Αθλητισμός

Κωνσταντίνος Μαυροπάνος: Παραμένει στα υπ’όψιν του Παναθηναϊκού

Κωνσταντίνος Μαυροπάνος: Παραμένει στα υπ’όψιν του Παναθηναϊκού
Κωνσταντίνος Μαυροπάνος: Ο νεαρός Έλληνας αμυντικός της Άρσεναλ δεν έχει βγει από τα "ραντάρ" του Νίκου Νταμπίζα.

Κωνσταντίνος Μαυροπάνος: Ο Παναθηναϊκός μπήκε στη νέα εβδομάδα με ανακοίνωση. Συγκεκριμένα, το βράδυ της Κυριακής, οι πράσινοι ανακοίνωσαν ότι ήρθαν σε συμφωνία με τον 23χρονο Πορτογάλο αμυντικό, Ζοάο Νούνιες, ο οποίος αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Μπενφίκα και τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην Πολωνία για λογαριασμό της Λέγκια Γκντανσκ. Η μεταγραφή του Ζοάο Νούνιες φέρνει τους “πράσινους” ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο τους, που ήταν η ενίσχυση της αμυντικής τους γραμμής, δεδομένου του ότι μετά το τέλος της περασμένης σεζόν, οι αποχωρήσει στην εν λόγω γραμμή ήταν αρκετές. Ωστόσο, η μεταγραφή του Νούνιες δεν θα είναι η μοναδική στα μετόπισθεν του Παναθηναϊκού.

Οι Νίκος Νταμπίζας και Γιώργος Δώνης έχουν συμφωνήσει ότι η ομάδα χρειάζεται ακόμη μια μεταγραφή στην άμυνα, με τη Sportday να επαναφέρει στο προσκήνιο ένα όνομα που έχει ακουστεί αρκετές φορές για τον Παναθηναϊκό στο παρελθόν. Ο λόγος για τον νεαρό Έλληνα αμυντικό της Άρσεναλ, Ντίνο Μαυροπάνο. Ο Μαυροπάνος θα μπορούσε να απασχολήσει εκ νέου τον Παναθηναϊκό, που ποτέ δεν έπαψε να τον παρακολουθεί. Πλέον, τα πράγματα είναι σαφώς πιο βελτιωμένα για το τριφύλλι, που μπορεί να συνεχίζει τη σφιχτή οικονομική διαχείρισή του, αλλά το μπάτζετ του είναι αυξημένο σε σχέση με πέρσι.

Οπότε, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα, δεν αποκλείεται να υπάρξει σοβαρή “αναθέρμανση” της υπόθεσης Μαυροπάνου. Ιδίως αυτήν την περίοδο, όπου ο νεαρός Έλληνας αμυντικός δεν υπολογίζεται για το ροτέισον της πρώτης ομάδας, με τον Ουνάι Έμερι να έχει δώσει εντολή ώστε να παραχωρηθεί δανεικός, ώστε να ελαφρύνει το ρόστερ και να δοκιμαστεί αλλού, ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Το γεγονός αυτό αυξάνει τις πιθανότητες του Παναθηναϊκού, πάντα σε περίπτωση που οι πράσινοι αποφασίσουν να κάνουν την κίνησή τους για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος στο παρελθόν είχε προκαλέσει (θετική) αίσθηση στο ελληνικό κοινό, παίρνοντας μεταγραφή από τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Άρσεναλ.

Τα πάντα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τις επόμενες εβδομάδες. Πλην του Μαυροπάνου, ο Παναθηναϊκός έχει κι άλλα ονόματα στη λίστα του, αλλά φυσικά η προοπτική δανεισμού του νεαρού Έλληνα παίκτη, δεν περνά απαρατήρητη και αν οι πράσινοι το πάρουν απόφαση να ασχοληθούν ζεστά, τότε η περίπτωσή του θα τοποθετηθεί ψηλά στη λίστα…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments