Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τετάρτης (24/7/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τετάρτης (24/7/19)
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Τετάρτη (24/7/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Τετάρτη (24/7/19).

  • κριός

Τα ερωτικά σου θέματα μπορούν αναμφισβήτητα να επωφεληθούν, αν αφεθείς στην έμφυτη αίσθηση της περιπέτειας ή αν επιτρέψεις στον αυθορμητισμό, να δημιουργήσει περισσότερη μαγεία. Υπάρχει τώρα η δυνατότητα να βγει η σχέση σου από τη ρουτίνα και τη μονοτονία. Όσο πιο τολμηρή είσαι, τόσο ισχυρότερες θα είναι οι ρομαντικές δυνατότητες. Ωστόσο, μην επιτρέψεις να υπερισχύσει η λαγνεία έναντι των γλυκών εξελίξεων που προσφέρονται, για να επιτρέψεις να εμφανιστούν οι ρομαντικές σου ιδιότητες.

  • ταύρος

Είναι πιθανό να τυφλωθείς από έντονα συναισθήματα! Και θα χρειαστεί να προσέξεις πολύ, ώστε να μην πιέσεις για μια εξέλιξη στα ερωτικά σου, που θα ωφεληθεί περισσότερο αν κινηθείς προσεκτικά κι ευαίσθητα. Η επιθυμία σου, θα μπορούσε να υπερισχύσει της ανάγκης σου, να είσαι υπομονετική! Κι αν καταφέρεις ν’ ανακαλέσεις οποιαδήποτε τάση συναισθηματικής αντίδρασης, τόσο πιο γερά θεμέλια θα χτιστούν, σ’ αυτό που εξελίσσεται αυτό το διάστημα.

  • δίδυμοι

Θα μπορούσε να δημιουργηθεί ένα ζήτημα, γύρω από κάτι που δεν λέγεται ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου. Αυτό θα σε αναγκάσει να κατανοήσεις τη διαφορά, ανάμεσα στο να μην αποκαλύπτονται κάποιες πληροφορίες και στο να είναι σκόπιμα παραπλανητικές. Ίσως χρειαστεί να εργαστείς σκληρότερα από το αναμενόμενο, για να εξηγηθείς ή να δικαιολογηθείς στο ταίρι σου. Ωστόσο, αν συμφωνήσετε και οι δύο να υπάρχει μεγαλύτερη διαφάνεια στη σχέση σας, αυτό θα την ενισχύσει θαυμάσια.

  • καρκίνος

Αυτό που έρχεται στο φως ξαφνικά, θα μπορούσε να ρίξει ένα πολύ διαφορετικό – και ενδεχομένως συναρπαστικό – φως στην τρέχουσα ερωτική σου κατάσταση. Θα μπορέσεις να αποκτήσεις πληροφορίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να προχωρήσεις σε μια σχέση, που είχε αρκετά ερωτηματικά, εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα. Προσπάθησε να μην είσαι ανυπόμονη, προς το παρόν. Αυτό που συμβαίνει τώρα, σου δίνει το πράσινο φως. Δε χρειάζεται λοιπόν να κινηθείς βιαστικά!

  • λέων

Πιθανότατα δε θα πάρει καιρό, ώστε μια αβλαβής κι ευχάριστη κουβεντούλα μ’ ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, να γίνει κάτι βαθύτερο, ουσιαστικότερο ή πιο ερωτικό. Με μια αισθησιακή ατμόσφαιρα που πλανάται και που υποστηρίζει ένα μεγάλο μέρος απ’ όσα λέγονται –και δε λέγονται- αν είσαι ελεύθερη, μπορεί να βρεις σύντομα μια φόρμα αμοιβαίας έλξης, μέσα από ειλικρινής συζητήσεις. Αν είσαι σε σχέση, θα ανακαλύψεις πως ο εραστής σου, έχει ένα καινούργιο κι εκπληκτικό τρόπο να χειρίζεται το λόγο, που θα σε κάνει να χάσεις το μυαλό σου!

  • παρθένος

Αυτό που θα συζητηθεί για πρώτη φορά ανοιχτά, μπορεί να θεραπεύσει ή να επιδιορθώσει ένα θέμα στα ερωτικά σου. Είχε αγνοηθεί για μεγάλο διάστημα! Ίσως λόγω της εστιασμένης προσοχής και των δυο σας, σε άλλα θέματα. Θα μπορούσε να είναι η ιδανική στιγμή, για μια συγκεκριμένη συζήτηση που θα ξεκαθαρίσει την ατμόσφαιρα, ανάμεσά σας. Θα μπορούσε μάλιστα να δώσει και το έναυσμα για ένα κοινό μέλλον – και θα νιώσεις μεγάλη ευτυχία, με το αποτέλεσμα!

  • ζυγός

Ο φίλος στην ανάγκη φαίνεται! Ειδικά αν ξέρεις, πως μπορείς να κάνεις πολλά για να χαλαρώσεις την ένταση που αισθάνεται. Είναι επίσης πιθανό να γίνεις μια καλή ακροάτρια και ν’ ακούσεις τις σκέψεις του, που θα είναι ενδιαφέρουσες και διαφωτιστικές. Θα μπορούσαν ακούσια να δώσουν απάντηση σ’ ένα δίλημμα στη σχέση σου, που εμφανίστηκε αυτό το διάστημα, και προσπαθείς να το λύσεις.

  • σκορπιός

Οι εξελίξεις και οι αλλαγές στους φιλικούς σου κύκλους, μπορεί να περιλαμβάνουν την αντικατάσταση παλιών προσώπων, με καινούργια. Με τις νεότερες αφίξεις, προσφέρονται ρομαντικές δυνατότητες αν είσαι ελεύθερη κι επιθυμείς να τις εξερευνήσεις και να τις ακολουθήσεις. Αν είσαι σε σχέση, θ’ ανακαλύψεις πως ένα νέο χόμπι ή μια ευκαιρία να ανακατευτείς με τους άλλους, θ’ αποβάλλει ό,τι έχει γίνει κουραστικό και μονότονο στη σχέση σου.

  • τοξότης

Αν μπεις στον πειρασμό να ταρακουνήσεις λιγάκι τη σχέση σου, τότε να γνωρίζεις ότι η δράση σου, θα προκαλέσει σίγουρα αντίδραση. Αυτό που μπορεί να φαίνεται ενδιαφέρον, θα έχει σημαντικότερες συνέπειες από ό, τι πιστεύεις. Βεβαιώσου ότι οι ενέργειές σου βασίζονται στην προσπάθεια ν’ αλλάξεις σταδιακά ορισμένα πράγματα, αντί να ρισκάρεις άσκοπα, για να δεις τι μπορεί να συμβεί.

  • αιγόκερως

Θα δεις πώς η αλλαγή, σε μια περιοχή της σχέσης σου που έχει γίνει κουραστική ή προβλέψιμη, μπορεί να ωφελήσει τόσο εσένα όσο και το ταίρι σου. Ο αυθορμητισμός προσφέρει ένα νέο επίπεδο ελευθερίας, έτσι ώστε να μπορέσετε να πειραματιστείτε μαζί. Νέες ιδέες και ευκαιρίες εμφανίζονται… αν είσαι πρόθυμη να κάνεις τις αλλαγές και να τις ακολουθήσεις. Αυτό που μπορεί να φαίνεται πως θ’ αλλάξει δύσκολα, θα λειτουργήσει σαν άγκυρα για την ευχάριστη εξέλιξη της σχέσης σου.

  • υδροχόος

Κάτι γλυκό μπορεί να ξεδιπλωθεί αν εμπιστευτείς τώρα, τη διαίσθησή σου. Να είσαι πρόθυμη να δεις τα κρυφά, πρακτικά πλεονεκτήματα σε κάθε εξέλιξη, ανεξάρτητα από το πόσο αβέβαιη ή ασταθής μπορεί να φαίνεται. Πρόκειται να σου δοθεί ένας λόγος για να νιώθεις αισιόδοξη, εκεί που ένιωθες αποστραγγισμένη κι απαισιόδοξη. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να εμπιστευθείς τη βαθιά σου διαίσθηση. Μη το σκέφτεσαι περισσότερο….. δράσε άμεσα!

  • ιχθύες

Θα νιώσεις πως έχεις βγάλει ορισμένα συμπεράσματα, σε ό,τι αφορά τη σχέση σου. Μήπως όμως είναι ψυχρά κι ανυπόστατα? Δεν υπάρχει τίποτα λάθος αν χρησιμοποιείς τη λογική σου σε ό, τι χρειάζεται να αντιμετωπίσεις ή να επιλύσεις.. Αλλά πρέπει να ακούς κι αυτό που σου λέει η καρδιά σου. Εκεί βρίσκεται ο λόγος της πιθανής σύγκρουσης μυαλού / καρδιάς. Η εσωτερική φωνή σου, πρέπει να διαδραματίσει σημαντικότερο ρόλο στις αποφάσεις που πρέπει να πάρεις τώρα. Το να λειτουργήσεις μόνο με τη λογική, μπορεί να μην είναι η καλύτερη επιλογή.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments