Αθλητισμός

Ουέσλι Τζόνσον: Η γνώμη του Πεδουλάκη για το νέο του απόκτημα

Ουέσλι Τζόνσον: Η γνώμη του Πεδουλάκη για το νέο του απόκτημα
Ουέσλι Τζόνσον: Τι έλεγε ο Αργύρης Πεδουλάκης για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού.

Ουέσλι Τζόνσον: Ο Αμερικανός φόργουορντ είναι πλέον και επίσημα παίκτης του Παναθηναϊκού, αφού οι πράσινοι ανακοίνωσαν χθες την απόκτησή του, ενισχύοντας σε πολύ μεγάλο βαθμό το ρόστερ τους και ο Αργύρης Πεδουλάκης έχει πια ένα υλικό για… μεγάλα πράγματα. Με την προσθήκη και του Τζόνσον επί της ουσίας λείπει μονάχα ένα κομμάτι στο παζλ. Ένας ακόμα σέντερ. Που δεν αποκλείεται να είναι ο Βουγιούκας.

Τι λέει ο προπονητής του Παναθηναϊκού για τη νέα μεγάλη μεταγραφή της ομάδας; Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Βασίλης Βέργης στη “Live Sport”, o Πεδουλάκης θεωρεί πως ο Τζόνσον ταιριάζει απόλυτα στη χημεία και στο στυλ που θέλει να έχει η ομάδα του.

«Ο Τζόνσον ταιριάζει απόλυτα στη χημεία μας. Έχει μεγάλη καριέρα στο NBA, είναι εξαιρετικός αμυντικός και με το τεράστιο άνοιγμα χεριών του φτάνει τα 2,10 μέτρα!», ανέφερε ο Πεδουλάκης στο περιβάλλον του για τον παίκτη και πρόσθεσε. «Η παρουσία του ψηλώνει πολύ την ομάδα. Μας προσφέρει τη δυνατότητα για πολύ ψηλά σχήματα στην περιφέρεια».

Όσον αφορά το περιφερειακό το σουτ, σύμφωνα με τη Live Sport, ο Πεδουλάκης έλεγε. «Από το ποσοστό 34% στα τρίποντα που έχει στο NBA καταλαβαίνει εύκολα κάποιος πόσο ποιοτικός σουτέρ είναι. Κι αυτό το ποσοστό “εκτός ρυθμού”, αφού εκεί έπαιζε σαφώς λιγότερα λεπτά από όσο θα μπορεί να παίξει εδώ».

Όσο για τη σύγκριση με τον Τζίμερ Φριντέτ, ο Πεδουλάκης ανέφερε στο περιβάλλον του. «Είναι διαφορετικός παίκτης από τον Φριντέτ. Ο Τζίμερ είναι επιθετικός – φωτιά, ο Ουέσλι μπορεί να κάνει κι άλλα πράγματα μέσα στο γήπεδο. Καλή άμυνα, ριμπάουντ… Και οι δυο βέβαια χρειάζονται χρόνο προσαρμογής στην Ευρώπη».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments