Αθλητισμός

ΑΕΚ: Εξετάζει τις επιλογές για στόπερ

ΑΕΚ: Εξετάζει τις επιλογές για στόπερ
ΑΕΚ: Αναζήτηση και στην Ισπανία από τον Καρντόσο για τον στόπερ που θέλει να φέρει στην ομάδα.

ΑΕΚ: Η Ένωση εξακολουθεί να… χτενίζει την αγορά για την εύρεση ενός κεντρικού αμυντικού. Και ο τραυματισμός του Μάριου Οικονόμου ήρθε να κάνει πιο εντατική αυτή την αναζήτηση, αφού ο Μιγκέλ Καρντόσο θέλει να “οχυρώσει” τα μετόπισθεν όσο καλύτερο γίνεται. Και να έχει τις κατάλληλες λύσεις προκειμένου το ρόστερ του να είναι ακριβώς όπως ο ίδιος το θέλει.

Σύμφωνα με τη «Sportday», παίκτες και από το ισπανικό πρωτάθλημα προστέθηκαν στις υποψήφιες επιλογές του, με πολλούς μάνατζερ να συνεισφέρουν στην εξάπλωση της λίστας του, μιας και έχει εκτιμηθεί το πώς έχει κινηθεί φέτος η ομάδα μεταγραφικά.

Ο Πορτογάλος προπονητής, βέβαια, δε θέλει να βιαστεί να κάνει την επιλογή του και, κυρίως, δε θα είναι επιλογή παίκτη, που απλά θα συμπληρώνει τους υπόλοιπους αμυντικούς. Επιθυμεί μια ουσιαστική λύση στόπερ, η οποία θα ενισχύσει πραγματικά την ανασταλτική γραμμή του «Δικεφάλου». Εφόσον έρθει αυτός, τότε ο Σβάρνας θα παραχωρηθεί δανεικός. Τον επόμενο καιρό, θα διαλέξει τον «εκλεκτό» σύμφωνα με τις ανάγκες του συνόλου.

Η αναζήτηση γίνεται σε αρκετές χώρες, με την Πορτογαλία φυσικά να είναι μέσα σ’ αυτές, μιας και ο Καρντοσο ξέρει πολύ καλά τη συγκεκριμένη αγορά. Ο Πορτογάλος προπονητής δουλεύει μαζί με τον Νίκο Λυμπερόπουλο πάνω στην εξεύρεση μιας λύσης που θα έρθει και θα… κουμπώσει στο αγωνιστικό πλάνο της ΑΕΚ.

O τεχνικός της Ένωσης, πάντως, σε χθεσινές του δηλώσεις μετά το φιλικό με τη Λαμία δε θέλησε να μιλήσει για τα μεταγραφικά, αλλά για το πρωτάθλημα. Λέγοντας πως είναι πολύ νωρίς ακόμα για να μιλάει η ΑΕΚ για τίτλους. Αναλυτικά όσα είπε:

  • Για το παιχνίδι: «Νομίζω, πως μέχρι και το 70’ που έγιναν πολλές αλλαγές, η ομάδα προσπάθησε να αναπτύξει αυτό που θέλουμε στο μέλλον
  • Για τους στόχους ενόψει της νέα σεζόν: «Μετά από την περυσινή διαφορά που είχαμε από τον πρώτο, υπάρχει δουλειά να κάνουμε. Να νικάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να κοτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, αυτό πρέπει να κάνουμε»
  • Για τον Νέλσον Ολιβέιρα: «Ο Ολιβέιρα ήταν αδύνατο να παίξει, έχοντας κάνει μόνο δύο προπονήσεις τις προηγούμενες μέρες. Θέλω πρώτα να καταλάβει τη δική μας φιλοσοφία, τον τρόπο με τον οποίο θέλουμε να αγωνιζόμαστε κι έπειτα θα παίξει»
  • Για τον Ντανιέλε Βέρντε: «Δεν μου αρέσει να μιλάω ξεχωριστά για παίκτες. Η ουσία ήταν πως είδαμε μια ομάδα που έπαιζε δυνατά και μυαλωμένα. Είδα παίκτες που προσπαθούσαν να παίξουμε με τον τρόπου που έχουν μάθει στις προπονήσεις και όπως θέλουμε να είμαστε στο μέλλον».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments