Αθλητισμός

Juventus: Ξεκίνησε με φιλική ήττα ο Σάρι – “Μυθικό” γκολ από τον Κέιν (vid)

Juventus: Ξεκίνησε με φιλική ήττα ο Σάρι – “Μυθικό” γκολ από τον Κέιν (vid)
Juventus: Η Τότεναμ ήταν η μεγάλη νικήτρια (3-2) στο πρώτο φιλικό του Μαουρίτσιο Σάρι στον πάγκο της Γιουβέντους, με τον Χάρι Κέιν να της χαρίζει τη νίκη με ένα ασύλληπτο γκολ.

Juventus: Σ’ένα τρομερό φιλικό παιχνίδι στο International Champions Cup, η Τότεναμ πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη κόντρα στη Γιουβέντους (3-2), στο πρώτο παιχνίδι της «Γηραιάς Κυρίας» με τον Μαουρίτσιο Σάρι στον πάγκο της. Οι «spurs» έχουν να χρωστούν τη νίκη στον Χάρι Κέιν, τον κορυφαίο παίκτη τους, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό σκορ στις καθυστερήσεις μ’ ένα ασύλληπτο γκολ. Ο Ραμπιό πιέστηκε στη μεσαία γραμμή από τον Λούκας Μόουρα, με την μπάλα να φτάνει στα πόδια του Κέιν. Ο Άγγλος φορ δεν είχε πολύ χώρο και αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του με σουτ λίγο μετά τη μεσαία γραμμή. Ο Σέζνι ήταν λίγο εκτός εστίας και το απίθανο σουτ του Κέιν τον «κρέμασε» για το τελικό 3-2.

Όσον αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, η Τότεναμ άνοιξε το σκορ στο 31ο λεπτό. Από γρήγορη επίθεση του Σον, η μπάλα κατέληξε στον Πάροτ. Αυτός ανάγκασε τον Μπουφόν να πέσει για να διώξει, όμως ο Λαμέλα δεν γινόταν να χάσει το «ριμπάουντ» προ κενής εστία και έκανε το 1-0. Ωστόσο, η Γιουβέντους χρειάστηκε μόλις τέσσερα λεπτά στο δεύτερο μέρος για να πετύχει την ανατροπή του σκορ. Αρχικά ο Ιγουαΐν (56’) – που πέρασε με αλλαγή στο ημίχρονο – ολοκλήρωσε με χαμηλό πλασέ μια πολύ όμορφη φάση με γρήγορη εναλλαγή της μπάλας από τους «μπιανκονέρι».

Στο 60′ από γύρισμα του Ντε Σίλιο από αριστερά, ο Ρονάλντο εκτέλεσε με τη μία και νίκησε τον Γκατσανίγκα. Τρία λεπτά μετά την ανατροπή του σκορ, ήταν σειρά του Ματάις Ντε Λιχτ να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Γιουβέντους, τρεις ημέρες μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του στη «Γηραιά Κυρία». Ωστόσο, στο αμέσως επόμενο λεπτό από την είσοδο του στο ματς, η Τότεναμ βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει, με τον Λούκας Μόουρα να νικάει τον Σέζνι με κοντινή προβολή.

Ο Ιγουαΐν που από κάποιο σημείο και μετά πήρε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού, έχασε ευκαιρία σε διαγώνιο χαμηλό σουτ στο 83ο λεπτό, παρουσιάζοντας πάντως εικόνα που δείχνει πόσο παλεύει για να κρατηθεί στο ρόστερ. Το καλύτερο, όμως, οι Άγγλοι το φύλαξαν για το τέλος με το απίθανο γκολ του Κέιν.

Δείτε τα highlights από την αναμέτρηση:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments