Ζώδια

Ζώδια: Προβλέψεις για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για την Δευτέρα (22/7/19)

Ζώδια: Προβλέψεις για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για την Δευτέρα (22/7/19)
Ζώδια: Οι προβλέψεις για τις πιθανότητες επανασύνδεσης των δώδεκα ζωδίων για την Δευτέρα (22/7/19).

Ζώδια: Οι προβλέψεις για τις πιθανότητες επανασύνδεσης των δώδεκα ζωδίων για την Δευτέρα (22/7/19).

Κριός

Το να είστε πιο γρήγοροι από την αστραπή λειτουργεί μόνο για τους σούπερ-ήρωες. Ήσασταν τόσο απασχολημένοι τον τελευταίο καιρό που τα πάντα στην κοινωνική σας ζωή είναι κάπως θολά. Χαλαρώστε τους ρυθμούς σας για να μπορέσετε να απολαύσετε τα πράγματα που αξίζουν στη ζωή σας.

Ταύρος

Κατανοείτε απόλυτα εκείνους που θέλουν να παραμείνουν τα πράγματα όπως έχουν. Δεν είναι απαραίτητο να αλλάξετε τον εαυτό σας όταν αναζητάτε τον έρωτα. Βρείτε άτομα που σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο με εσάς και εκτιμούν το πόσο προβλέψιμοι είστε.

Δίδυμοι

Κάποιος/α για τον/την οποίο/α ενδιαφέρεστε μπορεί να κρατάει περισσότερα μυστικά από όσα νομίζετε. Να έχετε το νου σας για αντιφατικές πράξεις και πιθανά κρυφά κίνητρα. Εξασκηθείτε στο να μη δείχνετε τα πραγματικά σας συναισθήματα για να προστατεύσετε τον εαυτό σας.

Καρκίνος

Η σημερινή μέρα μπορεί να εξελιχθεί πολύ καλά ή πολύ άσχημα ανάλογα με τη διάθεσή σας. Εσείς έχετε τη δύναμη να κάνετε μια θετική αλλαγή. Αν αντιμετωπίσετε τη σημερινή μέρα πιο εποικοδομητικά, θα καταφέρετε να επιτύχετε.

Λέων

Το να τρώτε λαχανικά και να πίνετε νερό είναι καλό. Το να πηγαίνετε στο γυμναστήριο σε κάθε ευκαιρία είναι εντυπωσιακό. Το να καταφέρνετε να κοιμάστε οκτώ ώρες κάθε βράδυ είναι υπέροχο. Αλλά επειδή εσείς έχετε ενθουσιαστεί με τον νέο υγιεινό τρόπο ζωής σας, δε σημαίνει ότι θα πρέπει να πρήζετε τους φίλους σας με αυτό όλη την ημέρα. Εμπνεύστε τους άλλους με τις πράξεις σας και όχι με τα λόγια σας.

Παρθένος

Δεν χρειάζεται να είστε φιλόδοξοι μόνο στην επαγγελματική σας ζωή. Αν βάλετε την ίδια αποφασιστικότητα και ενέργεια στην αναζήτησή σας για ερωτική σχέση όσο αυτή που βάζετε όταν πρέπει να επιλύσετε μια κρίση στο γραφείο, θα εκπλαγείτε ευχάριστα από τα αποτελέσματα.

Ζυγός

Προσέξτε σήμερα μήπως κάποιες αρνητικές σκέψεις σας χαλάσουν τη μέρα. Μια πρόσφατη απόρριψη σας έχει κάνει ηττοπαθείς. Δείτε τα πράγματα με τη σωστή προοπτική. Επειδή κάποιος/α δεν αισθανόταν ό,τι και εσείς αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορείτε να βρείτε κάποιον/α που να το κάνει. Μαζέψτε τα κομμάτια σας και προχωρήστε.

Σκορπιός

Εσείς και το πρόσφατο αντικείμενο του πόθου σας τα πάτε καλά αλλά τι γίνεται όταν προκύψει μια σύγκρουση μεταξύ σας; Προσέξετε τα ρομάντζα στο γραφείο. Ενώ οι συνθήκες μοιάζουν βολικές, δεν θα είναι καλό να τσακώνεστε μπροστά σε όλο το προσωπικό ή να κλείνεστε με τις ώρες στις τουαλέτες του γραφείου.

Τοξότης

Σήμερα φροντίστε να μην αποκαλύψετε πολλές προσωπικές πληροφορίες. Ενώ ακούγεται δελεαστικό να δεθείτε γρήγορα με κάποιο καινούργιο άτομο που μπήκε στη ζωή σας δείχνοντας τους την πιο ευάλωτη σας πλευρά, μπορεί να καταλήξετε να εκτεθείτε υπερβολικά συναισθηματικά. Περιμένετε μέχρι να αποκτήσετε την αναγκαία εμπιστοσύνη.

Αιγόκερως

Σήμερα τα επίπεδα της ενέργειας σας χτυπάνε ταβάνι. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να αρχίσετε να σβήνετε υποχρεώσεις από τη λίστα καθηκόντων σας. Διεκπεραιώστε τα ένα προς ένα μέχρι το τελευταίο. Ανταμείψτε τον εαυτό σας με μια βραδινή έξοδο με φίλους ή με ένα ξεχωριστό ραντεβού με κάποιο καινούργιο πρόσωπο.

Υδροχόος

Έχετε βαρεθεί να βλέπετε συνεχώς τους ίδιους ανθρώπους όταν βγαίνετε έξω; Ίσως ήρθε η ώρα να ψάξετε για περιπέτειες σε μια καινούργια γειτονιά. Αφήστε για λίγο τα αγαπημένα σας καφέ και μπαρ και εξερευνήστε αχαρτογράφητες περιοχές. Μπορεί να πέσετε πάνω στον καινούργιο έρωτα της ζωής σας προτού καν το καταλάβετε.

Ιχθύες

Κάποιος/α που είναι χάρμα οφθαλμών σας δείχνει ενδιαφέρον. Φλερτάρετε ασύστολα και δείτε πώς θα προχωρήσει το πράγμα μεταξύ σας. Δε χρειάζεται να τα έχετε όλα σχεδιασμένα από πριν στον έρωτα. Αφήστε τα πράγματα να εξελιχτούν με φυσικό τρόπο και εμπιστευτείτε τον θεό Έρωτα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments