Αθλητισμός

Φάμπιο Κοεντράο: “Μην πάρετε παίκτη που μας έφτυνε”, λένε οι οργανωμένοι της Πόρτο

Φάμπιο Κοεντράο: “Μην πάρετε παίκτη που μας έφτυνε”, λένε οι οργανωμένοι της Πόρτο
Φάμπιο Κοεντράο: Οι οργανωμένοι οπαδοί της Πόρτο προειδοποιούν τη διοίκηση να μην αποκτήσει τον Πορτογάλο μπακ και μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ.

Φάμπιο Κοεντράο: Ο Πορτογάλος μπακ αποτελεί τον μεγάλο μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ για το φετινό καλοκαίρι και μάλιστα πριν από μερικές ημέρες βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για να συζητήσει με την πλευρά του «Δικεφάλου του Βορρά» για το ενδεχόμενο συνεργασίας τους. Οι Θεσσαλονικείς, σύμφωνα με το «metrosport», προσέφεραν στον Κοεντράο ένα εξαιρετικό συμβόλαιο στον Κοεντράο, ενώ του παρουσίασαν κι ένα θελκτικό αγωνιστικό πλάνο. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του εν λόγω Μέσου, ο ΠΑΟΚ έκανε πρόταση στον Πορτογάλο μπακ για συμβόλαιο δύο ετών, με απολαβές που θα φτάνουν συνολικά τα τρία εκατομμύρια ευρώ καθαρά ενώ το ήδη εντυπωσιακό αυτό ποσό θα αυξηθεί με κάποια μπόνους.

Ωστόσο, ο ίδιος ζήτησε προθεσμία 48 ωρών για να επιστρέψει στην πατρίδα του και να συζητήσει με την οικογένεια του το ενδεχόμενο μετακόμισης στην Ελλάδα. Κάπου εκεί, έγινε γνωστό και το ενδιαφέρον της Πόρτο για τον Πορτογάλο μπακ. Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν τα πορτογαλικά ΜΜΕ, οι «δράκοι» μετά την πώληση του Άλεξ Τέλες στην Ατλέτικο Μαδρίτης, ψάχνουν έναν έμπειρο παίκτη να καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας. Έτσι, ο Κοεντράο βρέθηκε στο στόχαστρο τους με αρκετά δημοσιεύματα να κάνουν λόγο ακόμα και για ύπαρξη των πρώτων επαφών της διοίκησης με την πλευρά του παίκτη.

Φάμπιο Κοεντράο: Αντίθετοι με πιθανή απόκτηση του οι οργανωμένοι της Πόρτο

Βέβαια, πλήρως αντίθετοι με την κίνηση της Πόρτο είναι οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας. Οι Colectivo Ultras 95 εξέδωσαν ανακοίνωση και υποστήριξαν πως παίκτης που «έχει πανηγυρίσει εναντίον μας με άσεμνες χειρονομίες και έχει επιτεθεί ρατσιστικά σε παίκτες της Πόρτο δεν μπορεί να φορέσει τη φανέλα της ομάδας μας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Colectivo Ultras 95:

«Ποτέ δεν έχουμε επέμβει σε θέματα μεταγραφών ή για το πώς ασκείται η διοίκηση, αλλά αυτή τη φορά είμαστε υποχρεωμένοι να καταθέσουμε την άποψή μας. Άνθρωποι που πάντα προσέβαλαν και έφτυναν τους οπαδούς μας, που πανηγύριζαν γκολ με αγενείς χειρονομίες, που πάντα έδειχναν μίσος απέναντι στην ομάδα μας και προσέβαλαν ρατσιστικά τους αθλητές της ομάδας μας, δεν γίνεται να φορέσουν τη φανέλα της Πόρτο. Και δεν εξετάζουμε καν το ποδοσφαιρικό κομμάτι και την άθλια φυσική κατάσταση (σ. εννοούν του παίκτη). Όλοι συνειδητοποιούμε ότι αυτή είναι η ομόφωνη γνώμη των οπαδών μας και όχι μόνο του δικού μας συνδέσμου. Ζητούμε σεβασμό για το κλαμπ της Πόρτο και ζητάμε από αυτούς που έχουν την εξουσία να μην προχωρήσουν σε αυτήν την μεταγραφή»

O 31χρονος μπακ έχει περάσει στο παρελθόν και από τις υπόλοιπες μεγάλες ομάδες της Πορτογαλίας, δηλαδή τη Μπενφίκα και τη Σπόρτινγκ. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η διαμάχη του Κοεντράο με τον Μαρεγκά στο ντέρμπι Σπόρτινγκ – Πόρτο τη σεζόν 2017-2018, για το Κύπελλο Πορτογαλίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments