Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Φουλάρει για χαφ

Ολυμπιακός: Φουλάρει για χαφ
Ολυμπιακός: Μετά την απόκτηση του Μπόμπι Αλέν, οι Ερυθρόλευκοι ρίχνουν όλο το βάρος στην απόκτηση χαφ.

Ολυμπιακός: Με τις τελευταίες του μεταγραφικές κινήσεις, οι οποίες θα κλείσουν τα τελευταία κενά στο ρόστερ, ασχολούνται στον Πειραιά. Ο δεύτερος γκολκίπερ πίσω από τον Ζοζέ Σα, είναι ο Μπόμπι Αλέν, ο οποίος ανακοινώθηκε από τους ερυθρόλευκους το απόγευμα της Τετάρτης.

Πλέον οι άνθρωποι των Πειραιωτών βάζουν άμεση προτεραιότητα την απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού που θα αναλάβει το ρόλο του «οκταροδεκαριού». Το όνομα που έχει ακουστεί περισσότερο για να καλύψει αυτή τη θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού είναι αυτό του Μπενζιά, ο οποίος παραμένει στο προσκήνιο. 

Ο Μπενζια δεν είναι όμως η μοναδική περίπτωση. Εξελίξεις αναμένονται και με τον Νταμπό της Φιορεντίνα, με τον Ολυμπιακό να συνεχίζει τις επαφές με τους «βιόλα» και τον παίκτη και να έχει πολύ σοβαρές πιθανότητες να πετύχει την απόκτησή του. Με δανεισμό όπως επιδιώκει ή με ελεύθερη μεταγραφή εάν πέσουν οι απαιτήσεις τη ιταλικής ομάδας.

Ανακοίνωσε Αλέν ο Ολυμπιακός

Στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μπομπ Αλέν προχώρησε ο Ολυμπιακός, με τους ερυθρόλευκους ν’ ανακοινώνουν επίσημα την απόκτηση του 27χρονου Γάλλου τερματοφύλακα.  Με την μεταγραφή του Αλέν οι πειραιώτες εντάσσουν στο ρόστεδρ τους έναν γκολκίπερ με παραστάσεις από το γαλλικό πρωτάθλημα και ο Αλέν θα είναι το back up του Ζοσέ Σα στην ομάδα του λιμανιού.

Ο Αλέν αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στην Ντιζόν και υπέγραψε συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, με τον Φρανσουά Μοντέστο να κάνει θετική εισήγηση για την απόκτηση του παίκτη. Οι ερυθρόλευκοι έκλεισαν με την μεταγραφή του Γάλλου το θέμα του γκολκίπερ πίσω από τον Σα, επιλέγοντας έναν έμπειρο πορτιέρε, τον οποίο ξέρει καλά ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ του Ολυμπιακού.

Ο Αλέν πέρασε από ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε το συμβόλαιο του με τους ερυθρόλευκους και εν συνεχεία υπήρξαν οι ανακοινώσεις από την ομάδα του Πειραιά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments