Lifestyle

Έφη Μουρίκη: Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης μίλησε για τον έρωτα της ζωής του

Έφη Μουρίκη: Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης μίλησε για τον έρωτα της ζωής του
Έφη Μουρίκη: Ο ηθοποιός, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στη σύζυγό του, η οποία είναι ο έρωτας της ζωής του.

Έφη Μουρίκη: Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης άνοιξε την καρδιά του στο bovary.gr, μιλώντας για τη ζωή του, τη θεατρική του πορεία, τις επιλογές του αλλά και τη σύζυγό του. Η Έφη Μουρίκη βρίσκεται τριάντα χρόνια στο πλευρό του και οι δυο τους νιώθουν ακόμη ερωτευμένοι. Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, ο οποίος πάντα στις συνεντεύξεις του έχει κάτι αποκαλυπτικό να μοιραστεί με το κοινό, αναφέρθηκε μάλιστα στο μυστικό που κάνει τη σχέση τους να αντέχει τους “κραδασμούς” του χρόνου, ενώ υπογράμμισε ότι ήταν κοινή τους απόφαση να μην κάνουν παιδί. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός ανέφερε τα εξής για τη σύζυγό του:

“Με την Έφη συναντηθήκαμε πρώτη φορά πριν από τριάντα ένα χρόνια. Είχε έρθει στην Θεσσαλονίκη με τον “Γλάρο” του Τσέχωφ από τον Ζυλ Ντασέν. Από τότε είμαστε μαζί. Με το καλημέρα κατάλαβα ότι βρήκα τον άνθρωπο της ζωής μου. Αυτόν τον έρωτα δεν τον είχα ξανανιώσει ποτέ. Ως τότε νόμιζα ότι ερωτευόμουν. Όταν ήρθε ο απόλυτος έρωτας, κατάλαβα. Αυτή η γυναίκα με σημάδεψε. Ήμουν 26 και είμαι 57.

Η σχέση μας διατηρείται γιατί για εμάς είναι το πρωταρχικό -μετά έρχονται όλα τα άλλα. Η ζωή είναι πιο δύσκολη από μια παράσταση ή έναν ρόλο. Εκεί πρέπει να είσαι μαέστρος, να αφουγκράζεσαι, να αλλάζεις. Θέλει σκληρή δουλειά. Αισθάνομαι έναν τεράστιο έρωτα για την Έφη και δεν θέλω να σταματήσω να είμαι ερωτευμένος. Η αγάπη είναι καλή, αλλά εγώ προτιμώ τον έρωτα. Το γεγονός ότι είμαστε μόνο οι δυο μας ενδυναμώνει την σχέση. Προσωπικά με ενδιέφερε όντως πολύ αυτό το ντουέτο.

“Δεν θέλαμε να κάνουμε παιδιά με την Έφη. Υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό που κάνουν παιδί για να σώσουν τη σχέση και να μεταφέρουν τα προβλήματα πάνω του. Περνάω τόσο όμορφα χωρίς παιδί. Κάνω ό,τι θέλω”.

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: “Ντρεπόμουν για το όνομά μου”

“Για λίγα χρόνια, όχι πολλά, όταν ήμουν στο δημοτικό, συστηνόμουν σαν Κώστας. Το μισούσα το όνομά μου. Με δουλεύανε όλοι, οι μισοί δεν μπορούσαν να το πουν και οι άλλοι γελούσαν μαζί μου. Γολγοθάς ήταν το όνομά μου όταν ήμουν παιδάκι στο δημοτικό. Ο πατέρας μου είχε γεννηθεί το 1883, είχε έρθει από τη Ρωσία, άλλαξε ταυτότητα. Ένας μεγάλος μου αδερφός από άλλο γάμο είχε σκοτωθεί κάπου και μου έδωσε εμένα το όνομά του”, είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή του στην εκπομπή “Η Φωλιά των ΚούΚου“.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments