Αθλητισμός

Φράνκο Σολδάνο: Ψάχνει ομάδα και στην ευρωπαϊκή αγορά

Φράνκο Σολδάνο: Ψάχνει ομάδα και στην ευρωπαϊκή αγορά
Φράνκο Σολδάνο: Ο Αργεντινός επιθετικός αναζητά ομάδα για να παραχωρηθεί δανεικός, μέσω του μάνατζέρ του.

Φράνκο Σολδάνο: Ο ποδοσφαιριστής από την Αργεντινή φαίνεται ότι θα παραχωρηθεί δανεικός, με τον μάνατζέρ του να έχει “πιάσει δουλειά” αναζητώντας ομάδα η οποία θα μπορέσει να καλύψει τις απαιτήσεις, τόσο εκείνου όσο και του Ολυμπιακού. Όπως φαίνεται, σύλλογοι όπως η Μπόκα Τζούνιορς και η Ιντεπεντιέντε είναι προορισμοί που θα μπορούσαν να τον θέλξουν, ωστόσο ο Σολδάνο φαίνεται ότι θέλει να βρει έναν σύλλογο από την Ευρώπη. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η “LiveSport”, ο παίκτης αναζητά και τη λύση μιας ευρωπαϊκής ομάδας, με ατζέντηδες από τη Γηραιά Ήπειρο να έχουν ενεργοποιηθεί μάλιστα, ώστε να του βρουν κάποια.

O Ολυμπιακός παρακολουθεί την περίπτωση του Σολδάνο και τις επαφές του μάνατζέρ του. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Ολυμπιακός (που έχει στα υπόψιν του και το ενδιαφέρον για τον Σισέ) θα ήθελε ο Σολδάνο να πήγαινε ως δανεικός στην Μπράγκα, ούτως ώστε να υπάρξει δίαυλος επικοινωνίας με τον Χασάν. Μπορεί η οψιόν αγοράς ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ να μην ενεργοποιήθηκε για τον τελευταίο, αλλά στο λιμάνι μένει πάντα στα υπ’ όψιν τους και η περίπτωση μιας «τράμπας» με τον Σολδάνο μέσα σε αυτήν, ίσως να είναι η ευκαιρία που ψάχνουν για να γνωστοποιήσουν πιο έντονα τις προθέσεις τους στην πορτογαλική ομάδα.

Στον Ολυμπιακό ο Μπόμπι Άλεν

Έτοιμος να ολοκληρώσει άλλη μία μεταγραφή είναι ο Ολυμπιακός. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου, έφτασε πριν από λίγη ώρα στην Ελλάδα για λογαριασμό των Πειραιωτών ο Μπόμπι Αλέν, ο οποίος θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιό του.Πρόκειται για τον Γάλλο τερματοφύλακα, ο οποίος ήταν γνωστό εδώ και μέρες πως απασχολεί τους «ερυθρόλευκους» και στην πατρίδα του θεωρούσαν δεδομένη τη μεταγραφή του στον ελληνικό σύλλογο.

Ο 28χρονος γκολκίπερ έμεινε ελεύθερος από την Ντιζόν, αφού πρώτα αρνήθηκε να υπογράψει νέο συμβόλαιο, και την περσινή σεζόν είχε 15 συμμετοχές με τη γαλλική ομάδα, τις 14 στο πρωτάθλημα (μαζί με το κρίσιμο μπαράζ) και μία στο Κύπελλο Γαλλίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments