Ελλάδα

Φωτιά στο Μάτι: Συγκλονίζει ο πατέρας των διδύμων που κάηκαν στην μεγάλη πυρκαγιά (vid)

Φωτιά στο Μάτι: Συγκλονίζει ο πατέρας των διδύμων που κάηκαν στην μεγάλη πυρκαγιά (vid)
Φωτιά στο Μάτι: Ο Γιάννης Φιλιππόπουλος, ο οποίος έχασε τόσο τα δίδυμα κοριτσάκια του όσο και τους γονείς του στη μεγάλη πυρκαγιά, συγκλόνισε σε βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα σήμερα.

Φωτιά στο Μάτι: Η τραγική ιστορία της οικογένειας Φιλιππόπουλου κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς στο Μάτι έκανε όλη την Ελλάδα να βυθιστεί στο πένθος. Σήμερα (23/7) συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την ανείπωτη τραγωδία, η οποία είχε απολογισμό 102 νεκρούς το περασμένο καλοκαίρι. Τραγική φιγούρα ο Γιάννης Φιλιππόπουλος ο πατέρας των δίδυμων κοριτσιών που βρέθηκαν απανθρακωμένα, στην αγκαλιά των παππούδων τους. Έναν χρόνο μετά το τραγικό συμβάν, ο τραγικός πατέρας μίλησε σε ένα βίντεο στο facebook μπροστά στον τάφο των παιδιών του.

«Η μόνη γαλήνη που θα βρω στην ψυχή μου είναι ότι τα δικά σας παιδιά, των υπευθύνων, θα μεγαλώσουν κάποια στιγμή και θα σας μισήσουν για αυτό που κάνατε στην οικογένεια μου και σε τόσες άλλες οικογένειες…», ανέφερε στο βίντεο ο Γιάννης Φιλιππόπουλος πρόσθεσε: «Η χώρα μου είναι μια υπέροχη χώρα σαν χώμα, αλλά άχρηστη σαν κράτος. Ήταν ωραία κύριε Τσίπρα τα Χριστούγεννα στο Μαξίμου, που φιλούσατε τα παιδάκια. Εγώ αναγκάστηκα να φιλήσω τα κοριτσάκια μου παραμορφωμένα και καμένα.

Κυρία Δούρου, ήσασταν υπέροχη με τα μαλλάκια σας, όταν βγαίνατε στις εκπομπές και δικαιολογούσατε τον εαυτό σας, δυστυχώς εμένα δεν μου έμεινε μαλλάκι να κρατήσω ενθύμιο από τα παιδάκια μου. Θέλω να ευχαριστήσω όλους, συγγενείς, φίλους, ανθρώπους που στάθηκαν κοντά μου, αστυνομία και πυροσβεστική που με βοήθησαν εκείνες τις δύσκολες στιγμές, συναδέλφους, εργοδότες και φυσικά τη γυναίκα μου. Οι υπεύθυνοι θα τιμωρηθείτε με νόμιμο τρόπο».

Μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο και όλα όσα αναφέρει ο Γιάννης Φιλιππόπουλος εδώ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments