Αθλητισμός

PAOK FC: Προς sold out τα διαρκείας – Έμειναν ακόμη 400 κάρτες

PAOK FC: Προς sold out τα διαρκείας – Έμειναν ακόμη 400 κάρτες
PAOK FC: Μόλις 400 κάρτες εισιτήρια διαρκείας έχουν μείνει προς πώληση, με τον ΠΑΟΚ να ετοιμάζεται να ανακοινώσει το sold out.

PAOK FC: Μεγάλος χαμός προκλήθηκε από την πρώτη κιόλας ημέρα ελεύθερης διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας του ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν, με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να ετοιμάζεται ήδη να ανακοινώσει sold out. Πιο συγκεκριμένα, έχει ήδη γίνει sold out στις περισσότερες θύρες του γηπέδου και απομένουν περίπου 400 κάρτες στις θύρες 1,2 και 3. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως εντός των επόμενων 24ώρων δεν θα υπάρχει κανένα εισιτήριο διαθέσιμο με τον κόσμο του ΠΑΟΚ να «σπάει» τα ρεκόρ και να εξαντλεί και τα 22.000 που βγήκαν προς διάθεση.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα λιγοστά διαθέσιμα εισιτήρια διαρκείας για τη θύρα 4 διατίθενται μόνο από συνδέσμους και ο ΠΑΟΚ φέτος μετά την κατάκτηση του νταμπλ θα σημειώσει το μεγαλύτερο ρεκόρ διάθεσης στην ιστορία του.

Γιώργος Σαββίδης: Έδωσε χίλια διαρκείας σε άνεργους

Θυμίζουμε πως η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα η οικογένεια Σαββίδη προχώρησαν και φέτος σε μια κίνηση ανθρωπιάς. Σε μια περίοδο που δεν φαντάζει εύκολη για τους περισσότερους ανθρώπους, με το γήπεδο να ορίζεται ενδεχομένως και ως πολυτέλεια για ορισμένους, η οικογένεια Σαββίδη αποφάσισε να σταθεί εμπράκτως στο πλευρό των οπαδών της ομάδας που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να βρίσκονται στο γήπεδο της Τούμπας.

Έτσι, μετά από πρωτοβουλία του Γιώργου Σαββίδη, θα δοθούν, για μία ακόμη σεζόν, 1.000 εισιτήρια διαρκείας σε ανέργους, οι οποίοι θα εξασφαλίσουν δωρεάν την είσοδό τους στο γήπεδο του Δικεφάλου για τη νέα σεζόν. Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Δικεφάλου κατά την πρώτη περίοδο είχε σχεδόν ξεπεράσειτο φράγμα των 15.000 καρτών. Ήδη μάλιστα, στη δεύτερη περίοδο διάθεσης «αγγίζει» το sold out, με το «ταβάνι» που έχει μπει για φέτος να είναι τα 22.000 διαρκείας.

Έργκους Κάτσε: Ραντεβού στην Ολλανδία για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ

Σαφέστατα ο Αλβανός μέσος ήταν από τις πιο χρήσιμες μονάδες στη φετινή προετοιμασία του ΠΑΟΚ, με τον ίδιο να αγωνίζεται ανεξαιρέτως σε όλα τα φιλικά παιχνίδια της ομάδας του, αποτελώντας μια αξιόπιστη λύση στη μεσαία γραμμή του «δικεφάλου του βορρά». Ο ίδιος φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με την ομάδα να παραμείνει όσο εκείνη τον χρειάζεται, αλλά ο ατζέντης του, Νίκος Καγιούλης, δεν έχει σταματήσει τις επαφές με ομάδες που ενδιαφέρονται να συνεργαστούν μαζί του.

Μάλιστα, μέσα στην εβδομάδα σχεδιάζει να βρεθεί στο Χορστ και να συζητήσει με τον Μάριο Μπράνκο. Θα είναι ένα κρίσιμο ραντεβού, αφού στο τραπέζι των συζητήσεων θα πέσουν και οι προτάσεις που υπάρχουν από ομάδες της Γερμανίας και της Αγγλίας για τον Κάτσε. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια του τετ α τετ των δύο ανδρών αναμένεται να ξεκαθαριστεί και το μέλλον του Αλβανού μέσου στον ΠΑΟΚ. Δηλαδή το αν θα μείνει και το πόσο ακόμη θα μείνει στην ομάδα. Υπενθυμίζεται πως ο Κάτσε έχει συμβόλαιο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι με τον Δικέφαλο και από τον ερχόμενο Ιανουάριο έχει δικαίωμα να διαπραγματεύεται μόνος του με όποια ομάδα θέλει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments