Αθλητισμός

Τάσος Δώνης: Η Στουτγκάρδη θέλει 15 εκατομμύρια ευρώ για να τον πουλήσει

Τάσος Δώνης: Η Στουτγκάρδη θέλει 15 εκατομμύρια ευρώ για να τον πουλήσει
Τάσος Δώνης: Ο νεαρός επιθετικός έχει μπει στο στόχαστρο αρκετών συλλόγων, αλλά η Στουτγκάρδη είναι ξεκάθαρη στις απαιτήσεις της.

Τάσος Δώνης: Ο νεαρός διεθνής επιθετικός “βγάζει” το “ψωμί” του στη Γερμανία, αγωνιζόμενος στη Στουτγκάρδη. Οι εμφανίσεις του εκεί, έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων από τη Bundesliga, με την ομάδα του να κατανοεί τον χαμό που γίνεται, θέτοντας από νωρίς τις απαιτήσεις της, προκειμένου να ξεκαθαρίσει στους υποψήφιους… μνηστήρες, το ότι πρέπει να τα “σκάσουν” για να τον αποκτήσουν. Η Στουτγκάρδη δύσκολα θα τον κρατήσει και ο Δώνης θεωρείται απίθανο ότι θα θέλει να παίξει στη δεύτερη κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος. Ωστόσο, αν θέλει να επιστρέψει στη Bundesliga, θα πρέπει να βρεθεί ομάδα που θα δώσει μίνιμουμ 15 εκατομμύρια ευρώ.

Τόσα φέρεται να ζητούν οι Γερμανοί, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Sportime. Μπορεί η ρήτρα του να μην υπάρχει πια, αλλά το γεγονός αυτό δεν εμποδίζει τη Στουτγκάρδη από το να βάλει τις απαιτήσεις της στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και να κάνει σαφή τη θέση της. Συγκεκριμένα, η νυν ομάδα του θα τον παραχωρούσε με 13 εκατομμύρια ευρώ σε ομάδα του εξωτερικού, ενώ για ομάδα εντός Γερμανίας θα ζητήσει 15 εκατομμύρια ευρώ. Σύλλογοι όπως η Άιντραχτ και η Άουγκσμπουργκ σκέφτονται σοβαρά να κάνουν κίνηση για τον Δώνη, αν και η υπόθεση προς το παρόν βρίσκεται σε… φιλολογικό επίπεδο.

Μένει να φανεί εάν κάποια από τις Άιντραχτ και Άουγκσμπουργκ αποφασίσει να κάνει την κίνησή της, βγάζοντας ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό από τον λογαριασμό. Παράλληλα, όσο περνά ο καιρός, δεν αποκλείεται να εμφανιστούν κι άλλοι σύλλογοι, δεδομένης της ποιότητας που διαθέτει ο νεαρός ποδοσφαιριστής.

O Αναστάσιος (Τάσος) Δώνης (Μπλάκμπερν, 29 Αυγούστου 1996) είναι Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως ακραίος ή κεντρικός επιθετικός στη Στουτγκάρδη. Το 2013 εντάχθηκε στις ακαδημίες της Γιουβέντους, προερχόμενος από αυτές του Παναθηναϊκού και την επόμενη χρονιά προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα χωρίς να καταγράψει επίσημη συμμετοχή. Ακολούθησε την ίδια χρονιά ο δανεισμός του στη Σασουόλο, ενώ την επόμενη (2015-16) παραχωρήθηκε εκ νέου ως δανεικός, αυτή τη φορά στην ελβετική Λουγκάνο, όπου υπήρξε συμπαίκτης με τον μεγαλύτερο αδερφό του Χρήστο, καταγράφοντας 25 συμμετοχές πρωταθλήματος και 4 τέρματα.

Την περίοδο 2016-17 αγωνίστηκε με τα χρώματα της γαλλικής Νις, επίσης ως δανεικός, στην οποία είχε 18 συνολικά συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 5 τέρματα.  Το καλοκαίρι του 2017 η Στουτγκάρδη προχώρησε, έναντι 4,2 εκατομμυρίων ευρώ, στην απόκτηση των δικαιωμάτων του, υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments