Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Το ωροσκόπιο των ζωδίων για την Δευτέρα (22/7/19)

Ερωτοσκόπιο: Το ωροσκόπιο των ζωδίων για την Δευτέρα (22/7/19)
Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο των δώδεκα ζωδίων για την Δευτέρα (22/7/19).

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο των δώδεκα ζωδίων για την Δευτέρα (22/7/19).

Κριός

Εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας έχετε εντελώς διαφορετικές ιδέες σχετικά με το πώς θα πρέπει να γίνει κάτι σήμερα. Ακούστε τι έχει να πει ο καθένας από εσάς και συνεργαστείτε για να βρείτε την καλύτερη λύση. 

Ταύρος

Αφήστε τους πειραματισμούς για κάποια άλλη φορά. Σε αυτή τη φάση εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας θα είστε καλύτερα αν παραμείνετε στα γνωστά και δοκιμασμένα. Η εξάσκηση σας κάνει όλο και καλύτερους!

Δίδυμοι

Οι στιγμές διασκέδασης συνεχίζονται και σήμερα για εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας. Όλοι αναρωτιούνται πού βρίσκετε τόση ενέργεια και κάνετε τόσα πράγματα. Βγείτε εκεί έξω και χαρείτε την κάθε στιγμή.

Καρκίνος

Προσπαθήστε να βρείτε μια ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική και την επαγγελματική σας ζωή. Αντί να σκέφτεστε διαρκώς τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στο γραφείο, πάρτε ρεπό, χαλαρώστε με τον/την αγαπημένο/η σας και φορτίστε τις μπαταρίες σας.

Λέων

Ανυπομονείτε να ταξιδέψετε στο προσεχές μέλλον. Εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας θα επισκεφτείτε ένα καινούργιο μέρος ή θα ξαναπάτε κάπου που δεν είχατε το χρόνο να εξερευνήσετε την προηγούμενη φορά; Η επιλογή είναι δική σας.

Παρθένος

Σήμερα πιέστε τον εαυτό σας να κάνει κάτι έξω από τη ζώνη άνεσή σας. Αν εδώ και καιρό ο/η αγαπημένος/η σας σας λέει να τους συνοδεύσετε στο νέο τους χόμπι και μέχρι τώρα βρίσκατε δικαιολογίες, ήρθε η ώρα να το τολμήσετε!

Ζυγός

Πάρτε τον έλεγχο σήμερα στην ερωτική σας ζωή και ξεκινήστε κάτι καινούργιο με τον/την αγαπημένο/η σας. Μπορείτε να είστε όσο τολμηροί αντέχετε. Να είστε βέβαιοι ότι θα έχετε πολύ θετική ανταπόκριση.

Σκορπιός

Συνήθως όταν κάτι φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό έτσι είναι. Αλλά σήμερα ο/η αγαπημένος/η σας θα σας εκπλήξει με κάτι που είναι τόσο καλό όσο φαίνεται. Τυχεροί!

Τοξότης

Σήμερα δώστε ιδιαίτερη προσοχή στη γλώσσα του σώματος του/της συντρόφου σας. Μπορεί να μην εκφράζουν πάντα όσα αισθάνονται με λέξεις, οπότε θα πρέπει να καταφύγετε σε άλλες μεθόδους για να μάθετε τι συμβαίνει.

Αιγόκερως

Έχετε την ικανότητα να βλέπετε πάντα την θετική πλευρά μιας κατάστασης. Σήμερα κάτι μπορεί να αγχώσει εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας αλλά θα καταφέρετε να το αντιμετωπίσετε με τον καλύτερο τρόπο και να βγείτε πιο δυνατοί από αυτό.

Υδροχόος

Όταν είστε μαζί με τον/την αγαπημένο/η σας και όλα μοιάζουν ιδανικά, αισθάνεστε σαν να βρίσκεστε στον παράδεισο. Θέλετε να τσιμπηθείτε για να βεβαιωθείτε ότι δεν βλέπετε όνειρο.

Ιχθύες

Χαλαρώστε τους ρυθμούς σας και σκεφτείτε τι θέλετε να πείτε πριν αρχίσετε να μιλάτε. Αν βιαστείτε, μπορεί να πείτε κάτι στον/στην αγαπημένο/η σας που δεν είχατε σκοπό να πείτε δυνατά.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments