις σας θα εκτιμηθούν από τους φίλους σας που χρειάζονται λίγη συγκρότηση.

Ιχθύες

Σήμερα είναι εύκολο να πάρετε αυτό που θέλετε. Μια θετική νοοτροπία θα σας καθοδηγήσει σωστά στην αναζήτησή σας για τον έρωτα. Ζητήστε και θα λάβετε, οπότε μην ανησυχείτε ιδιαίτερα για το αποτέλεσμα. Το μέλλον βρίσκεται στα χέρια σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments