Αθλητισμός

Μπαρτσελόνα: Ήττα 2-1 από την Τσέλσι στο ντεμπούτο του Γκριεζμάν (vid)

Μπαρτσελόνα: Ήττα 2-1 από την Τσέλσι στο ντεμπούτο του Γκριεζμάν (vid)
Μπαρτσελόνα: Η Τσέλσι με τη νίκη αυτή κατέκτησε στο Rakuten Cup, το οποίο διεξήχθη στη Σαϊτάμα της Ιαπωνίας.

Μπαρτσελόνα: Οι Μπλαουγκράνα ηττήθηκαν με 2-1 από την Τσέλσι σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας στην Ιαπωνία ενόψει της νέας σεζόν, στην πρώτη συμμετοχή του Αντουάν Γκριεζμάν με την φανέλα των Καταλανών. Οι Λονδρέζοι προηγήθηκαν 2-0 με τέρματα των Αμπραχάμ (34′) και Μπάρκλεϊ (81′), ενώ οι Καταλανοί μείωσαν το σκορ στο 90′ με τον Ράκιτιτς.

Οι παίκτες του Φρανκ Λάμπαρντ μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, έλεγξαν το ρυθμό του αγώνα και προηγήθηκαν στο 34ο λεπτό με σκόρερ τον Τάμι Άμπραχαμ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Σέρχιο Μπουσκέτς, απέφυγε τον Μαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν και πλάσαρε σε κενή εστία για το 1-0. Οι “μπλε” συνέχισαν να έχουν τα ηνία του παιχνιδιού και “χτυπούσαν” στην κόντρα-επίθεση, ενώ η Μπαρτσελόνα απειλούσε κυρίως με τον Αντουάν Γκριεζμάν, ο οποίος έκανε ντεμπούτο με τη μπλαουγκράνα φανέλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά και οι καλές στιγμές έρχονταν με το… σταγονόμετρο. Παρ’ όλα αυτά, στο 81′ ο Ρος Μπάρκλεϊ με όμορφο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή διαμόρφωσε το 2-0, ενώ το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε ήταν να μειώσει στις καθυστερήσεις με υπέροχο μακρινό σουτ του Ιβάν Ράκιτιτς.

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης:

Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν (46′ Νέτο), Οριόλ (46′ Σεμέδο), Πικέ (46′ Τομπιντό), Ουμτιτί (46′ Λενγκλέ), Τζόρντι Άλμπα (46′ Χάιμε), Μπουσκέτς (46′ Ράκιτιτς), Πουτς (46′ Ντε Γιονγκ), Σέρτζι Ρομπέρτο (46′ Αλενιά), Κογιάντο (46′ Μαλκόμ), Ντεμπελέ (46′ Πέρεθ), Γκριεζμάν (46′ Ραφίνια)

Τσέλσι (Φρανκ Λάμπαρντ): Κέπα, Αθπιλικουέτα (71′ Μπακαγιοκό), Κρίστενσεν (48′ Τομόρι), Νταβίντ Λουίζ (46′ Ζουμά), Έμερσον (46′ Μάρκος Αλόνσο), Ζορζίνιο (71′ Ντρινκγουότερ), Κόβατσιτς (70′ Τζαπακόστα), Μάουντ (60′ Μπάρκλεϊ), Πέδρο (70′ Μπατσουαγί), Πούλισιτς (60′ Ζιρού), Άμπραχαμ (60′ Κένεντι)

Σίλεσεν: «Γι’αυτό έφυγα από τη Μπαρτσελόνα»

Μετά από τρία χρόνια στη σκιά του Μαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν, ο Σίλεσεν αποχώρησε με προορισμό τη Βαλένθια όπου θα λογίζεται ως βασικός καθώς ο Νέτο έκανε το αντίθετο δρομολόγιο. Με δηλώσεις του στη «Marca» άλλωστε, υπογράμμισε πως αυτός ήταν ο μόνος λόγος που αποχώρησε από τη Μπαρτσελόνα.

«Δεν είχα κάποιο πρόβλημα με την Μπαρτσελόνα. Για εμένα, το πιο σημαντικό πράγμα είναι να παίζω. Είναι ο μόνος λόγος που βρίσκομαι εδώ. Για εμένα, το γεγονός πως ήρθα στη Βαλένθια δεν αποτελεί βήμα πίσω στην καριέρα μου. Μεταξύ του να είμαι αναπληρωματικός στην Μπαρτσελόνα και βασικός στη Βαλένθια, προτιμώ το δεύτερο. Ήταν μία εύκολη απόφαση. Δεν είναι πισωγύρισμα η Βαλένθια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments