Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τρίτη (23/7/19)

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τρίτη (23/7/19)
Ζώδια και επανασύνδεση: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας για όλες και όλους για την Τρίτη (23/7/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τρίτη (23/7/19). Διαβάζετε πάντα και το προσωπικό ωροσκόπιο της σχέση σας. 

  • Κριός

Είναι εύκολο να ξεχνάτε πόσο μοναδικοί είστε. Στη ζωή υποβάλλεστε σε ανώνυμες και απρόσωπες διαδικασίες, αλλά ήρθε η ώρα να ασκήσετε την ελευθερία και την ανεξαρτησία σας.Κάντε τουλάχιστον ένα πράγμα που καθορίζει την προσωπικότητά σας. Πρόκειται για ένα κομμάτι του χαρακτήρα σας, επιδείξτε το με υπερηφάνεια.

  • Ταύρος

Ζήστε τη σημερινή μέρα με υψηλότερες αξίες. Η άδεια ζωή πουδιάγετε μέχρι τώρα έχει το τίμημα της. Αντ’ αυτού, προσδιορίστε τι είναι σημαντικό για εσάς. Ποιον αγαπάτε; Τι θέλετε να κάνετε; Βρείτε τουλάχιστον ένα όνειρο και ακολουθήστε το. Με αυτόν τον τρόπο θα γνωρίσετε πολλά ενδιαφέροντα άτομα.

  • Δίδυμοι

Μια άσχημη κατάσταση απαιτεί δικαιοσύνη: και μάλιστα τη δική σας αίσθηση δικαιοσύνης. Όταν τα πνεύματα οξύνονται είναι στο χέρι σας να κατευνάσετε τα πράγματα. Μείνετε ουδέτεροι και μην επιλέγετε πλευρές. Αντ ‘ αυτού, ακούστε όλους τους εμπλεκομένους αμερόληπτα και δείξτε συμπόνια και ειλικρίνεια.

  • Καρκίνος

Μην εκπλαγείτε εάν σήμερα αναγκαστείτε να ταχθείτε εναντίον κάποιου που αγαπάτε ή σας ενδιαφέρει. Πρέπει να διαχωρίσετε την προσωπική σας σχέση και να κάνετε αυτό που είναι σωστό. Θα προκύψει κάποια διαφωνία; Πιθανώς. Αλλά με την πάροδο του χρόνου, όλα θα ηρεμήσουν.

  • Λέων

Κάποιος ή κάποιοι θα σας εντυπωσιάσουν σήμερα. Και αυτό είναι σπάνιο. Έχετε συνηθίσει να είναι όλα τα φώτα στραμμένα πάνω σας. Μην διστάσετε να δείξετε την εκτίμηση και τον θαυμασμό σας. Θα τους ενθουσιάσετε με τα κομπλιμέντα και την ευγένειά σας.

  • Παρθένος

Ο καλύτερος τρόπος για να ζητήσετε από κάποιον /κάποια να βγείτε ραντεβού είναι ευθέως. Κάποιος άλλος τρόπος δεν θα λειτουργήσει προς όφελος σας. Είναι εύκολο. Απλά πηγαίνετε και ρωτήστε τους αν θέλουν να βγείτε για καφέ. Εάν αρνηθούν, ένα «Εντάξει, θα τα πούμε αργότερα», αρκεί. Μην συμπεριφερθείτε άσχημα σε περίπτωση άρνησης. Δεν είναι καλό για την αυτοεκτίμησή σας.

  • Ζυγός

Σήμερα βιώνετε ένα συναίσθημα που έχετε να νιώσετε εδώ και πολύ καιρό: ελπίδα. Σας θυμίζει τον ενθουσιασμό που νιώθατε ως έφηβοι όταν περιμένατε κάτι. Ξαφνικά αισθάνεστε ότι μπορούν να γίνουν τα πάντα. Ενδώστε σε αυτή την σπάνια έκρηξη αυθορμητισμού –και διοχετεύστε τη κάπου εντελώς απροσδόκητα.

  • Σκορπιός

Το τελευταίο πράγμα που θέλετε σήμερα, είναι να έχετε κόσμο γύρω σας. Και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, πρέπει να πιέσετε τον εαυτό σας να κάνει επαφές με άλλους ανθρώπους. Είτε πάτε για έναν καφέ είτε να δείτε μια ταινία στο σινεμά, φροντίστε να περιβάλλεστε από ανθρώπινη ενέργεια. Μόνο έτσι θα βγείτε από την άσχημη διάθεση.

  • Τοξότης

Κάτι πήγε στραβά πρόσφατα. Και κανονικά θα έπρεπε να γλείφετε τις πληγές σας. Αλλά έχετε καταληφθεί από μια ισχυρή αίσθηση ανθεκτικότητας – γι ‘αυτό είστε έτοιμοι να επιστρέψετε εκεί έξω και να κατακτήσετε τον κόσμο. Απολαύστε αυτή την εκπληκτική αίσθηση ανεξαρτησίας.

  • Αιγόκερως

Να είστε διαθέσιμοι σήμερα. Ακόμη και αν το πιο πρόσφατο φλερτ σας δεν σας πάρει τηλέφωνο, κάποιος /α άλλος /η θα το κάνει. Βγείτε έξω μαζί τους. Θα γνωρίσετε τουλάχιστον ένα ενδιαφέρον άτομο που θα σας οδηγήσει σε μια εκπληκτική ευκαιρία, είτε ερωτικής είτε επαγγελματικής φύσεως.

  • Υδροχόος

Σήμερα μην αποκαλύπτετε πολλά για τον εαυτό σας. Αντ ‘αυτού, αφήστε τους άλλους να μιλήσουν. Η διακριτικότητά σας είναι σε υψηλό επίπεδο, οπότε μην λέτε πολλά. Δεν θέλετε να συμμετέχετε σε κάποια εξωφρενική συνομιλία.

  • Ιχθύες

Τον τελευταίο καιρό η ζωή σας έχει μπει σε μια δίνη δραστηριοτήτων – χρειάζεστε ένα διάλειμμα από όλα αυτά. Περάστε ένα μεγάλο μέρος του ελεύθερου χρόνου σας μόνοι. Είναι μια καλή στιγμή για να μπορέσετε να αναπληρώσετε: ισοσκελίστε τα μπλοκ των επιταγών σας, φροντίστε το κατοικίδιό σας. Ό,τι και αν κάνετε, προσπαθήστε να αποσυμπιεστείτε στο μέγιστο. Αύριο θα ξεκινήσει μια νέα σειρά δραστηριοτήτων.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments