Αθλητισμός

Ζοάο Νούνιες: Συμφωνία με τον Παναθηναϊκό

Ζοάο Νούνιες: Συμφωνία με τον Παναθηναϊκό
Ζοάο Νούνιες: Ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Πορτογάλος σέντερ μπακ. Έρχεται στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει τριετές συμβόλαιο.

Ζοάο Νούνιες: Παίκτης του Παναθηναϊκού για τα επόμενα τρία χρόνια είναι ο Ζοάο Νούνιες. Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός ήταν η τελική επιλογή των Νταμπίζα και Δώνη για το κέντρο της άμυνας καθώς μπορεί να αγωνιστεί και στα δεξιά, κάτι που έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στην απόφασή τους. Ο Νούνιες αναμένεται στην Αθήνα ίσως ακόμα και την Δευτέρα (22/7) προκειμένου να περάσει ιατρικά, να υπογράψει και εν συνέχεια να φύγει για την Ολλανδία, ώστε να ενσωματωθεί στην αποστολή του Παναθηναϊκού.

O 23χρονος ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Μπενφίκα, αλλά ποτέ δεν αγωνίστηκε με τη φανέλα της ανδρικής ομάδας.

Συγκεκριμένα, το 2008 έπαιξε στην Κ15 των Αετών της Λισαβόνας, το 2010 ανέβηκε στην Κ17, το 2012 προωθήθηκε στην Κ19 και το 2014 έπαιξε στην Μπενφίκα Β’. Το καλοκαίρι του 2016 πήρε μεταγραφή στην πολωνική Λέγκια Γκντανσκ, στην οποία έμεινε για τρία χρόνια.

Πριν από λίγες εβδομάδες έμεινε ελεύθερος και τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Αξίζει να σημειώσουμε ότι με τα χρώματα της Λέγκια έπαιξε συνολικά σε 82 ματς, έχοντας 1 ασίστ σε 5.967 λεπτά συμμετοχής. Ο Ζοάο Νούνιες είναι επίσης διεθνής με όλες τις μικρές ομάδες της Πορτογαλίας.

Δείτε τον εν δράσει:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments